[/COLOR]cist penal za catania!
ovie sudiive otepaa od sudenje za milan sezonava
имаше пенал за катаниа мислам јас али шо му поништија на јуве гол тоа беше компезација за недосудениот пенал за нивКаков пенал бе не се бламирајте.....одете вие бидете судии и свирнете таков пенал па да не засудите повеќе во прва лига...!
Немаше никаков пенал за катанија и само ненормален судија може да свирни таков пенал....не гледајте дотолку ситници не е туку така лесно на теренот да судиш се и сешто и да задоволуваш вкусови насекаде..размислете два пати рпед да критикувате судиска одлука....па и недосудениот гол на кваљарела уште 909999 пати да се повтори нема да се досуди гол бидејќи беше невозможно да се види такво нешто а потоа на забавена снимка сите можат да коментираат..!имаше пенал за катаниа мислам јас али шо му поништија на јуве гол тоа беше компезација за недосудениот пенал за нив
под Алпите нешто ново ))Мамата , стопли и у Торино ,ја смрзнав ко пичка овде :]]]
па време беше да стопли од лани што дрва изгоревме па паМамата , стопли и у Торино ,ја смрзнав ко пичка овде :]]]
одма видов дека е гол(дали дека хд или друго хаха)дури се израдував глеам кваља се фаќа за глава џабе ставија повеќе судии исти грешки се праватНемаше никаков пенал за катанија и само ненормален судија може да свирни таков пенал....не гледајте дотолку ситници не е туку така лесно на теренот да судиш се и сешто и да задоволуваш вкусови насекаде..размислете два пати рпед да критикувате судиска одлука....па и недосудениот гол на кваљарела уште 909999 пати да се повтори нема да се досуди гол бидејќи беше невозможно да се види такво нешто а потоа на забавена снимка сите можат да коментираат..!
Другар добро е што си видол дека е гол..но да си на теренот таму и истовремено да држиш офсајд линија на кукувден ќе видиш дека е гол ![/COLOR]одма видов дека е гол(дали дека хд или друго хаха)дури се израдував глеам кваља се фаќа за глава џабе ставија повеќе судии исти грешки се прават
да може брзо се движеше топката ама од толку судии никој да не види незнам.Помина тоа и така немаше назад осеќав дека брзо ќе даат гол пак битна е победата пред се судијава нека решат дали ќе го пратат у серија Б.поззДругар добро е што си видол дека е гол..но да си на теренот таму и истовремено да држиш офсајд линија на кукувден ќе видиш дека е гол !
Не го праќаат во серија б не се секирај ти..за кваква грешка не му замеруваат бидејќи беше скоро immposible да се процени дали таа топка е внатре или надвор бидејќи помошникот судија истовремено држеше офсајд линија и топката одеше пребрзо и главниот судија од каде да види дали е гол???..ти викаш од толку судии ко синкир 10 души да ги има на теренот а јас ти тврдам дека само помошникот е задолжен за таа работа но беше невозможно да се види...!да може брзо се движеше топката ама од толку судии никој да не види незнам.Помина тоа и така немаше назад осеќав дека брзо ќе даат гол пак битна е победата пред се судијава нека решат дали ќе го пратат у серија Б.позз
Абе брат не ме свакаш излеа дека и јуве и катаниа беа на еден начин оштетениНемаше никаков пенал за катанија и само ненормален судија може да свирни таков пенал....не гледајте дотолку ситници не е туку така лесно на теренот да судиш се и сешто и да задоволуваш вкусови насекаде..размислете два пати рпед да критикувате судиска одлука....па и недосудениот гол на кваљарела уште 909999 пати да се повтори нема да се досуди гол бидејќи беше невозможно да се види такво нешто а потоа на забавена снимка сите можат да коментираат..!
брат не беше никој оштетен и тоа се обидувам да ви го разјнаснам во моите постови ама залудно кога не ми ја разбирате поентатаАбе брат не ме свакаш излеа дека и јуве и катаниа беа на еден начин оштетени
абе поента е да го оставиме судијата на страна резултатот убаво го зумираа од стадионот 1-3 и тоа е тоа може да спиам мирнобрат не беше никој оштетен и тоа се обидувам да ви го разјнаснам во моите постови ама залудно кога не ми ја разбирате поентата
Јас се слагам со тебе, наводниот пенал , од милион судии дали еден ке има ташаци да го суди,и тоа на негов ризик.Не се суди тоа,дур и и играчите на Катаниа мирно си продолжија да трчаат,никој не се побуни. Околу голот на Кваљарела ,се гледа од агол на камерата,но друго е да си долу на терен,сосем друга приказна,ретко може линиски судија да забележи каде точно паднала топката,при вакви голови...Единствено решение е воведување ТЕХНОЛОГИЈА. Но на кој да кажеш,овие од уефа дискутираат за ова со години,никако да се одлучат,мамата нивна корумпирана...брат не беше никој оштетен и тоа се обидувам да ви го разјнаснам во моите постови ама залудно кога не ми ја разбирате поентата