Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Абе за Лига на Шампиони како ќе биде следната година, само 3 Италијански екипи идат или уште следна ќе се истераат 4 ?
3, а се надевам во најскоро време 2.

Абе за Лига на Шампиони како ќе биде следната година, само 3 Италијански екипи идат или уште следна ќе се истераат 4 ?
Мислам дека 4 се оваа година.Преку квалификации 4тото место ке оди, ама не сум сигурен зашто незнам дали италија падна на ранкингот или не...

Не ја гледав прво полувреме Јувентус. Зошто Буфон јаде директен црвен?

Мислам дека 4 се оваа година.Преку квалификации 4тото место ке оди, ама не сум сигурен зашто незнам дали италија падна на ранкингот или не...

Луфта има една сезона, ве поминаа годинава, вгодина пак ќе имате 4, ама ќе играте за 3 места. Значи 2012/13 ќе имате три места.

Исто би било и кога да речеме по 15 сезони да си го вратите местото на табелата, една година луфта ќе има бундеслигата.

Наредната сезона ко опроштајна е, гратис.

Не ја гледав прво полувреме Јувентус. Зошто Буфон јаде директен црвен?

ОДбраната закснија и буфон мораше да искочи од шеснаесетник да интервернира ама ја удри топката со рака надвор и со тоа чист гол спаси ама нерегуларно е тоа и се казнува.Доби црвен директно заслужено зашто чист гол спречи на недозволен начин.Поштено си свитка опаш и си искочи...

Ај некој да биде љубезен и стримче едно да ми даде Лацио - Бари ке му бидам благодарен. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom