Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.656
Нема потреба на такви како тебе .. да одговарам
E па сега сакаш дискусија кога ќе те прашаат бегаш... Ај некој друг нека го праша истото мене нејќе да ми одговори :)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Абе зашто не си пишувал 5 години на форумов? Гледам 2005 си регистиран? Поради ебачкиот ник или сушните години јувенташки?
тоа е мое право зашто не сум пишал.. нема потреба тебе да ти давам објаснување не посебно на навивач на интер

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Другар јас не ги навредував членовите или не пцуев мајки шајки како дотичниот Ивица во вашиот фан клуб како тој што го правеше во Интер фан клуб....добро го разбирам толку памет и култура му дал господ или толку го воспитале ..ама барем треба да се има некој ред за такви работи..јас кога ќе дојдев во вашиот фан клуб не провоцирав на таков начин до одреден степен да го навредувам јувентус(а камоли членови) туку само си го бранев Интер за бесмислици кои се пишуваа кај вас.....додуша не требаше да се мешам ама што да правам кога совеста е посилна од разумот па не се воздржав и враќав на секој анти-интер пост!

П.С. 23 годишен типац е!
Абе мрсулко по 100 пат ти кажувам многу се правиш паметен.Тоа болдот не е навредливо?????И дај не ме спомињај у твои постови пошо глеам кој со кого е опседнат,дали ја со шинтер или вие со моите постови шо ги постирам.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
тоа е мое право зашто не сум пишал.. нема потреба тебе да ти давам објаснување не посебно на навивач на интер
Твое право друже.
Да не се делиме сега на навивачи на Интер и на Јувентус. Тогаш со вас никој не би требало да збори зашто местите утакмици. (иако еден ваш фан ги обвини фановите на Рома дека местат)

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Твое право друже.
Да не се делиме сега на навивачи на Интер и на Јувентус. Тогаш со вас никој не би требало да збори зашто местите утакмици. (иако еден ваш фан ги обвини фановите на Рома дека местат)
не фановите,туку екипата нивна.Е сеа тоа шо некој од ваш фан клуб има мал капацитет на IQ да не речам минус IQ,тоа не е мој проблем.:tapp:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
не фановите,туку екипата нивна.Е сеа тоа шо некој од ваш фан клуб има мал капацитет на IQ да не речам минус IQ,тоа не е мој проблем.:tapp:
Местач му збори на друг местач дека мести,и сеа на крај кој местач највеќе местел може да ми кажете?

п.с признај дека бољи местите :)

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Местач му збори на друг местач дека мести,и сеа на крај кој местач највеќе местел може да ми кажете?

п.с признај дека бољи местите :)
А у разговорот се пријавува 3 местач!!!!!!!!!!!!!!!!Не ти е срам да збориш за местење зашо и вие бевте казнети за тоа и тоа 2 пати????„ пат којзнае колку платил тоа смрдлето старо да не идете у 2 лига.Бркај работа.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
А у разговорот се пријавува 3 местач!!!!!!!!!!!!!!!!Не ти е срам да збориш за местење зашо и вие бевте казнети за тоа и тоа 2 пати????„ пат којзнае колку платил тоа смрдлето старо да не идете у 2 лига.Бркај работа.
На оваа тема сме дискутирале 100 пати,неам намера да ти ја кажувам вистината коа ти се праиш слеп исто како и твојата багра,напатени.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
На оваа тема сме дискутирале 100 пати,неам намера да ти ја кажувам вистината коа ти се праиш слеп исто како и твојата багра,напатени.
Ајде просветли не и кажи ја вистината пошо очигледно сам си дискутирал на темава??????

F

FuckYouAll

Гостин
Биланези и Шинтераши се здружија против Јувенташи.:pos:Нормално.......

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ајде просветли не и кажи ја вистината пошо очигледно сам си дискутирал на темава??????
Крај на дискусијата. Не сакам да зборам со некој што се праи будала при здрав мозок(ако имаш)
Биланези и Шинтераши се здружија против Јувенташи.:pos:Нормално.......
Штета што нема тука фанови на Торино,таман ќе ви одговараше второлигашко друштво:tv:

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Крај на дискусијата. Не сакам да зборам со некој што се праи будала при здрав мозок(ако имаш)

Штета што нема тука фанови на Торино,таман ќе ви одговараше второлигашко друштво:tv:

Ипак тебе подобро би ти одел муабетот со тие од Торино.:tapp:

1980-1981, 1982-1983

Kajgana Shop

На врв Bottom