С
сашенко
Гостин
КатанијаСо кој игра Наполи утре?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КатанијаСо кој игра Наполи утре?
Сеа и ти претеруваш...
Јас до сега сум ги признал СИТЕ голови што Милан ги има дадено од офсајд.Кога е офсајд офсајд е нема тука што да се збори.И кога беа оние минимални офсајди на Пати и Страсер мислам дека беше јас ги признав колку што ме држи сеќавањето :smir:
Тоа е при додавање до играчот не при удар на гол со 190km на час, разбери...:tv:
Чим играчот е во офсајд доволно е само да тргне на топката и може слободно да му се досуди офсајдот без разлика дали ќе стигне до топката.
Oк, ќе те ставиме за модератор. :wink:
Тоа е при додавање до играчот не при удар на гол со 190km на час, разбери...
Се е тоа во ред ги разбирам страстите...Разбери ги ти нив, не се криви они што размислуваат вака.Им гори под нозе сега, загрозена им е позицијата на табелата и на секоја ваква "спорна" ситуација ке реагираат во иднина, биди сигурен.
Разбери ги ти нив, не се криви они што размислуваат вака.Им гори под нозе сега, загрозена им е позицијата на табелата и на секоја ваква "спорна" ситуација ке реагираат во иднина, биди сигурен.
Кај му попречи, виде што убаво си ја заби топката во мрежа?^ Офсајд е затоа што и да не ја допрел топката, Ранокија влијае на играта т.е. му попречува на одбранбениот на Каљари да интервенира. Тоа го прави од ОФСАЈД позиција и СЕ СВИРИ во овој случај.