Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Мене многу ми е јако што ги потценувате (вие интераши) Лацио и Наполи. Милан ќе освои титула па макар вие а и ние(миланезите) една тепсија гомна да изедеме меѓусебе и овде и на било која тема,ама да не испадне да се борат за 4-то место Рома,Интер и Јуве? Пошто и Наполи и Лацио цела сезона паѓаат и никако да паднат.

П.С. Браво не ги гледам Јосоно Син и компа да лаат на темава без везе кога тимот им заостанува 9 бода,ваљда и вие другите треба да си ги чукнете главите малце.

Мене многу ми е јако што ги потценувате (вие интераши) Лацио и Наполи. Милан ќе освои титула па макар вие а и ние(миланезите) една тепсија гомна да изедеме меѓусебе и овде и на било која тема,ама да не испадне да се борат за 4-то место Рома,Интер и Јуве? Пошто и Наполи и Лацио цела сезона паѓаат и никако да паднат.

П.С. Браво не ги гледам Јосоно Син и компа да лаат на темава без везе кога тимот им заостанува 9 бода,ваљда и вие другите треба да си ги чукнете главите малце.

Aбе брат , ај немоеш да се расплачеш ко седмоодделенка ? :)

Шо го дрвиш одма за кој е прв а у --- Се влажневте на полувреме - изедовте гомна - фала мн. пријатно --- Никој не оспоруе дека сте први (благодарение на Рафа) ама смешни сте шо после секој изнесен факт и вашите лоши прогнози доаѓате на 7титули во ЛШ и кој е прв (пошо нАли веќе немате повеќе него помалку титули во Серија А)

Мене сте ми интересни па ви реплицирам , за кого како нели ? :D

А мене многу ми е јако што онака 45 минути ви дава Лео да се порадувате и да squirt-ате по дома, а на крај на утакмица ми го вадиш стандард муабетот види ја табелата и 7 во ЛШ.

Остај ги бе, цело време притисок вршат над Милан, ама кај и да е ќе паднат немаат они екипа за до крај.

А ако паднат, нели зошто единствен конкурент за титулата се, тогаш готово е се. Милан ќе си освои. :kesa:
Сега за сега да, патем табелата го налага тоа :helou:
1. милан 47
2. наполи 43
3. лацио 40
4. интер 38 (-1)
...
за после ќе видиме како ќе е :)
п.с. не ги глеав утакмициве денес напнато било.. дај стајте добар хајлајтс од пресвртот да видиме шо се дешавало :smir:

Деко незнам кој иде во наш фан клуб и плаче како 7-одд-ка :(

Благодарение на Рафа сме први ? хахахаха ЈАКО врхунац беше ова :)

IFAL FAIL? како и да е............уште не сте ги виделе вистинските моќи на Лео почекај има време. Стандард муабети,факти како сакаш речи ги на крај на сезона ќе видиме кој ќе освои Скудето.

:tv:

--- надополнето ---

IFAL FAIL? како и да е............уште не сте ги виделе вистинските моќи на Лео почекај има време. Стандард муабети,факти како сакаш речи ги на крај на сезона ќе видиме кој ќе освои Скудето.

Прашај го другар ти Никола зашо пишуем кај вас на фан клуб :)

пс:Пардон , 6тоодделенка :D

ппс: Муабетиве ти се 2-3то зимата хахахаха , ако радуј се =) Заслужи и ти !!

--- надополнето ---

Прашај го другар ти Никола зашо пишуем кај вас на фан клуб :)

пс:Пардон , 6тоодделенка :D

ппс: Муабетиве ти се 2-3то зимата хахахаха , ако радуј се =) Заслужи и ти !!

Све по заслуга нормално дека ќе се радувам Милан ќе освои скудето,интер....не баш :D

Не ми е гајле зошто пишуваш не сме ти ние мајка или дечко па да те трпиме у PMS стање ебате :)

И не заборавај Don't worry be happy.

Сега за сега да, патем табелата го налага тоа :helou:
1. милан 47
2. наполи 43
3. лацио 40
4. интер 38
...
за после ќе видиме како ќе е :)
п.с. не ги глеав утакмициве денес напнато било.. дај стајте добар хајлајтс од пресвртот да видиме шо се дешавало :smir:

А да пишеше и број на одиграни утакмици?

Мој фаворит за Оскар годинава ке биде Пацини, прекрасно одглумено денеска :)

А да пишеше и број на одиграни утакмици?
"Првин скокни па после речи оп" ако ја тепате таа ќе имате само бод повеќе од лацио во случајов, би дошле на - 6 ама и тоа не е мала разлика нели? него коа ја играте заостаната, со Фиорентина беше мислам така, дома или гости?
п.с. за видеото погоре за првиот гол на Палермо... Сантон(новиот Малдини) :kesa: и ете допишав (-1) кај интер :)

Не е мала разлика бе Џиакомо, ама знаеш ли што правеа лани фановите на Милан тука кога спуштија на -6, па -4 и тн и тн ...
Исти курац беа и они, така да не гледам ништо чудно ако некој фан на Интер се надева на титула сезонава, има уште мноогу да се игра, долга е сезоната.

Не е мала разлика бе Џиакомо, ама знаеш ли што правеа лани фановите на Милан тука кога спуштија на -6, па -4 и тн и тн ...
Исти курац беа и они, така да не гледам ништо чудно ако некој фан на Интер се надева на титула сезонава, има уште мноогу да се игра, долга е сезоната.
Е тоа незнам штета(може и не) што не се заразив со форумов некоја година поназад...

Јас уште се надевам на титула, а зошто па некој фан на Интер да не ?

Оптимист сум што.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom