Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.471
- Поени од реакции
- 87.286
Остај го сака да стане ко БаџоИбра ако премине во Милан дефинитивно ке стане најомразен играч во Италија
Остај го сака да стане ко БаџоИбра ако премине во Милан дефинитивно ке стане најомразен играч во Италија
баш сакав и јас истото да прашам, дали некој гледаше најава за колото?? пуштив во 11 часот на телма немаше...Гледаше некој на "Teлма" најава за колото и сезоната?
И ако знае некој дали ќе даваат реприза вечерва.
Пред 11 беше.баш сакав и јас истото да прашам, дали некој гледаше најава за колото?? пуштив во 11 часот на телма немаше...
и да знаеш така е барем во 21 и 30 да го ставиле...во 22.30 му беше терминот, според мене лош оти обично петок навечер - кафана је моја судбина -
Таа емисија не ја организира Телма, тие ја превземаат од Италија, така да како што е од Италија, овие нашите само ја преведуваат, порано така беше за Бундес лига, така е и за Премиер лига.Пред 11 беше.
Јас фатив на крајот 10 минути и кажвеја нешто за Чезена и Киево и имаше интервјуа со некој играчи нивни, какви планови имаат, очекувања, дрн дрн магариња т.е стандард.
Емисијата беше на англиски јазик а наш преведуваше,за време на 10 мин студио не видов, ама ко за прв пат задоволително.
Почна да еволуира од мајмун во човек :pos2:Шо се деси со Мунтари?
Уште е во Интер тој чоек?