Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.270
- Поени од реакции
- 8.254
Па добро, не може секој да дава голови од офсајд

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни Милан нема да тепа денеска така да во Милано вечерва максимум -3.
ЈуБентус секоја година го отпишува Интер, исто и оваа година. Ах тие ЈуБентус, вистински комплекси ни набија... :kesa:
И знаеш што е најинтересно? Исто како и лани, кога ЈуБентус победи во Торино, ја освоивте титулата и бевте „јачи него икада“. Па после се случи Баерн, па како снежна топка надоле се тркалавте. Така и оваа сезона ќе биде, го победија Интер и сега од Бари дома ќе изгубат (не знам со кој играат, Бари го земам како пример на „достоен противник“). Но добро, барем да се размрда оптимизмот, не е лошо. :wink:
Oд пасивен офсајд, ако го поништеше, муабетот ќе беше зашто го поништиле па Интер ќе се бунеа, ко лани во Супер Купот со Лацио кога Милито не играше со топка при резултат од 2-1 за нив, а на Интер им беше поништен израмнувачкиот гол ...Па добро, не може секој да дава голови од офсајд![]()
Па сеир тераа навивачи на Интер, не можам во таков случај да им одговорам на навивачи на Рома, Лацио, Удине, Палермо...И остајте го Интер кои у моментов немаат никаква врска со Јувентус, Интер се бори за титула, Јуве за ЛШ, интересни треба да ви бидат Лацио, Удинезе, Рома, Палермо ...
Како може моментот да е спорен за навивачите на едните а да не е за другите... нека престане да глуми лудило, ебате интерашот!!! Ако овој знае што значи да си навивач на Интер ја ќе го сменам ников во IOsonoMILANISTA, ебате коментаторот глуп!
P.S.
Овој Стево да е не бе, сличен глас имаат...?![]()
Да бе видов... на нерви ми иде...
Му се познава мадиња голи. Највечи миланез и јувенташ у едно е. Не зборам јас за ситуацијата ете и со рамо да играл. Спорен момент е спорен момент, без разлика како ќе испадне на крај дека било. А тој одма ќе почне да лиже гз: моментот бил спорен за навивачите на Киево, инаку било ОК. Ебате дунстерот, да игра Интер цела утакмица ќе јаде гомна дека сме дале гол од сомнителна ситуација само за да биде „неутрален“. Одамна е ова не е од сега...Што сакаш да вика бе брат,со рака играше Робињо !!! Напред Интер,ајмо да изгубат Милан.
Не дека не му се познава кога коментира ама мора да се обидува да глуми не пристрасен.
Што сакаш да вика бе брат,со рака играше Робињо !!! Напред Интер,ајмо да изгубат Милан.
Не дека не му се познава кога коментира ама мора да се обидува да глуми не пристрасен.
Што сакаш да вика бе брат,со рака играше Робињо !!! Напред Интер,ајмо да изгубат Милан.