Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Хаха... :pos2:
Тази дупка не е дупка... Нема што да ти коментирам, ќе оставам другите да пресудат.
Кој другите? Само Интераши се собрани вечерва,на овој под форум,нели тепавте,Милан киксна,Јуве е торпедиран....бре бре..мераци..... .Туку ми е гајле,што 'другите' ке пресудат на крај краева.:salut:

Кој другите? Само Интераши се собрани вечерва,на овој под форум,нели тепавте,Милан киксна,Јуве е торпедиран....бре бре..мераци..... .Туку ми е гајле,што 'другите' ке пресудат на крај краева.:salut:
Не е проблем бе сега на твој фан-клуб ќе постирам.

Ти бато ич да не му се секираш, си имаш твој цврст став и готово, не дозволувај да те убедат овие. Ти мачкаат очи само..
Што не е јасно бре момче? Од кај се убаци ти сега? се инфилтрира ко таен агент Изи...

Што не е јасно бре момче? Од кај се убаци ти сега? се инфилтрира ко таен агент Изи...
Све е јасно бе брат, само овој ИоСоноИнтериста нејќе да свати и да разбере. Ја имаш мојата поддршка во случајов, незнам зашто ми се противиш?

Дајте листа на стрелци да видиме? :)
Амаури е прв со 15 погодоци, за другите не знам.
Не е проблем бе сега на твој фан-клуб ќе постирам.
Што сакаш да докажеш? Дека било фаул од Тони? Па Де Сантис му се удира во раката бе, само си ги извртуваш работите во твоја корист.

Што бидна за Серија Б, кога ќе ве преместат?

Амаури е прв со 15 погодоци, за другите не знам.

Што сакаш да докажеш? Дека било фаул од Тони? Па Де Сантис му се удира во раката бе, само си ги извртуваш работите во твоја корист.

Што бидна за Серија Б, кога ќе ве преместат?
Што ти прави медиумска пропаганда :pos:

Iosono, не се прави паметен многу, многу јасно се гледа дека голманов на Наполи има боксирач под ракавица и иде со намера да го нокаутира Тони. Ќе ти се молам во иднина не се брукај со вакви цртања, иди учи фудбалски правила. Молим лепо!

Јас сум убеден дека ЈуБе по овој гол на Тони, во алтернативната реалност победиле и тоа Амаури дал еврогол. Да, 1-2 конечен и Демонсфалл сега сеир ни пука на темава.

Не ги зафркавајте јувенташите сепак ги разбирам дека се револтирани поради лошиот пораз и се му е криво но барем да гледаа реално на работите дека во онаа ситуација на Морганти не му преостана ништо друго освен да свирни прекршок за Наполи бидејќи голманот во тој простор е неприкосновен и она во ЛШ се суди фал, а камоли во домашно првенство!

Во ред, ако тоа над голманот е фаул тогаш логички е дека кога му го пукнаа носот на метлата требаше да има пенал или обратно, нема пенал, чист гол:toe:. Судијата ја усра при голот за 1-1, тоа е моето мислење. Таков фаул во напад не ти даваат ни во маало а не па на официјален меч. При 1-1 работите ќе одеа во друга насока ама проќелавиот господин не мислеше така. Да даде Господ 3 колена во иднина да му бидат такви без коса, мамицата негова.

Во ред, ако тоа над голманот е фаул тогаш логички е дека кога му го пукнаа носот на метлата требаше да има пенал или обратно, нема пенал, чист гол:toe:. Судијата ја усра при голот за 1-1, тоа е моето мислење. Таков фаул во напад не ти даваат ни во маало а не па на официјален меч. При 1-1 работите ќе одеа во друга насока ама проќелавиот господин не мислеше така. Да даде Господ 3 колена во иднина да му бидат такви без коса, мамицата негова.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:..Прекарот на Амаури е закон..дури поатрактивен е од Крофнитез....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
..(можам да замислам како ќе пцуеше тука ако изгубевте од Палермо:tv:)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:..Прекарот на Амаури е закон..дури поатрактивен е од Крофнитез....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
..(можам да замислам како ќе пцуеше тука ако изгубевте од Палермо:tv:)
Она што ме изнервира повеќе од поразот е сеирот кој го пиев на именден кај другар (ко јас да сум изгубил лично). Добро е што се исконтролирав инаку можеше некоја чаша да заврши во нечија глава. Значи овие Јуве се махери да ми заебат денови во кои се слави нешто. Ми го заебаа Бадник а еве сега и Свети Стефан. Жиме се ќе ургирам во Figc да не играат веќе на празници и слави:pos2:

Ја незнам зашто паѓале дискусии за голот на Тони, сега го видов, чист фаул ко суза, не е битно дали прв стигнал он до топка, таков контакт со голман е секогаш фаул, не може удар во фаца на голман да остане несанкцониран, они најзаштитени се во шеснаестерецот, на крај краева видете ја и анализата на Скај, и кај нив постоеше согласност со оваа констатација, дека овој контакт оправдано е санкциониран ко фаул.
Нејсе моето мислење, идете и по нивното, бар нивните анализи се секогаш на место иако и кај нив од старт постоеше сомневање по првата снимка али по онаа од спортивен агол кога јасно се виде ударот веќе немаше простор за сомнеж.

Како и да е, сеедно дали некој ке се согласи со мојов пост или не, капа доле за Наполи и Кавани.

Незнам зошто се расправате во врска со поништениот гол на Тони, во секој случај Морганти судеше "маестрално" :nesvest:

Све судиите ви се криви, а кога победувате и судиите да суделе катастрофално вие ќе речевте дека суделе прекрасно. Така да ако немате игра и фудбалери тогаш судиите не ви се криви.
П.С Кавани!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom