С
сашенко
Гостин
Кладилница брат, местено.Како иначе?На Палермо му преминаа во навика катастрофалниве порази. Не знам како успеаа да го победат Милан.
Кладилница брат, местено.Како иначе?На Палермо му преминаа во навика катастрофалниве порази. Не знам како успеаа да го победат Милан.
http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=599608&gmt_offset=-7200&tab=1Колку сакаш коефициент за Парма бе да го тепа Бари на домашен терен ?
Да да сигурно е поутепано од шпанското каде што има само 2 екипи кој што на секоја утакмица даваат по 5+ гола т.е 1 екипа другава прима по 5 комада на дерби...
Ете колку и Парма била местена за 1 сам себе закопал ....
Дечко ја виде контрата на Бари за 1:2 или само резултати гледаш, бог да чува.
Не реков за местена, прашав само шо е финтава со коефициентов ? А ти ми викаш колку да биди за Парма да тепа со отепаниве ?Ете колку и Парма била местена за 1 сам себе закопал ....
Реално гледано Парма требаше да ги прегази Бари исто како што Реал вчера требаше да го смачка Хихон затоа реков дека коефициентот не ме изненадува.Не реков за местена, прашав само шо е финтава со коефициентов ? А ти ми викаш колку да биди за Парма да тепа со отепаниве ?
Ако биди со Парма 1.40, ко че игра со Милан или со Интер колку че биди ? 1.01 ?
Реал со Парма неможиш да го споредуваш. Коефициентов за Парма беше глупост големаРеално гледано Парма требаше да ги прегази Бари исто како што Реал вчера требаше да го смачка Хихон затоа реков дека коефициентот не ме изненадува.
не не уживај не ми ни беше намерата да се натегаме со линковиве..http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=599445&gmt_offset=-7200&tab=1
И овде ко првото
Ќе се натегаме цел ден со вакви линкови?
Навистина не запамтив дали беше Скули или Броки, ама да се натегаме цел ден тапа е
Очигледно е дека не ме разбираш што ти зборамРеал со Парма неможиш да го споредуваш. Коефициентов за Парма беше глупост голема
Не заебавај, борба за 4-то место .. 8 бода ќе биде разликата доколку победиме сега, сепак на 7 кола до крајот 8 бода се многу.Стево се утепа од радуање дека Лацио изгуби, а и Удинезе изгуби, со победа вечерва Јуве се враќа у игра за тоа 4-то место колку толку![]()
Нема, а и не ме изненадува ова, прво, Козми е ужасен тренер, второ, ултрас групите од Палермо му пратија писмо на Зампарини пред неколку недели, односно пред дебаклот со Удинезе дека веќе е доста да се менуваат тренери и Роси е идеално долгорочно решение за тимот, омилен е кај нив и стварно и не гледам резон да го менуваат, одличен тренер е, не е крив он што мора да создава нови играчи зашто лепрозниот ги дава Кјаер и Кавани за багателни цени ...На крај на сезоната очекувам отказ за Роси и да го врати Козми пак...