Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Јас се слагам со тебе, наводниот пенал , од милион судии дали еден ке има ташаци да го суди,и тоа на негов ризик.Не се суди тоа,дур и и играчите на Катаниа мирно си продолжија да трчаат,никој не се побуни. Околу голот на Кваљарела ,се гледа од агол на камерата,но друго е да си долу на терен,сосем друга приказна,ретко може линиски судија да забележи каде точно паднала топката,при вакви голови...Единствено решение е воведување ТЕХНОЛОГИЈА. Но на кој да кажеш,овие од уефа дискутираат за ова со години,никако да се одлучат,мамата нивна корумпирана...

Мило ми е што некој конечно ми ја сфати поентата на постовите

selami[1].jpg
за болдираново овој ќе ја реши:pos:

Помош зови пријатеља, слаб сум со политика друже, мада по фаца, македонски политичар? не?

дада политичар е овој т.е. покровителот односно главниот на анти корупциската комисија во Република Македонија само му го заборавив името..знам дека албанец е само..:pos:

Еве го бе. Г-дин Илми Селами

Oн како мал сакал да го биде на диригент, па со пенкалцето си игра сеа

ilmi-selami.jpg

Јака утакмица уште малку ..Наполи - Палермо:vozbud::vozbud:

Страшна утакмица човече ..Наполи имаше еден куп стопроцентни шанси но никако топката не сакаше да влезе..на крајот под среќни околности и благодарение на трпението на судијата Морганти(кој продолжи 4 минути и ги остави Наполи уште еден напад на 94:13 да изведат ) и од сомнителна ситуација тој Магио што го постигна голот се обиде со десна да ја збибери се лизна и на несакајќи ја удри топката со лева нога и топката влезе во голот..во тој момент господ беше со наполи!:toe:

Каква утакмица и на крај победа на Наполи според мене заслужена имаа многу шанси голем посед на топката и заслужија победа Маџо предходно промаши и празен гол како погрешен чекор да фати а на крајот истата шанса на празен гол со десна клиза ја промашува и со задната лева ја погоди хаха смешки ама таа е..

Да не ја удреше топката со левата нога несакајќи топката немаше да оди во голот туку ќе останеше в'место ..ама тоа е судбина(или не)!

Страшна утакмица човече ..Наполи имаше еден куп стопроцентни шанси но никако топката не сакаше да влезе..на крајот под среќни околности и благодарение на трпението на судијата Морганти(кој продолжи 4 минути и ги остави Наполи уште еден напад на 94:13 да изведат ) и од сомнителна ситуација тој Магио што го постигна голот се обиде со десна да ја збибери се лизна и на несакајќи ја удри топката со лева нога и топката влезе во голот..во тој момент господ беше со наполи!:toe:
За ова сосема го оправдувам судијата бидејќи овој Иличич откако продолжија 4 минути, 1 секако лежеше на теренот :)

Инаку за утамицата немам зборови, едноставно добра игра пред се борбено и од двете страни. Наполи беа далеку поопасни и повеќе се закануваа на голот на Палермо, но ете среќата ги послужи и според мене заслужено стигнаа до 3-те бода.
П.С голот беше несакајќи :pos:

П.С голот беше несакајќи :pos:

Сакав да напоменам дека акцијата беше добра но тој што го постигна голот скроз на среќа ја удри топката ..да не беше играчот во такваа положба и 1 секунда порано да ја пуштеше левата нога топката ќе останеше вместо и палермо ќе се одбранеше..но ете Наполи победи и то е то!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom