Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Јако беше она како бројат интераши до 5: еден, Парма, Милан, четири, Шалке а лацијалите Рома, Рома, Рома, Рома, Рома :pos2:
:pos2: вгодина и до 7 минимум ќе ги научиме :)
Уф, колку ќеф ќе ми биде да ги видам Сампдорија во Сериа Б, ич да не влезат веќе, во Сериа Ш да отидат ...
поддршка и од мене секако :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.981
Поени од реакции
51.075
Идеална сезона ми е следново..

-Милан шампион
-Лацио Куп Уефа (кога веќе не може подоле)
-Дорија втора лига

Сега за сега добро ми иде. За наредна сезона освен првото, сакам да ја додадам Џенова место Дорија. Грозни екипи се и двете нека си пичат градско дерби у Б.

а за темава..

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Џенова ако отиде во Сериа Б, Интер ќе нема од каде да купува играчи како Керча!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ке се снајдат
И јас тоа викам и мило ми е што споделуваме исто мислење, се надевам дека и понатаму ќе продолжими да споделуваме исти мислења? Или не ти се допаѓа тоа што споделуваме исти мислења?

С

сашенко

Гостин
И јас тоа викам и мило ми е што споделуваме исто мислење, се надевам дека и понатаму ќе продолжими да споделуваме исти мислења? Или не ти се допаѓа тоа што споделуваме исти мислења?

Абе едно мило што мие што да ти зборам.Искрено, се радувам вака што си најдовме заеднички став околу некое прашање.Нека ни се множат...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Мислиш Милито и Мота? :)

Керча не е купен, патем...
Штета, не мислев Милито и Мота, да мислев на нив ќе ги пишев :).

Иначе греота ќе биде да испуштите таков талент како КЕРЧА.

Абе едно мило што мие што да ти зборам.Искрено, се радувам вака што си најдовме заеднички став околу некое прашање.Нека ни се множат...
Многу ми се допаѓа начинот на кој што размислуваш, детално и темелно ја анализираш ситуацијата пред да го направиш следниот потег!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.961
Поени од реакции
23.492
Не Б, да ја исклучат да не постои им ебем екипата гадна , бел ден 10 години да невидат !

А догодина Лацио нека испадне, по шугава екипа од нив нема, ионака еднаш у 10 години влагаат у ЛШ или се борат за истата после 3 години се доле, таман догодина нека го превземат главниот чекор кон серија Б :)

За Јуве више жал ми е, нека влезе у ЛШ догодина :icon_lol:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
незнам зошто, ама отворив на football-italia.net и кога ја видов табелата Рома и Лацио имаат по 60 поени, а Лацио се 4-ти, веројатно е грешка бидејќи јас како што знам меѓусебен дуел се гледа пред гол разлика... нека потврди некој??

Еве и тука честито Скудето за фановите на Милан :)
До сезоната 2006-07 се играше мајсторка а од тогаш се гледа меѓусебниот дуел. линк

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.937
Поени од реакции
8.837
До сезоната 2006-07 се играше мајсторка а од тогаш се гледа меѓусебниот дуел. линк
е фала многу, значи какви такви имаме шанси за 4-то место, доколку имаме исти бодови со Удинесе ние сме пред нив.... а Самдорија последното коло официјално ќе ја пратеме во Сериа Б и тоа достоинствен начин, како што е ред со 3-4 гола во нејзината мрежа(така си замислувам) :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Опа, пак Пенал за Јувентус!

Требаше порано да ни ги даваат, не сеа на крај на сезона, ама се прифаќа како и да е!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Од каде жолт картон на Андреоли кога тој стоеше 5 метра од Пепе кој беше повлечен од Цезар :kesa:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Од каде жолт картон на Андреоли кога тој стоеше 5 метра од Пепе кој беше повлечен од Цезар :kesa:
Можеби фан на Јувентус е судијава, па решил да им олеснува на Јувентус на секаков можен начин:kesa:

Пеналот како пенал си беше чист.

Me2 напиша:
Беше чист пенал, туку зборот ми е од каде жолт картон на Андреоли кога Цезар го повлече Пепе..?
Првиот дел од постот ми е токму за тоа, за жолтиот картон.

Kajgana Shop

На врв Bottom