Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
F

FuckYouAll

Гостин
Гледаше некој на "Teлма" најава за колото и сезоната?
И ако знае некој дали ќе даваат реприза вечерва. :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.924
Поени од реакции
8.801
Гледаше некој на "Teлма" најава за колото и сезоната?
И ако знае некој дали ќе даваат реприза вечерва. :)
баш сакав и јас истото да прашам, дали некој гледаше најава за колото?? пуштив во 11 часот на телма немаше...

F

FuckYouAll

Гостин
баш сакав и јас истото да прашам, дали некој гледаше најава за колото?? пуштив во 11 часот на телма немаше...
Пред 11 беше.
Јас фатив на крајот 10 минути и кажвеја нешто за Чезена и Киево и имаше интервјуа со некој играчи нивни, какви планови имаат, очекувања, дрн дрн магариња т.е стандард.
Емисијата беше на англиски јазик а наш преведуваше,за време на 10 мин студио не видов, ама ко за прв пат задоволително.
:)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
во 22.30 му беше терминот, според мене лош оти обично петок навечер - кафана је моја судбина - :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Значи THe mercenary with no Loyalty се враќа назад во Италија.
Имаше за него на Гол.ко пред 4-5 дена демек ИбрахимовиЧ ќе влезе* во италијанскиот Речник со значење "Mercenary with no Loyalty" и ќе му го одземе Приматот на Нигерот од Сити.

*се разбира не буквално

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Шо се деси со Мунтари?
Уште е во Интер тој чоек?

M

mercenary

Гостин
За ваша среќа и наша несреќа..да,уште е во Интер.Нејќе да си иде.Ама не игра..тоа е добро за нас,само пари зима.

У 18:00 ќе има епик дуел меѓу Удинезе и Џенова,мора да се глеа.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.214
Пред 11 беше.
Јас фатив на крајот 10 минути и кажвеја нешто за Чезена и Киево и имаше интервјуа со некој играчи нивни, какви планови имаат, очекувања, дрн дрн магариња т.е стандард.
Емисијата беше на англиски јазик а наш преведуваше,за време на 10 мин студио не видов, ама ко за прв пат задоволително.
:)
Таа емисија не ја организира Телма, тие ја превземаат од Италија, така да како што е од Италија, овие нашите само ја преведуваат, порано така беше за Бундес лига, така е и за Премиер лига.
Иначе терминот изгледа нема да можи порано бидејќи во 21.30 се вестите на Телма, а ова беше послем вестите.
Мислам дека е стандарт вовед во колото.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Денес добар гол на Место ми се чини беше,со макази:)
Солидна утакмица Удине-Џенова,не се уиграни овие вториве али имаат надежен состав.

Плус Syn тој што ми го збореше Зицулини ми се чини беше,ептен јако и агресивно момче,ке се тепаме за овој изглеа.

Kajgana Shop

На врв Bottom