Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Типот е шизофрена будала од авион се гледа кај него, не е он крив за одлуките што ги носи кога во глава Индијанци му се тепаат.
Мене многу чудни луѓе ми се тренериве во Италија најискрено, ќе се мачат со некоја екипа, отказ, пауза два месеца после ајде пак на работа Толку ли бе маме му кичма да се немало. Од ситуацијава на Палермо единствена добра страна е што на Пасторе цената паѓа и некој заинтересиран може комотно да си го пецне летово.

А да не го дадеа случано они Пасторе за некоја голема цена случајно ако не паднеа палермо на табелата?Пак ке отидеше за некои 20 милиона.За толку и сега ке отиде веруј ми.Не мења ништо ова

сите што му се нафрливте на бокица
видете уште еднаш головите и после зборувајте
сакам внимателно да го видите 1виот гол на лацио и третиот! ВРВ ЕЈ

Овај Хуан значит колкав киксер е, ко ќе ми текнит дека на светското пред Т. Силва имаше предност....

Требаше Удинезе да тепа. Безвезе им поништија гол...па кога го поништија веќе, требаше да има пенал за Удинезе, а не игра со рака.
И оваа Рома стана како Наполи, секоја утакмица имаат пенал.

^брате конечно и Рома да победи во последните минути, обично тогаш ги губат утакмиците и поените... ова беше сосема заслужена победа на Рома, имаа шанси да дадат уште некој гол на 0-1...

а еве го мајсторот

:salut:

Добро бе дали не му е срам на Палермо со двајца играчи повеќе на два гола позитива примаат два гола на крајот за натпреварот да заврши 2-2 ...е дали ова не е класична местенка?

Добро бе, како е можно со два играчи повеќе Палермо од 2-0 2-2 да завршат, 2 гола у 90та примиле. :tapp:

Koj знае тој Зампарини колку пари во живо кладење му има стегнато за натпреварот да заврши X на крајот...сигурно 30-40 бил коефициентот за нерешено на 2-0 резултат во 90 минута...јас само не знам како не му е срам и на Зампарини и на цела екипа на Палермо кога цел свет знае дека ја наместија утакмицата....ах бе сицилијанци!

Пишува дека после 2:2, добиле уште еден црвен :pos:

После резултатов на Палермо очигледно е колку италијансково првенство е смешка

Добро бе, како е можно со два играчи повеќе Палермо од 2-0 2-2 да завршат, 2 гола у 90та примиле. :tapp:

Со 1 играч повеќе . Вториот што доби црвен беше од клупа а и третиот . Од кога направија 2-2 улетаа од Палермо да се тепаат па имаше прекин . Комедии беше , продуши судија 6 минути и примија гол во 93 и 96

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom