Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Посебно на нивни терен среќа Милан победи таму.
Па првите 2 сезони мислам беа дупки на гости, зависеа само од резултатите дома, ама сега изгледа и тоа ќе се промени...

кој страшен играч е Пасторе.... браво... хет трик против Катанија :)

Не не сум улав. Точно знам што зборувам и ти слушај ми го зборов дека од Пасторе не бива играч. Јас сезонава повеќе пати го играв Палермо на ливче и ги пуштав на нет да ги гледам кога немаше на Телма пренос од нивни меч.. Ко за инает, Пасторе добро одигра само против Јуве а на сите други мечеви на Палермо кои сум ги следел не одиграл ништо повеќе од просечно. Еден добар меч од 11 кола не ја прави цената на играчот 50 милиони. Можеби Сити би ги дал тие пари затоа што на Арапот не му чуе дали ќе успее да си ги поврети вложените средства ама секој газда на клуб со два грама мозок не верувам дека за копиљов ќе даде 50 милиони.

Тука си у право:pos2:

Верувам ако гледаш Телма, Пасторе те уверил во спротивното..7 гола и 1 асистенција до сега!!

баш ме интересира дали ќе има дополнителни санкции на зелена маса за случајот Пандев-Абате

Зашо да има санкции ? Абате си доби жут , Пандев си доби жут ...дај не го дрви со некои conspiracy theories сеа ....

Пандев смрдле келаво,прв го турна Абате и на пацаров толку му требаше да се попали и ајт втор црвен. Ама ако,ете победа и со играч помалце.

баш ме интересира дали ќе има дополнителни санкции на зелена маса за случајот Пандев-Абате

Што санкции треба да има бе момче?
Ова што се деси го има не секое дерби...

п.с што е малоумен Абате малоумен е :)

Што санкции треба да има бе момче?
Ова што се деси го има не секое дерби...

п.с што е малоумен Абате малоумен е :)

Не бе брат , Пандев намерно го бутнал Абате за Јуве да не победи со Рома вчера ....

Ебати глупата логика - искомплексирани навивачи на Ѓубрентус (Част на исклучоци као ВЛАТЧЕ и Ивица Јуве + чат пат некој нормален)

Каква игра на Пасторе. Изигра феноменално, men of the match.

И Балзарети изигра добро, ако не е во репрезентацијата дефинитивно треба да добие повик од Чезаре.

Тоти за такво бутање директен црвен доби...

Гатузо за 3 старта не доби втор жолт ?

Компензирање ? hi

+ Тоти тргна да го тепа Оливеира и кузнае шо друго зборел/праел ... го знаат сите што гнидетина е ....

Деко доста плачеш бе признај пораз не биди дунда.

А Пандев се гледа колку е јак уууууууууууу кине еј кине !!!! Еден Оби и Кутињо што буквално незнае да оди а не па да дрибла се пред него. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom