Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
T

Torchyrus

Гостин
аххххххххххх Јуве мој Јуве ЛЕБ ДА НЕМОЖЕТЕ ДА ЈАДЕТЕ

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.961
Поени од реакции
23.492
Боже сачувај, ја па уште сакав у ЛШ да влезат и на тикети ги пишуем 1 и 3+, море бел ден да не видите мамето ваше неспособно !!

А и овја Дел Нери, па и скаутон од Интер што уопште не е ни тренер па е подобар тренер од него мајке ми !

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Искрено, после поразот вчера почнав да се плашам дури за и 6то место дали ќе успеe Лацио да биде на крај. Изгледа сум немал причина да се плашам :)

Реја мајмуне, само ти успеа да изгубиш два пати од овие сезонава :tapp:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Ме интересире дали ке се спаси Сампдорија бе, какви очајни резултати вади цела сезона ја нема никаде, 90% од победите им се по 1-0, немаат никаква игра, а лани завршија 4то место со Дел Нери. Посеизгледа сакаат да си летат во 2ра лига па затоа така очајнички.

Киево се спаси, Бари и Бреша отпаѓаат сигурно, ке биде интересно кој ке биде третиот што ќе лита.

Лече и Самдорија ке се борат :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.961
Поени од реакции
23.492
Ја па сакам да се спасат Лече, тој газдата шо им е многу симпатичен лик е. Се нервира ептен многу, животот му го скратија сезонава, сакам да опстана ради него, и ради тоа дека ја нејќем Сампдорија ама ич ! :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
^ Да бе да, подобро Лече да опстани, ама може некоја трета да се приклучи незнам како и се бодовите на Чезена или Катанија кој е доле незнам точно.
Само знам дека Сампдорија е во опасна зона, така да мора некако да се подобри, ама нема да биде лошо да отпадне, најпрво ја сакав оваа екипичка но некако ми стана одвратна, толку глупи резултати да права не ми се верува а лани беше далеку подобра, сепак и го земаа Пацини и како да и ја земаа цела екипа.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
^ Да бе да, подобро Лече да опстани, ама може некоја трета да се приклучи незнам како и се бодовите на Чезена или Катанија кој е доле незнам точно.
Само знам дека Сампдорија е во опасна зона, така да мора некако да се подобри, ама нема да биде лошо да отпадне, најпрво ја сакав оваа екипичка но некако ми стана одвратна, толку глупи резултати да права не ми се верува а лани беше далеку подобра, сепак и го земаа Пацини и како да и ја земаа цела екипа.
Пацини и Касано .. напаѓачкото дуо :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Највероватно Лече ќе се спаси какви Сампдориа,Лече игра сеа со Бари а Сампдорија дома со Палермо највероватно и двете ќе тепаат а последно коло Сампдорија гостува кај Рома сигурно ќе и требаат бодови ќе изгуби а Лече игра дома со Лацио кој највероватно и него ќе му требаат бодови но дали ќе тепа во гости кај Лече не ми се верува..

P

PewDiePie

Гостин
^ UOMO DI MERDA ! leonardo UOMO DI MERDA ! :vozbud:

:tv:

Можат да му го поткренат само на Гатузо,реално.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Се надевам дека ќе се покрене постапка против дегенов
^ UOMO DI MERDA ! leonardo UOMO DI MERDA ! :vozbud:

:tv:

Можат да му го поткренат само на Гатузо,реално.
Il procuratore federale della Federcalcio, Stefano Palazzi , ha aperto un fascicolo sul caso di Gennaro Gattuso ei cori del centrocampista rossonero contro Leonardo, ex tecnico del Milan passato all'Inter.
Il procuratore Palazzi - come riporta Eurosport - acquisirà le immagini e valuterà come procedere in merito.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Го боли кур Гатузо - највише шо може да добие е 1 меч неиграње(riiiiight) и/или некоја банална казна од 2000еур хахахаха

А дека е патетично сељаче што цел свет го мрзи сите знаат - освен навивачите на Милан :D Па и капитен им е :P:P:P

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Што очекувате друго од ретардиран дегенобил???...мислам тоа е нормално кај таквите луѓе(а и Матераци не е нешто подобар:))

Kajgana Shop

На врв Bottom