Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Епа Удинезе у лига на шампиони.И да Лече и Чезена ич не наместија колово !

Ф

Фил Ајви

Гостин
Посилна е Чезена од Каљари моментално, нема потреба да мести.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.936
Поени од реакции
8.833
лацијалите се жалеа Рома добивала пенали, ама и кога ќе добиеш пенал треба да имаш реализатор :)

OH NOOOO !!!:icon_lol::icon_lol:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Јеби га... тоа е тоа :toe:

Иначе Зарате денес ме потсети на ова...

P

PatoTheDuck

Гостин
^
Аууу Заратеееееееееее бруко!

Полош пенал оваа сезона неам видено!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.936
Поени од реакции
8.833
Јеби га... тоа е тоа :toe:

Иначе Зарате денес ме потсети на ова...

да да, ипак не е иста ситуацијата, овој пенал на Зарате можеби ќе го кошта Лацио во најмала рака 20 милиони евра, да не зборувам за тоа колку му се потребни тие пари на вашиот тим, ти тоа најдобро си го знаеш, таквите пари од ЛШ всушност се потребни за секој голем тим, плус играње во ЛШ полесно привлекува играчи и ред други работи :toe:

Што друго да кажам, ситуацијата ти е да се фатиш за глава и си речеш OH NOOOO :pos::pos:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
да да, ипак не е иста ситуацијата, овој пенал на Зарате можеби ќе го кошта Лацио во најмала рака 20 милиони евра, да не зборувам за тоа колку му се потребни тие пари на вашиот тим, ти тоа најдобро си го знаеш, таквите пари од ЛШ всушност се потребни за секој голем тим, плус играње во ЛШ полесно привлекува играчи и ред други работи :toe:

Што друго да кажам, ситуацијата ти е да се фатиш за глава и си речеш OH NOOOO :pos::pos:
Не го окривувам Зарате за пеналот, го окривувам Реја за тоа што му дозволи на млад и не многу искусен играч да го шутира најбитниот пенал во сезоната, кога во игра го има иксусниот Роки, кој успеа да изнуди пенал во првиот контакт со топката откако влезе. Зарате можеби беше еден од ретките што се трудеа да направат нешто денес, сите напади во второ полувреме одеа преку него, сите шанси беа по негови нафрлувања, негова беше асистенцијата. Ама едноставно не требаше он да го шутира пеналот. Исто така на Реја требаше да му текне порано да нападне со тројца напаѓачи, а не во 65та минута од 36то коло. Да напаѓаше Лацио со тројца напаѓачи Зарате-Козак-Флокари(Роки) секоја утакмица кога имаше можност, четвртото место одамна ќе беше загарантирано. Ама не, старецот мора секогаш на нерешено да оди... И денес одеше на нерешено, па останавме со курот у раце. Да нападнеше од старт, можеби ќе го добиеше неговиот толку посакуван бод. Али тоа е тоа, фала му за се што направи до сега, за опстанокот лани, за тоа што оваа година го врати Лацио каде што припаѓа, во горниот дел од табелата... али се надевам дека на клупата на Лацио ќе гледам нов тренер следната сезона. Едноставно, Реја не е тренер за екипа која цели кон високи дострели.

С

сашенко

Гостин
Не го окривувам Зарате за пеналот, го окривувам Реја за тоа што му дозволи на млад и не многу искусен играч да го шутира најбитниот пенал во сезоната,
Јас како што мислам ова е човеков кој ве донесе до овде така?Или не сум во тек сезонава што се случува.Човеков на кого се крстевте сезонава не е вистинскиот избор за шутирање пенал од толкава важност?Не ми е јасно, ако грешам те молам пиши и објасни...убаво

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Јас како што мислам ова е човеков кој ве донесе до овде така?Или не сум во тек сезонава што се случува.Човеков на кого се крстевте сезонава не е вистинскиот избор за шутирање пенал од толкава важност?Не ми е јасно, ако грешам те молам пиши и објасни...убаво
Ако имало еден поединец во кој сме се "крстеле" оваа сезона тоа бил Хернанес, не Зарате. Зарате пола од утакмиците ги преседе на клупа заради несогласувања со Реја.

А Хернанес беше изваден од игра денес пред пеналот, од таа причина што речиси го немаше на теренот, како и на претходните 2 утакмици.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Што друго да кажам, ситуацијата ти е да се фатиш за глава и си речеш OH NOOOO
Јако беше она како бројат интераши до 5: еден, Парма, Милан, четири, Шалке а лацијалите Рома, Рома, Рома, Рома, Рома :pos2:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.278
Поени од реакции
46.704
Пеналот на Миколи не го видовте против Бари од викендов ? Исти Тоти од погоре, копи пејст.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Џенова во 97ма минута им го шлакна на Сампдориа.Како што стојат работиве ништо чудно Сампдориа од наредна сезона да игра во Серие Б.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Болоња - Парма 0:0 коефициент за нерешено 1,25 .......мераци е Серија А

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Уф, колку ќеф ќе ми биде да ги видам Сампдорија во Сериа Б, ич да не влезат веќе, во Сериа Ш да отидат ...

Kajgana Shop

На врв Bottom