Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Да да све е местено во Италија и одличната контра на Бари против Парма за 1:2 беше местенка, исто и лобот на Кавани. Еднаш ако биле фатени дека местеле не мора да значи дека секоја втора утакмица се мести. Другите лиги играат поштен фудбал, ич не местат :salut:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Колку сакаш коефициент за Парма бе да го тепа Бари на домашен терен ?

Да да сигурно е поутепано од шпанското каде што има само 2 екипи кој што на секоја утакмица даваат по 5+ гола т.е 1 екипа другава прима по 5 комада на дерби...
http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=599608&gmt_offset=-7200&tab=1

; )

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ете колку и Парма била местена за 1 сам себе закопал ....
Не реков за местена, прашав само шо е финтава со коефициентов ? А ти ми викаш колку да биди за Парма да тепа со отепаниве ?

Ако биди со Парма 1.40, ко че игра со Милан или со Интер колку че биди ? 1.01 ?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не реков за местена, прашав само шо е финтава со коефициентов ? А ти ми викаш колку да биди за Парма да тепа со отепаниве ?

Ако биди со Парма 1.40, ко че игра со Милан или со Интер колку че биди ? 1.01 ?
Реално гледано Парма требаше да ги прегази Бари исто како што Реал вчера требаше да го смачка Хихон затоа реков дека коефициентот не ме изненадува.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Реално гледано Парма требаше да ги прегази Бари исто како што Реал вчера требаше да го смачка Хихон затоа реков дека коефициентот не ме изненадува.
Реал со Парма неможиш да го споредуваш. Коефициентов за Парма беше глупост голема

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=599445&gmt_offset=-7200&tab=1

И овде ко првото
Ќе се натегаме цел ден со вакви линкови?
Навистина не запамтив дали беше Скули или Броки, ама да се натегаме цел ден тапа е
не не уживај не ми ни беше намерата да се натегаме со линковиве..
ја како да видов дека скули доби прв жолт па после во 90 мин пак и затоа,после побарав по резултативе и на тоа еуроспорт
имаше така и коментар како судијата направил ''Massive Error'' ,ама излеа моја грешка била :smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Реал со Парма неможиш да го споредуваш. Коефициентов за Парма беше глупост голема
Очигледно е дека не ме разбираш што ти зборам :)

п.с Таман работа Реал да го споредам со Парма :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.527
Стево се утепа од радуање дека Лацио изгуби, а и Удинезе изгуби, со победа вечерва Јуве се враќа у игра за тоа 4-то место колку толку :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Стево се утепа од радуање дека Лацио изгуби, а и Удинезе изгуби, со победа вечерва Јуве се враќа у игра за тоа 4-то место колку толку :)
Не заебавај, борба за 4-то место .. 8 бода ќе биде разликата доколку победиме сега, сепак на 7 кола до крајот 8 бода се многу.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Најјак е Зампарини жими се, отказ му даде на Козми.

И како по навика си го враќа стариот тренер назад :)

На крај на сезоната очекувам отказ за Роси и да го врати Козми пак...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.051
На крај на сезоната очекувам отказ за Роси и да го врати Козми пак...
Нема, а и не ме изненадува ова, прво, Козми е ужасен тренер, второ, ултрас групите од Палермо му пратија писмо на Зампарини пред неколку недели, односно пред дебаклот со Удинезе дека веќе е доста да се менуваат тренери и Роси е идеално долгорочно решение за тимот, омилен е кај нив и стварно и не гледам резон да го менуваат, одличен тренер е, не е крив он што мора да создава нови играчи зашто лепрозниот ги дава Кјаер и Кавани за багателни цени ...

Не може успех да имаат ако од една сезона у друга менуваат основа и немаат никаква константост у тој сегмент.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.029
Поени од реакции
51.293
Типот е шизофрена будала од авион се гледа кај него, не е он крив за одлуките што ги носи кога во глава Индијанци му се тепаат.
Мене многу чудни луѓе ми се тренериве во Италија најискрено, ќе се мачат со некоја екипа, отказ, пауза два месеца после ајде пак на работа Толку ли бе маме му кичма да се немало. Од ситуацијава на Палермо единствена добра страна е што на Пасторе цената паѓа и некој заинтересиран може комотно да си го пецне летово.

Kajgana Shop

На врв Bottom