Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.061
- Поени од реакции
- 62.119
Пупоне ти да ќутиш, Рома го прави цело Калчо да изгледа лошо, секакви врсти на резили направи последниве години 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам, ама сите вредат околу 10% од она што ги плаќаат.Некој да ми даде линк за фудбалери кои се на трансфер листа и од сите клубови колку вредат фубалерите
Некој да ми даде линк за фудбалери кои се на трансфер листа и од сите клубови колку вредат фубалерите
:pos2: не е ова фудбал менаџер бе дете.
Па најдов ама го изгубив линкот, затоа прашувам некој од вас да не има случајно...
http://soccernet.espn.go.com/tables/_/league/ita.1/italian-serie-a?cc=5739
Освен ова, не ми треба друг адут во моментов.
Па најдов ама го изгубив линкот, затоа прашувам некој од вас да не има случајно...
ќе купуваш нешто?![]()
Кој клуб е со намера да купи играч и тропа со куферчето евра на врата, автоматски играчот си е на трансфер листа, затоа е глуп тој линк, каков и да бил.
Пупоне ти да ќутиш, Рома го прави цело Калчо да изгледа лошо, секакви врсти на резили направи последниве години![]()
Добро бе...ти да ќутеш.![]()
Некој да ми даде линк за фудбалери кои се на трансфер листа и од сите клубови колку вредат фубалерите
Каков текст бе, види ги шампионите подоле.
...и да, тимот што ќе се натпреварува во ЛЕ, ве отпиша од борбата за титула.
Абе седи, Интер има шанси за титула а Јубе (ти се дига курето на зборов, признај) ќе игра 18 наредни години во ЛЕ а разликата е иста за Интер до титула и Јубе до ЛШ. Весела математика.Врв!
ЈуБентус секоја година го отпишува Интер, исто и оваа година. Ах тие ЈуБентус, вистински комплекси ни набија... :kesa:
И знаеш што е најинтересно? Исто како и лани, кога ЈуБентус победи во Торино, ја освоивте титулата и бевте „јачи него икада“. Па после се случи Баерн, па како снежна топка надоле се тркалавте. Така и оваа сезона ќе биде, го победија Интер и сега од Бари дома ќе изгубат (не знам со кој играат, Бари го земам како пример на „достоен противник“). Но добро, барем да се размрда оптимизмот, не е лошо. :wink:
Прашај ги само Демонсфалл и компанија дали спремија аватарите и потписите од Баерн на време, ако не да ги ангажираме Боби МКД и другиве. :wink:
Абе седи, Интер има шанси за титула а Јубе (ти се дига курето на зборов, признај) ќе игра 18 наредни години во ЛЕ а разликата е иста за Интер до титула и Јубе до ЛШ. Весела математика.
Барем јас во ниеден мој пост не сум го поврзал Јуве со титула (барем не во поодминатиот дел од сезоната), освен што реков дека очекував БОРБА за титула и тие ги изневериле моите очекувања. Бодовно Јуве и не е така далеку, -11 од Милан ама јас барем сум реален и не летам до толку. Четвртото место кое во моментов го држи Лацио не е недостижно(4 бода) ама вие веќе го прогласивте Јуве за учесник во ЛЕ во наредните 18 години и тоа ако успее да се избори за таму. Интер-Милан разлика 5 бода во корист на Милан, Интер-Јуве 6 бода разлика во корист на Интер. Ај сега објасними како тоа Јуве е сигурен учесник во ЛЕ а Интер има огромни шанси да го загрози првото место на Милан? Пак ќе речам весела математика.Eрекции, свршавање брат, не знаеш.![]()
Добро, јас мислам еве зошто ЈуБеdrk
го тепаше Интер, одма може да им се даде титулата. Исто и лани, а кај и да е Моџи ќе ги извади документит дека Интер местеле (и судиите асално ќе се изнасмеат) и кај и да е идеме во Сериа Б. Ќе почнете со истите муабети како претходните три години?
Една победа и на седмо небо сте, да почекаме до наредните кола, да не биде пак после иста прича: Проектот на Секо, Дел Нери кој те донесе, Амаури врати се, Мело дебилу и сл...