A
Auditore
Гостин
Џабе ви е, Лампард е најак!
прашај ги во вашата тема фановите на Ливерпул што ќе ти кажат на ова што си го пишал Стиви д'бестЏабе ви е, Лампард е најак!
Не ја дирај таа работа, тогаш и ние ќе треба да правиме споредби на титули, по кои ќе произлезе дека Џерард е уствари подобар заради тоа што имал титула во ЛШ.прашај ги во вашата тема фановите на Ливерпул што ќе ти кажат на ова што си го пишал Стиви д'бест
Дај ми 5 дреса од Реал и јас и другарите вака ќе се клањаме на дрес од Меси.Прегледај го приврзокот 36154
Ајде вака да видам фанови на Милан со дрес од Занети
Ондак Буфон е најбоље голман, пошо на светското прими 2 гола, од кои 1 авто и 1 пенал. Ниеден не прими од "игра" од противникПо некоја логика Матераци е подобар од Малдини бидејќи нели има освоено светско првенство (и тоа клучен играч беше во финалето).
Сеа ќе ти кажат дека од Дида бољи голман ниту имало, ниту ќе имаОндак Буфон е најбоље голман, пошо на светското прими 2 гола, од кои 1 авто и 1 пенал. Ниеден не прими од "игра" од противник
Ма да првиот дел од постот е точен без разлика каков е понатамошниот тек. Ама старее и лека по лека нема да биде тоа што беше
Very funny. You're a funny guy!Единствен сегмент кај што е Занети подобар е... живците! Цел живот во тапа клуб за на крај да ги дочекаш своите 5 минути
Јбг достигнувањата на Малдини и Занети што е и основно мерило, се како да споредуваш Реал Мадрид и Алкоркон што еднаш по грешка направи испад и сега е на исто рамниште со Реал?
И најбитно ја посра работата со постот!Муабетов ви е, ко на времето деца ко бевме. И сеа пред тепачка, демек си кажува кој кого че го викни од кај него:
- Јас че го викнам Прчето(локален манга)
- Сас че го викнам Бруно( друг локален манга)
- Јас че ги викнам Мајмуни
-Јас че ги викнам Комити
-Јас че го викнам Шварценегер
-Јас че го викнам Жанклодвандам
-Јас че земам Митралези
-Јас че зеам Авиони
-Јас че зеам Ракети бе!!!!
И готово, пошо од ракети немаше појако, овај со ракетите победи, и секој подома.
Битно си се изнасмејв последниве 3-4 страни
Ништо појче од последниве 3-4 страни...И најбитно ја посра работата со постот!