Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.038
- Поени од реакции
- 62.017
Не, мислам дека сакал да ја закова со глава ама во последен момент кога промашил реагирал инстинктивно со ногата...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ајде тогаш вие да си ја прославите 111-годишнината со четвртото скудето![]()
подобро Скудето него пораз, фала фала на убавите зборови, успех би било во 111 години постоење да имаме четири скудета, наспроти вие за 111години само две скудета![]()
Еве го и фаулот на Тони врз Де Сантис.
[IMG]http://www4.pictures.zimbio.com/gi/SSC+Napoli+v+Juventus+FC+Serie+aZHwXDxGFVGl.jpg
Ај може до тогаш и некој европски трофеј ќе освоите![]()
да да ти реков дека ќе се види најубаво од спротивен агол.На тв многу брзо идеше не видов најдобро ама твојата слика не ме убеди.Мислам дека дебатава е затворена затоа ја барав сликава!Амаури шо бара позади тони да ми објасни хаха дечкото за во втора лига еЗашто провоцираш сега, нели си кажаа убаво дека голманот задоцнил и се удрил во раката од Лука Тони?
P.S.
Тенк, ова беше сликата од спротивниот агол што ја бараше?
ние имаме повеќе шанси да освоиме европски трофеј (до нашата 11 годишнина) од колку вие до вашата 200-та хахахаххаАј може до тогаш и некој европски трофеј ќе освоите![]()
ние имаме повеќе шанси да освоиме европски трофеј (до нашата 11 годишнина) од колку вие до вашата 200-та хахахахха
Колку јако се препуцаваат фановите на Лацио и Рома,нема членови глупости,директно бе еден на еден и крај !