Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.522
1 црвен, другиот го доби играч од клупата !

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
1 црвен, другиот го доби играч од клупата !
еее епа лајвскор глеање тоа е ,сеа ги глеав хајлатсите и приметив дека нема втор црвен до првиот гол :)
Мада нека му ја мислат тие што имаат утакмица со Чезена xD заебани се ко Јапан :)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Кога ќе ми текне дека Интерашиве се смееја кога тврдевме дека Наполи ни е единствен конкурент за титула :pos::pos:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.363
Поени од реакции
964
Јас уште барам пост во кој Марли не го спомиња Интер барем еднаш. Ни Google не ми помага.

П.С. Прочитај кој го напишал „помагалово“. :wink:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.522
Јас уште барам пост во кој Марли не го спомиња Интер барем еднаш. Ни Google не ми помага.

П.С. Прочитај кој го напишал „помагалово“. :wink:

А што да праем кој ми са главен предмет на заебанција, а ја форумов го посетуем за заебанција кој неам шо да праем и тепам време ! :pos:

Шала на страна прочитав кој го напишал, и знам дека Јубенташов е хејтер невиден, но мора да се признае дека на заебанција, али негде е у право. Посебно за делот дека Снајдер само плаче ка жениче и не се враќа назад кој ќе изгуби топка !

Иначе мај фејворит

You must allow the opposition so much time that they can dig through a granite wall with a needle, enjoy a round-the-world cruise, wait for Fernando Torres to score for Chelsea, and still have time to snail through unopposed to score.
:pos:

P

PewDiePie

Гостин
Снајдер да плаче ко женче ?

Ма ајде молим ти се.

:tv:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Знаеш како бројат сега? Уно, дуе, Милан, кватро, Шалке :pos2:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.842
Знаеш како бројат сега? Уно, дуе, Милан, кватро, Шалке :pos2:
Уно, дуе, Милан, кватро, Шалке, Рома:icon_lol: (натпревар од финале Куп на Италија 6-2 за Рома, пред 4-5години) еве сега до 6 знаат да бројат... а моја Рома знае и до 7:pos::pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ние интерашите поинаку броеме до 5...ајде вие си знаете да не ве потсетувам:pipi:

--- надополнето ---

БАрем бидете покретивни..еве за Uno стегнете го Јувентус бидејќи оваа година не победија 1-0 во дербито!:)

Kajgana Shop

На врв Bottom