Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
^ Па ако некој не е зошто би навивал за својот тим..
Многу глупи се муабетите ,од типот : Готово е,наше е скудетото.. како некои деца,многу мразам такви муабети...има време до крај,Милан моментално е најдобар ама треба да издржи до крај така :)

Јас уште се надевам на титула, а зошто па некој фан на Интер да не ?

Оптимист сум што.
Во Италија ништо не е решено,барем не оваа година каде за скудетото се борат 4-5 ТИМА!

За сите тимови допрва доаѓа тежок период каде ќе играат меѓу себе и на крај кој највеќе ке профитира од тие дуели ќе го земе скудетото.

Ќе јадеме ли пак ајвар? Или овојпат ќе се даде шанса за ништо?

Јас уште се надевам на титула, а зошто па некој фан на Интер да не ?

Оптимист сум што.
Ако титула се дава за 7 мо место и јас очекувам да освоиме.
...ако не ни ги замрси сметките Киево:kesa:

A јен, а два, а јен два три и ОДИГРО САМ КЕЦА НА ЈУВЕНТУСУУУУ :)

Штета што неможе Маркизо да си го прослави голот, дефинитивно гол на колото!
Инаку сега ми се намалени сите надежи.

Незнам ни што да очекувавам поната ...

Добар проект имаат бе Јуве. Ако ништо друго чичко Марота и батко Ањели ги претворија во стабилен прволигаш. Сега сум сигурен дека нема повторно да испаднеме во Серија Б. Проектот Скопје 2014, ова де... Јуве 2020 продолжува...

Штета што неможе Маркизо да си го прослави голот, дефинитивно гол на колото!
Инаку сега ми се намалени сите надежи.

Незнам ни што да очекувавам поната ...
Борба со Сампдорија за 10то место а му се смеевме на интер на почеток.Сега страв ми е да погледнам табела и да видам со кој играме следни неможат еден матри да го купат како да се работи за јуве стабија а не јуве седат со скрстени раце

Борба со Сампдорија за 10то место а му се смеевме на интер на почеток.Сега страв ми е да погледнам табела и да видам со кој играме следни неможат еден матри да го купат како да се работи за јуве стабија а не јуве седат со скрстени раце
Со оглед на тоа какви се Сампдорија сега, мислам дека ќе бидете пред нив :)
Сериозно. читав пред некој ден дека навивачите барале раководството да им врати пола од парите за сезонски карти, откако направија заебанција од екипата...

Со оглед на тоа какви се Сампдорија сега, мислам дека ќе бидете пред нив :)
Сериозно. читав пред некој ден дека навивачите барале раководството да им врати пола од парите за сезонски карти, откако направија заебанција од екипата...

Не се зафркавај, Сампдорија го имаат сега на Стево омилениот - Бјамбјани (у негов изговор). :pos:

Дојава за Среда , од Дел Нери : Палермо - Јувентус 1 АЛЛ ИН дечки , хахахах :)

Дојава за Среда , од Дел Нери : Палермо - Јувентус 1 АЛЛ ИН дечки , хахахах :)
А бе што се секирате, а замисли Бенитез да ви беше тренер кај ќе бевте сега? :pos:

А бе што се секирате, а замисли Бенитез да ви беше тренер кај ќе бевте сега? :pos:

Абе јас гледам да профитирам од макиве , само што немав срце да ја ставам Удинезе двојка а ја пишав во фан клуб , плус во шпицот на нападот против Палермо ако игра САНДОКАН , тогаш имаш сигурна добивка .
А за Бенитез и Дел Нери тука негде ми се и двајцата, ниеден не е врвен тренер за титули

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom