Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Само нашава лига да ја има на тв и мирна ми глава, браво за телма!

Браво за Телма :vozbud:
Само , би го замолил г-динот Илиевски да не ги коментира натпреварите кога игра Милан , бидејќи одсекогаш навивал против нив т.е. за Интер :pos2:

Супер куп финалето ќе го даваат на МТВ прееска видов реклама :)

Браво за Телма секоја чест слушам добиле нова опрема и квалитетот на преносите ќе бил подобар така да супер ќе биде оваа сезона плус што ќе има преглед на колото.

Браво за Телма :vozbud:
Само , би го замолил г-динот Илиевски да не ги коментира натпреварите кога игра Милан , бидејќи одсекогаш навивал против нив т.е. за Интер :pos2:

Па дур не дојде Пандев Бранко беше доста објективен. Јас дури порано мислев дека типот за Милан навива.
Но сезонава се посра, уште да пушта звуци на оргазам фалеше. :icon_lol:

Па дур не дојде Пандев Бранко беше доста објективен. Јас дури порано мислев дека типот за Милан навива.
Но сезонава се посра, уште да пушта звуци на оргазам фалеше. :icon_lol:

Хмм. И јас мислев дека е за Милан. Ми текнуе коа играа Милан интер, Пирло им здрви од слободен и овој некако се радуваше. Се осеќаше у гласот. Пред 3 сезони мислам беше.
И не само тоа, отсекогаш се осеќало радост кога милам ќе постигнел гол.

Него, добро е ќе си ги гледаме на раат нашите ни мили клубови.

Пех, ја па си мислев ќе ја сменат за Бундесот... глупи нафташи, а тука им беше и ЕПЛ слободна како заменска алтернатива... зар не го читаа Бранко енд ко. форумов, како ни објаснуваа колку е најбоље Бундесот во текот на цела измината сезона, а па да не збориме за ЕПЛ, најгледаната лига у светот а воедно и најпосетуваната.
тврдоглави,затуцани жабари, шо се разбираат они од убав фудбал за око.

У последно време,освен италијанско,не гледам други првенства по телевизииве така да мило ми е шо и оваа година Телма ќе го даваат.
И као и секад,мој фаворит е Милан ЧД
Ма да со овој тимов сега што се има,тешко дека ќе се направи нешто повеќе,гледам се засилуваат и екипи како Џенова,Наполи,Интер стандардно е силен. Очекувам интересно првенство. :)

Inter ke bide povtorno sampion realno gledano momentalno e najslen italijanski klub.

^ Од секоја лига по некој навивач си го осети тоа на своја кожа :icon_cool

Koнечно им текна на "Teлма" да менат нешто, а менаја многу работи и најверојатно оваа година ќе ги извршат најдобрите преноси.

редно е анкетата да го смени правецот:tv:

Aко се лажеме ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom