Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
прашај ги во вашата тема фановите на Ливерпул што ќе ти кажат на ова што си го пишал :D Стиви д'бест :)
Не ја дирај таа работа, тогаш и ние ќе треба да правиме споредби на титули, по кои ќе произлезе дека Џерард е уствари подобар заради тоа што имал титула во ЛШ. :LOL:
Шала на страна, истролав малку на темава затоа што приметив дека момциве забегаа во дискусијата, да се споредуваат легенди на тимови е повеќе од дебилска работа, освен тоа е и тотално непосредливо.

По некоја логика Матераци е подобар од Малдини бидејќи нели има освоено светско првенство (и тоа клучен играч беше во финалето).:pos:

По некоја логика Матераци е подобар од Малдини бидејќи нели има освоено светско првенство (и тоа клучен играч беше во финалето).:pos:

Ондак Буфон е најбоље голман, пошо на светското прими 2 гола, од кои 1 авто и 1 пенал. Ниеден не прими од "игра" од противник:pos:

Ма да првиот дел од постот е точен без разлика каков е понатамошниот тек. Ама старее и лека по лека нема да биде тоа што беше :)

Ондак Буфон е најбоље голман, пошо на светското прими 2 гола, од кои 1 авто и 1 пенал. Ниеден не прими од "игра" од противник:pos:

Ма да првиот дел од постот е точен без разлика каков е понатамошниот тек. Ама старее и лека по лека нема да биде тоа што беше :)
Сеа ќе ти кажат дека од Дида бољи голман ниту имало, ниту ќе има :D

Батистута беше измислен за сите но нема освоено ни Сп ни ЛШ..затоа многу ми е смешно кога ги окаратеризирвате играчите според титули!

Единствен сегмент кај што е Занети подобар е... живците! Цел живот во тапа клуб за на крај да ги дочекаш своите 5 минути :icon_lol:

Јбг достигнувањата на Малдини и Занети што е и основно мерило, се како да споредуваш Реал Мадрид и Алкоркон што еднаш по грешка направи испад и сега е на исто рамниште со Реал?

Единствен сегмент кај што е Занети подобар е... живците! Цел живот во тапа клуб за на крај да ги дочекаш своите 5 минути :icon_lol:

Јбг достигнувањата на Малдини и Занети што е и основно мерило, се како да споредуваш Реал Мадрид и Алкоркон што еднаш по грешка направи испад и сега е на исто рамниште со Реал?
Very funny. You're a funny guy!

Муабетов ви е, ко на времето деца ко бевме. И сеа пред тепачка, демек си кажува кој кого че го викни од кај него:
- Јас че го викнам Прчето(локален манга)
- Сас че го викнам Бруно( друг локален манга)
- Јас че ги викнам Мајмуни
-Јас че ги викнам Комити
-Јас че го викнам Шварценегер
-Јас че го викнам Жанклодвандам
-Јас че земам Митралези
-Јас че зеам Авиони
-Јас че зеам Ракети бе!!!!

И готово, пошо од ракети немаше појако, овај со ракетите победи, и секој подома.
Битно си се изнасмејв последниве 3-4 страни :)

Муабетов ви е, ко на времето деца ко бевме. И сеа пред тепачка, демек си кажува кој кого че го викни од кај него:
- Јас че го викнам Прчето(локален манга)
- Сас че го викнам Бруно( друг локален манга)
- Јас че ги викнам Мајмуни
-Јас че ги викнам Комити
-Јас че го викнам Шварценегер
-Јас че го викнам Жанклодвандам
-Јас че земам Митралези
-Јас че зеам Авиони
-Јас че зеам Ракети бе!!!!

И готово, пошо од ракети немаше појако, овај со ракетите победи, и секој подома.
Битно си се изнасмејв последниве 3-4 страни :)
И најбитно ја посра работата со постот!:D

Диџеј направи класичен базкил, сега гарант више немате ни желба да продолжите со дискусијата од претходно која од старт немаше никаква логика.

his mission here is done, good one deejay.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom