Ме интересира изјавата на Зампарини после натпреваров.
Ништо чудно и Серсе Косми да го врати после ова што го видовме денеска.![]()
^Овој ќе иде на лето у Интер место педерастичниот! Морати изјавил, како таков барем тренер да е![]()
![]()
Епа ги продадоа најдобрите играчи во тимот и ќе испаѓаат сега.Овие Палермо се најотепаната екипа во Италија!
И ај уште да пишам, чао Сампдорија во Сериа Б!
Овој ќе иде на лето у Интер место педерастичниот! Морати изјавил, како таков барем тренер да е![]()
![]()
како што гледам по годините Марли пред тебе го имал тоа задоволство да го види неговиот тим 1. место на тебала... значи човекот не дочекал, туку повторно го осетил тој филинг... тука нема никакви комплекси, барем од страна на Марли^
*пост на искомплексиран фан кој конечно дочекал да го види својот тим на 1. место на табела*
Ајде, за некоја минута Форца Фиорентина![]()
^
*пост на искомплексиран фан кој конечно дочекал да го види својот тим на 1. место на табела*
Ајде, за некоја минута Форца Фиорентина![]()
Мохамед Калон заборави да го спомнешЈа кога сум го гледал мојот тим на прво место на табела ти си почнуел да глеаш фудбал и си навијал за Рома и Батистута ти бил омилен играч или за Лацио и Аргентицните нешишаниможда, евентуално Манчестер или Реал , пошо биле "најаки"!
Пошто не веруем дека си навијал за тим за кој играле, Бурук, Емре, Шукур, Грешко , Карагунис и тн...
И немој више да сум те видел ваков пост мене да ми пишеш, ај да пукне !![]()
Марли не заебавај Емре беше добар среден играчБурук, Емре, Шукур, Грешко , Карагунис и тн...![]()
Марли не заебавај Емре беше добар среден играч..онака креативен левак, нешто слично како Сахин во Дортмунд..туку другите што беа во тимот беа Хаос..ами ги заборави Алмеида,Ван дер мејде,Ди бјаџо,Консисао,Кили гонзалес и тренери кога ни беа Купер и потоа Закерони.....ах лоши времиња:tv:
Стварно бе, кого ви дадовме тогаш? Коко и Џунти ли беше??
A кипарецот мислим дека беше Чотос или нешто таке![]()