Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Јако беше она како бројат интераши до 5: еден, Парма, Милан, четири, Шалке а лацијалите Рома, Рома, Рома, Рома, Рома :pos2:
:pos2: вгодина и до 7 минимум ќе ги научиме :)
Уф, колку ќеф ќе ми биде да ги видам Сампдорија во Сериа Б, ич да не влезат веќе, во Сериа Ш да отидат ...

поддршка и од мене секако :)

Идеална сезона ми е следново..

-Милан шампион
-Лацио Куп Уефа (кога веќе не може подоле)
-Дорија втора лига

Сега за сега добро ми иде. За наредна сезона освен првото, сакам да ја додадам Џенова место Дорија. Грозни екипи се и двете нека си пичат градско дерби у Б.

а за темава..

Џенова ако отиде во Сериа Б, Интер ќе нема од каде да купува играчи како Керча!

Ке се снајдат

И јас тоа викам и мило ми е што споделуваме исто мислење, се надевам дека и понатаму ќе продолжими да споделуваме исти мислења? Или не ти се допаѓа тоа што споделуваме исти мислења?

И јас тоа викам и мило ми е што споделуваме исто мислење, се надевам дека и понатаму ќе продолжими да споделуваме исти мислења? Или не ти се допаѓа тоа што споделуваме исти мислења?

Абе едно мило што мие што да ти зборам.Искрено, се радувам вака што си најдовме заеднички став околу некое прашање.Нека ни се множат...

Мислиш Милито и Мота? :)

Керча не е купен, патем...

Штета, не мислев Милито и Мота, да мислев на нив ќе ги пишев :).

Иначе греота ќе биде да испуштите таков талент како КЕРЧА.

Абе едно мило што мие што да ти зборам.Искрено, се радувам вака што си најдовме заеднички став околу некое прашање.Нека ни се множат...

Многу ми се допаѓа начинот на кој што размислуваш, детално и темелно ја анализираш ситуацијата пред да го направиш следниот потег!

Не Б, да ја исклучат да не постои им ебем екипата гадна , бел ден 10 години да невидат !

А догодина Лацио нека испадне, по шугава екипа од нив нема, ионака еднаш у 10 години влагаат у ЛШ или се борат за истата после 3 години се доле, таман догодина нека го превземат главниот чекор кон серија Б :)

За Јуве више жал ми е, нека влезе у ЛШ догодина :icon_lol:

незнам зошто, ама отворив на football-italia.net и кога ја видов табелата Рома и Лацио имаат по 60 поени, а Лацио се 4-ти, веројатно е грешка бидејќи јас како што знам меѓусебен дуел се гледа пред гол разлика... нека потврди некој??

Еве и тука честито Скудето за фановите на Милан :)

До сезоната 2006-07 се играше мајсторка а од тогаш се гледа меѓусебниот дуел. линк

До сезоната 2006-07 се играше мајсторка а од тогаш се гледа меѓусебниот дуел. линк

е фала многу, значи какви такви имаме шанси за 4-то место, доколку имаме исти бодови со Удинесе ние сме пред нив.... а Самдорија последното коло официјално ќе ја пратеме во Сериа Б и тоа достоинствен начин, како што е ред со 3-4 гола во нејзината мрежа(така си замислувам) :)

Опа, пак Пенал за Јувентус!

Требаше порано да ни ги даваат, не сеа на крај на сезона, ама се прифаќа како и да е!

Од каде жолт картон на Андреоли кога тој стоеше 5 метра од Пепе кој беше повлечен од Цезар :kesa:

Од каде жолт картон на Андреоли кога тој стоеше 5 метра од Пепе кој беше повлечен од Цезар :kesa:

Можеби фан на Јувентус е судијава, па решил да им олеснува на Јувентус на секаков можен начин:kesa:

Пеналот како пенал си беше чист.

Me2 напиша:
Беше чист пенал, туку зборот ми е од каде жолт картон на Андреоли кога Цезар го повлече Пепе..?

Првиот дел од постот ми е токму за тоа, за жолтиот картон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom