Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^^ Не делам никакви совети, само алудирам на фантазерски муабет за некои измислени комплекси.
Не гледам никаква причина за истите, освен, у свет каде некој живее у лага и така се теши за подобро денес и утре, ти, за жал, не ја долови поентата и ми тераш на глуп муабет ... :wink:
p.s. Ја иам земено од црвената, Ивка уште е на плавите. :tv:
p.m.s Немам ништо против видеата на Девил, али не е ова апла соодветното место за нивна промоција иако фан на Интер прв тоа го направи, ваљда негов другар. Фејбук групи, форуми на Јуве, или темата за Јуве тука се поприлагодни за истите.
еј ама поента направи.....дај си петка^^ Не делам никакви совети, само алудирам на фантазерски муабет за некои измислени комплекси.
Не гледам никаква причина за истите, освен, у свет каде некој живее у лага и така се теши за подобро денес и утре, ти, за жал, не ја долови поентата и ми тераш на глуп муабет ... :wink:
p.s. Ја иам земено од црвената, Ивка уште е на плавите. :tv:
p.m.s Немам ништо против видеата на Девил, али не е ова апла соодветното место за нивна промоција иако фан на Интер прв тоа го направи, ваљда негов другар. Фејбук групи, форуми на Јуве, или темата за Јуве тука се поприлагодни за истите.
еј ама поента направи.....дај си петка![]()
Онда ај сите тука да му честитаме дипломска на Ико.
Честитки убаф :back:
Бог да чува... ццццц