Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јеби га... тоа е тоа
Иначе Зарате денес ме потсети на ова...

да да, ипак не е иста ситуацијата, овој пенал на Зарате можеби ќе го кошта Лацио во најмала рака 20 милиони евра, да не зборувам за тоа колку му се потребни тие пари на вашиот тим, ти тоа најдобро си го знаеш, таквите пари од ЛШ всушност се потребни за секој голем тим, плус играње во ЛШ полесно привлекува играчи и ред други работи
Што друго да кажам, ситуацијата ти е да се фатиш за глава и си речеш OH NOOOO![]()
Не го окривувам Зарате за пеналот, го окривувам Реја за тоа што му дозволи на млад и не многу искусен играч да го шутира најбитниот пенал во сезоната,
Јас како што мислам ова е човеков кој ве донесе до овде така?Или не сум во тек сезонава што се случува.Човеков на кого се крстевте сезонава не е вистинскиот избор за шутирање пенал од толкава важност?Не ми е јасно, ако грешам те молам пиши и објасни...убаво
Што друго да кажам, ситуацијата ти е да се фатиш за глава и си речеш OH NOOOO
Уф, колку ќеф ќе ми биде да ги видам Сампдорија во Сериа Б, ич да не влезат веќе, во Сериа Ш да отидат ...