Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира изјавата на Зампарини после натпреваров.
Ништо чудно и Серсе Косми да го врати после ова што го видовме денеска.![]()

Овој ќе иде на лето у Интер место педерастичниот! Морати изјавил, како таков барем тренер да е![]()
![]()
Овие Палермо се најотепаната екипа во Италија!
И ај уште да пишам, чао Сампдорија во Сериа Б!
Овој ќе иде на лето у Интер место педерастичниот! Морати изјавил, како таков барем тренер да е![]()
![]()

^
*пост на искомплексиран фан кој конечно дочекал да го види својот тим на 1. место на табела*
Ајде, за некоја минута Форца Фиорентина![]()

^
*пост на искомплексиран фан кој конечно дочекал да го види својот тим на 1. место на табела*
Ајде, за некоја минута Форца Фиорентина![]()
Ја кога сум го гледал мојот тим на прво место на табела ти си почнуел да глеаш фудбал и си навијал за Рома и Батистута ти бил омилен играч или за Лацио и Аргентицните нешишаниможда, евентуално Манчестер или Реал , пошо биле "најаки"!
Пошто не веруем дека си навијал за тим за кој играле, Бурук, Емре, Шукур, Грешко , Карагунис и тн...
И немој више да сум те видел ваков пост мене да ми пишеш, ај да пукне !![]()
Бурук, Емре, Шукур, Грешко , Карагунис и тн...![]()

..онака креативен левак, нешто слично како Сахин во Дортмунд..туку другите што беа во тимот беа Хаос..ами ги заборави Алмеида,Ван дер мејде,Ди бјаџо,Консисао,Кили гонзалес и тренери кога ни беа Купер и потоа Закерони.....ах лоши времиња:tv:Марли не заебавај Емре беше добар среден играч..онака креативен левак, нешто слично како Сахин во Дортмунд..туку другите што беа во тимот беа Хаос..ами ги заборави Алмеида,Ван дер мејде,Ди бјаџо,Консисао,Кили гонзалес и тренери кога ни беа Купер и потоа Закерони.....ах лоши времиња:tv:

....Стварно бе, кого ви дадовме тогаш? Коко и Џунти ли беше??
A кипарецот мислим дека беше Чотос или нешто таке![]()