Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
мердашите што убаво си ја прославија годишницата со пораз, меракот ми се направи!!

мердашите што убаво си ја прославија годишницата со пораз, меракот ми се направи!!

Епа ајде тогаш вие да си ја прославите 111-годишнината со четвртото скудето :)

Нели со глава го даде голот?
:cuc:

Ич не ми е гајле дали ја удрил или не топката, дечкото стави глава таму кај што други не ставаат нога. :cuc:

Ваков гол немам видено до сега, баш сеа читав на еден од сајтовите за Интер, гол ала скорпија, у тој стил беше насловот, со десната нога го даде, невидено до сеа, бар од моиве очи ...
Може еден од најдобрите голови оваа сезона од сите лиги, а и дефинитивно ќе конкурира за гол на годината.

Лелелеееееееееее како им го закопал тек сеа приметив јас бе...голиште нека си го пушти Сторари на youtube

Мindfuck, само од едната репетиција се гледа како всушност паднал голот, од другите не можеш да приметиш.

Страшно... имав впечаток дека е со глава, не дека и така немаше да биде супер. Туку, и првиот гол беше многу добар во смисла како и се скри на одбраната, одигра фантастично без топка.

Не можам убаво да видам баш со кој дел го даде,али супер погодок,Кавани годинава растура!
Со десната нога.

Мindfuck, само од едната репетиција се гледа како всушност паднал голот, од другите не можеш да приметиш.
Па на преносот не се ни примети дека го даде така голот...башка коментаторот доста пати спомна...дека дал 3 гола со глава.

Страшно... имав впечаток дека е со глава, не дека и така немаше да биде супер. Туку, и првиот гол беше многу добар во смисла како и се скри на одбраната, одигра фантастично без топка.
А вчера дома дремам и искоментирав дур го гледав прегледот, што не ја закова со нога, ептен се нервирам кога на такви топки со глава '' лизгаат '', кога видиш, стварно со нога бил. :)
Oва ко у NBA, кога го водиш противникот бајаги разлика па правиш атракции за публика. :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom