Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Тешко, ептен тешко ќе стигне Милан до титула.
Јувентус едино може кај Каљари да киксираат, другите лагано ќе ги добијат.
Крај краева и да изгубат, тешко дека Милан ќе го победи Интер.

Изгледа ќе се сруши митот за Ибрахимовиќ :)
Мене па дуелот со Лече ми е сомнителен. Затоа и реков во фан клубот дека ако победиме со нив 100’% титулата е наша. Да, Каљари е тешко гостување ама на Сардинија, не и во Трст. Доколку безболно се помине Лече очекувам лесни 6 бода во последните 2 кола иако трите бода од Аталанта нема да ни бидат потребни.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јувентус и со еден кикс(нерешено) до крајот ќе биди шампион...многу едноставни се работите во Италија..Палермо најместачката екипа нема што да бараат во Неапол и ќе изиграат ради реда..Удинезе не го рачунајте во тимовите кој ќе се борат за ЛШ бидејќи се први кога треба да се продај утакмица и сигурно ќе наместат некоја до крај..

Лацио се за никаде и немаат капацитет реално за ЛШ и останаа само Наполи и Интер со предност за Наполи бидејќи Интер до крајот игра со Парма,Милан и Лацио а Наполи единствено шанса да изгубат бод е кај Болоња кој и тоа како се покажаа тврди оваа сезона со ѕверот Марко Ди Вајо:D..му извадија нерешено на Милан(требаше да победат),ги изнамачија Јувентус во двата натпревари,го усрамија Интер на Меаца со 0-3 и зошто да не ги тепаат Наполи дома во тој стадионот како монархија што личи:pos:..па Болоња се екипа не се играчки:pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Да бе, си мислев кај трча овој. Не ми беше јасно што изведува. Сакаше да покаже дека има дебела жена, иста како него(освен ако не е трудна).

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Јас помислив ќе оди да се пресметува со некој :D:pos:

-значи тоа бразилците се многу чуствителни и сентиментални, на ова би додал и дека многу сакаат да се журкаат, како и да е специфични се :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Не само бодовната туку у гол разликата многу ја подобри Јуве во последните кола.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Не само бодовната туку у гол разликата многу ја подобри Јуве во последните кола.
23-1 последни 8 кола:)

За тие кои не гледаа Удинезе - Лацио, ситуацијата на крајот со свирчето

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Мене па дуелот со Лече ми е сомнителен. Затоа и реков во фан клубот дека ако победиме со нив 100’% титулата е наша. Да, Каљари е тешко гостување ама на Сардинија, не и во Трст. Доколку безболно се помине Лече очекувам лесни 6 бода во последните 2 кола иако трите бода од Аталанта нема да ни бидат потребни.
kaljari e klucna utakmica za juve...ako pobedat titulata e nivna... :) mada na kaljari ne im treba bodovi sepak znaat da iznenadat :)

С

сашенко

Гостин
Каљари и Лече уште треба да се тепаат, тоа се следните две.Едната во Торино се игра, другата во Трст значи Јуве има огромна предност тука потшо и на двете како дома да игра, не би требало да кикснат

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Каљари и Лече уште треба да се тепаат, тоа се следните две.Едната во Торино се игра, другата во Трст значи Јуве има огромна предност тука потшо и на двете како дома да игра, не би требало да кикснат
Премногу се мотивирани за да кикснат... :) Мислам дека стварно е завршена работата во Италија.

Инаку, ако Јуве остане непоразен до крајот на сезоната... дали тоа ќе биде првиот тим што досега немал пораз во Серија А цела сезона?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.229
Поени од реакции
14.523
Инаку, ако Јуве остане непоразен до крајот на сезоната... дали тоа ќе биде првиот тим што досега немал пораз во Серија А цела сезона?
Њет, Милан тоа веќе го има направено.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Њет, Милан тоа веќе го има направено.
Само споредено со составот на Милан од таа 1994 година со Капело на клупата, можам да кажам секоја чест Конте. Искрено, во последните 10 години нема таков тим во Италија шо би го тепал тој Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom