Зашо имаш комплекси од Интер - Затоа.
И морам да ти цртам што и како е ..... Си беше за жут ситуацијата (да му удреше бокс или нешо а овој да не вратеше , ок ....само Пандев - Абате врати - Доби жут исто = црвен)
+ Абате му се ссна на Пандев прв ко шо памтам ??
Деко па да му ебем матер читај бе

!!! таман си беше ситуацијата, нели читаш дека и јас истото го пишав?? не сум рекол дека Пандев требало да добие црвен и знам дека Абате имаше жолт и затоа испадна, те сватив јас, но ти мене неможеш да ме сватиш... еве по трети пат ќе ти обајснам: ситуацијата Пандев-Абате си беше за жолт, а таква иста ситуација беше и онаа на Тоти-Оливеира но тиа добија неправдeно директни црвени, тоа сакав да го кажам, дека и Тоти и Оливеира требаа да поминат само со жолт!!! сега мислам дека ме свати.
и на крај навистина сакам да знам зошто мислиш дека имам комплекси од Интер, ме интересира??
ако сакаш да знаеш после Лацио највеќе го мразам Јуве, Интер е некаде подолу на таа листа, а тоа што во последните 5години Интер и Рома беа главни конкуренти за титулата и каде што Интер ги освои сите 5 скудета по ред а Рома само некој куп и суперкуп неможе да ги смени нештата кај мене и не створи некоја посебна омраза спрема клубот Интер, таков е случајот кај повеќето фанови на Рома, барем постарите...
таков не е случајот кај фановите на Јуве, барем јас така приметив... еве ти еден пример, зачленет сум на форумот Рома Балкан и по некое време се зачленува еден фан на Јуве, кога го видовме тоа сите му пишавме во стилот што к*р бара на форумот, а тој кажува дека дошол поради тоа што ние фановите на Рома сме имале нешто заедничко со фановите на Јуве,а тоа било омразата спрема Интер и како тој како фан на Јуве повеќе би сакал Рома да ја освои титулата отколку Интер бла бла, на ова сите фанови на Рома му одговорија дека тие повеќе го мразат Јуве отколку Интер и тоа неговото мислење за заедничата омраза кон Интер падна во вода, што е најжално типот кажа дека има 22год. јас лично го прашав дали истиот тој би се зачленил на Рома Балкан форумот доколку тој постоел на почетокот на овој милениум и дали тогаш би кажал дека повеќе сака Рома да освои титула него Интер, ме свати нели... сакав да ти кажам дека ние навивачите на Рома сме горди и некој како тебе не може да ни ја сруши гордоста! биди поздравен и нема потреба да ми објаснуваш за моите комплекси од Интер!!