Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Не, мислам дека сакал да ја закова со глава ама во последен момент кога промашил реагирал инстинктивно со ногата...

Епа ајде тогаш вие да си ја прославите 111-годишнината со четвртото скудето :)

подобро Скудето него пораз, фала фала на убавите зборови, успех би било во 111 години постоење да имаме четири скудета, наспроти вие за 111години само две скудета :)

SSC+Napoli+v+Juventus+FC+Serie+KQUaPU-K8DIl.jpg

И јас мислам дека во прв план му беше да ја удри со глава ама чуден пат имаше топката и ја закачи со нога.

Еве го и фаулот на Тони врз Де Сантис.

SSC+Napoli+v+Juventus+FC+Serie+aZHwXDxGFVGl.jpg

подобро Скудето него пораз, фала фала на убавите зборови, успех би било во 111 години постоење да имаме четири скудета, наспроти вие за 111години само две скудета :)

Ај може до тогаш и некој европски трофеј ќе освоите :)

Еве го и фаулот на Тони врз Де Сантис.

[IMG]http://www4.pictures.zimbio.com/gi/SSC+Napoli+v+Juventus+FC+Serie+aZHwXDxGFVGl.jpg

Зашто провоцираш сега, нели си кажаа убаво дека голманот задоцнил и се удрил во раката од Лука Тони? :)

P.S.
Тенк, ова беше сликата од спротивниот агол што ја бараше?

Колку јако се препуцаваат фановите на Лацио и Рома,нема членови глупости,директно бе еден на еден и крај !
шала шала :smir:

Иначе тоа беше со нога од страна на Кавани,мајсторија може да се каже.

:shok: Првпат ваква пета да видам , браво али то прај фушаријата :pos2: И тој не знај како ја погоди

Зашто провоцираш сега, нели си кажаа убаво дека голманот задоцнил и се удрил во раката од Лука Тони? :)

P.S.
Тенк, ова беше сликата од спротивниот агол што ја бараше?
да да ти реков дека ќе се види најубаво од спротивен агол.На тв многу брзо идеше не видов најдобро ама твојата слика не ме убеди.Мислам дека дебатава е затворена затоа ја барав сликава!Амаури шо бара позади тони да ми објасни хаха дечкото за во втора лига е

Ај може до тогаш и некој европски трофеј ќе освоите :)
ние имаме повеќе шанси да освоиме европски трофеј (до нашата 11 годишнина) од колку вие до вашата 200-та хахахахха

ние имаме повеќе шанси да освоиме европски трофеј (до нашата 11 годишнина) од колку вие до вашата 200-та хахахахха

Имате шанси да го освоите првиот европски трофеј... освен ако не налетате на Јунајтед :)

Тенк, остај го овој Ioson, те лаже не гледаш. Еве, како што покажуваат и сликите од спротивниот агол, се докажува дека Де Сантис има боксирач во раката (сликиве Угриновски ми ги среди, рентгенски се, од клиника :wink:)

1zfu5ts.jpg

Ај сега Шинтераши едни кажете дека голманот е заштитен као Обама?

Колку јако се препуцаваат фановите на Лацио и Рома,нема членови глупости,директно бе еден на еден и крај !

Па толку ги има бе :pos:

Уште ениот навивач на Баерн Минхен фали :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom