Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Во која лига? :)
Кога ќе ти одговори, ако не го разбереш, тоа е зашто чита некоја книга па користи термини на форум. Ти само направи се дека си го разбрал, да не испаднеш глуп демек не го знаеш зборот :)

абе гулапчиња знам дека сте нервозни пред се за катастрофалната игра на Интер,ама за таквиот неспортски потег на Пандев нема шанси да го бранам.....имаше доста време да се покажи на теренот вечерва,ама освен кик бокс ништо не покажа...

Брокери, пазари... сега и ревизии почна Иве да ни спомнува... дај бе кажи што книга читаш да прочитаме и ние? :)

Иначе за ситуацијата со Пандев не знам, али Гатузо си заслужи чист втор жолт картон но судијата оценил дека немало потреба :pos:
Да не ти е колега, нешто маркетинг/менаџмент? :pos:

Тоа на Пандев беше за директен црвен ко што беше и '' ударот во глава '' на Абате во дуелот со Роналдо у Милано ...
И двајцата тука си заслужија жут картон, само стварно не ми е јасно зашто Абате воопшто влезе во ваков дуел кога од една страна имаше жут а од друга Таљавенто е судија а он не му ја мисли многу во вакви ситуации.

Иве...зошто нервозни..зарем не гледаш според постовите дека сме баш cool и се зафркаваме колку што можиме....не биди сега и ти како Ивица ѕверот од вашиот фан клуб!:smir:

Да не ти е колега, нешто маркетинг/менаџмент? :pos:
Не знам, овој не ќе да е на нашиов Економски. Широки познавања има, како од фудбалот така и од брокерските договори на фудбалерите(или како и да беше) :)

Иве...зошто нервозни..зарем не гледаш според постовите дека сме баш cool и се зафркаваме колку што можиме....не биди сега и ти како Ивица ѕверот од вашиот фан клуб!:smir:

Колку што ме држи сеќавањето ти секогаш си прв со провокации во нашиот фан клуб, а сега си нашол да збориш за Ивица. Јесте да и тој претерал малце, али такво нешто се има случувано и во нашиот фан клуб па никому ништо, никој не добил бан.

--- надополнето ---

Тоа на Пандев беше за директен црвен ко што беше и '' ударот во глава '' на Абате во дуелот со Роналдо у Милано ...
И двајцата тука си заслужија жут картон, само стварно не ми е јасно зашто Абате воопшто влезе во ваков дуел кога од една страна имаше жут а од друга Таљавенто е судија а он не му ја мисли многу во вакви ситуации.

Да немаше пенал за Милан можда и ќе го исклучеше Пандев (али претерано ќе беше и пенал и црвен во корист на Милан) ,од друга страна Пандев одеше на провокација, Абате падна на неа и нема што повеќе да се коментира тука, според мене сосема правилна беше одлуката на Таљавенто.

Гледам дека некои тука хет трикот на Пасторе ги окуражи дека ќе го биде детето. Абе и Бошко Ѓуровски даде хет трик со Кипар...

Колку што ме држи сеќавањето ти секогаш си прв со провокации во нашиот фан клуб, а сега си нашол да збориш за Ивица. Јесте да и тој претерал малце, али такво нешто се има случувано и во нашиот фан клуб па никому ништо, никој не добил бан.

--- надополнето ---

Да немаше пенал за Милан можда и ќе го исклучеше Пандев (али претерано ќе беше и пенал и црвен во корист на Милан) ,од друга страна Пандев одеше на провокација, Абате падна на неа и нема што повеќе да се коментира тука, според мене сосема правилна беше одлуката на Таљавенто.

Нема везе , ја сум јадел банови од фан клуб јуве за најпрости работи , од Милан такоџе ....т.д :)

Иначе пер овој Иве е само да го мења оној чакнатиот у Unsolved Mysteries :D Ти ибам хахахах

Другар јас не ги навредував членовите или не пцуев мајки шајки како дотичниот Ивица во вашиот фан клуб како тој што го правеше во Интер фан клуб....добро го разбирам толку памет и култура му дал господ или толку го воспитале ..ама барем треба да се има некој ред за такви работи..јас кога ќе дојдев во вашиот фан клуб не провоцирав на таков начин до одреден степен да го навредувам јувентус(а камоли членови) туку само си го бранев Интер за бесмислици кои се пишуваа кај вас.....додуша не требаше да се мешам ама што да правам кога совеста е посилна од разумот па не се воздржав и враќав на секој анти-интер пост!

П.С. 23 годишен типац е!

Гледам дека некои тука хет трикот на Пасторе ги окуражи дека ќе го биде детето. Абе и Бошко Ѓуровски даде хет трик со Кипар...
Ама им се имаш закачено на овие од Палермо... :pos:

Јесте да и тој претерал малце, али такво нешто се има случувано и во нашиот фан клуб па никому ништо, никој не добил бан.
Да брат, ама да му кажуваш 10 пати дека ќе го крка и да му бришеш цела вечер а тој пак да тера по негово... се чудам на толеранцијата што ја покажа Син вчера, јас имам помирен подфорум ама опоменувам еднаш. Башка 23 години, башка свесно прекршува правила, башка нема никаква потреба оти немаше ништо околу Јувентус... вчера дерби се играше и меѓу фановите на Милан/Интер нема проблеми, он се најде од некаде ко највечи Миланез :pos:

Ама им се имаш закачено на овие од Палермо... :pos:

Да брат, ама да му кажуваш 10 пати дека ќе го крка и да му бришеш цела вечер а тој пак да тера по негово... се чудам на толеранцијата што ја покажа Син вчера, јас имам помирен подфорум ама опоменувам еднаш. Башка 23 години, башка свесно прекршува правила, башка нема никаква потреба оти немаше ништо околу Јувентус... вчера дерби се играше и меѓу фановите на Милан/Интер нема проблеми, он се најде од некаде ко највечи Миланез :pos:

Од кал да се - ПРОТИВ Интер да се ;D

Jуве бе пер :D Калчополи 3 кр4ка :tv:

Стварно имате набиено комплекси од јуве дај молимте кој ми збори за калчополи ЕТО протв бреша не симулираше пенал дали беше тоа да се досуди пенал па панеал ви дадоа да не ве срамит бреша дома да ве поразит Дај Молимте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom