A
Auditore
Гостин
Џабе ви е, Лампард е најак!
прашај ги во вашата тема фановите на Ливерпул што ќе ти кажат на ова што си го пишалЏабе ви е, Лампард е најак!
Не ја дирај таа работа, тогаш и ние ќе треба да правиме споредби на титули, по кои ќе произлезе дека Џерард е уствари подобар заради тоа што имал титула во ЛШ.прашај ги во вашата тема фановите на Ливерпул што ќе ти кажат на ова што си го пишалСтиви д'бест
![]()
Дај ми 5 дреса од Реал и јас и другарите вака ќе се клањаме на дрес од Меси.
Ондак Буфон е најбоље голман, пошо на светското прими 2 гола, од кои 1 авто и 1 пенал. Ниеден не прими од "игра" од противникПо некоја логика Матераци е подобар од Малдини бидејќи нели има освоено светско првенство (и тоа клучен играч беше во финалето).![]()
Сеа ќе ти кажат дека од Дида бољи голман ниту имало, ниту ќе имаОндак Буфон е најбоље голман, пошо на светското прими 2 гола, од кои 1 авто и 1 пенал. Ниеден не прими од "игра" од противник
Ма да првиот дел од постот е точен без разлика каков е понатамошниот тек. Ама старее и лека по лека нема да биде тоа што беше![]()
Very funny. You're a funny guy!Единствен сегмент кај што е Занети подобар е... живците! Цел живот во тапа клуб за на крај да ги дочекаш своите 5 минути
Јбг достигнувањата на Малдини и Занети што е и основно мерило, се како да споредуваш Реал Мадрид и Алкоркон што еднаш по грешка направи испад и сега е на исто рамниште со Реал?
И најбитно ја посра работата со постот!Муабетов ви е, ко на времето деца ко бевме. И сеа пред тепачка, демек си кажува кој кого че го викни од кај него:
- Јас че го викнам Прчето(локален манга)
- Сас че го викнам Бруно( друг локален манга)
- Јас че ги викнам Мајмуни
-Јас че ги викнам Комити
-Јас че го викнам Шварценегер
-Јас че го викнам Жанклодвандам
-Јас че земам Митралези
-Јас че зеам Авиони
-Јас че зеам Ракети бе!!!!
И готово, пошо од ракети немаше појако, овај со ракетите победи, и секој подома.
Битно си се изнасмејв последниве 3-4 страни![]()
Ништо појче од последниве 3-4 страни...И најбитно ја посра работата со постот!![]()