Ф
ФорцаМилан
Гостин
Зошто мислиш дека ме интересира од кога си за Јувентус? Нит те прашав нит барам нешто поубаво да ми објасниш...Јас за Јуве од 98 .. да ти појаснам поубаво ?
Зошто мислиш дека ме интересира од кога си за Јувентус? Нит те прашав нит барам нешто поубаво да ми објасниш...Јас за Јуве од 98 .. да ти појаснам поубаво ?
Не дај боже да му оддадеме почитАј ќе ве молам за тишина... да му оддадеме почит на дечково ! Барем нас Миланзите оваа недела не не чепкајте,жива сила не ебеме !
Прегледај го приврзокот 36880
Баш се интересниКога помислив дека позабавен тип од Ивица и некој што треска повеќе глупости на форумот не постои се појави уште едне ѕвер исто така од фан клуб Јувентус спремен за кавги,навреди,глупости,несвојствени постови...ака Кунт(на корен...бидејќи двојката на средина му е):tv:.....е сега дека ние шиттерашите сме неписмен народ и проста багра а јувенташите сите се најпаметните и најобејктивните суштества бидејќи имаат 29 скудета тогаш нема потреба ние шиттерашите да постираме на оваа тема бидејќи Ивица и Кунт(на корен) прават ршум со нивните маестрални постови кои ние неможиме никако да вратиме бидејќи секогаш кога ќе ни реплицираат се чуствуваме поразени во дебатата и пробуваме да сфатиме дека навиваме за треторазреден тим Шиттер...а оние Пупоне,јовановски...(и останатите од фан клуб Рома)се најголемите можни педери бидејќи ги потплаќаат судиите во Италија наместо да донираат во македонскиот фудбал малку да живни..:smir:..страмота бе.....!
Кога помислив дека позабавен тип од Ивица и некој што треска повеќе глупости на форумот не постои се појави уште едне ѕвер исто така од фан клуб Јувентус спремен за кавги,навреди,глупости,несвојствени постови...ака Кунт(на корен...бидејќи двојката на средина му е):tv:.....е сега дека ние шиттерашите сме неписмен народ и проста багра а јувенташите сите се најпаметните и најобејктивните суштества бидејќи имаат 29 скудета тогаш нема потреба ние шиттерашите да постираме на оваа тема бидејќи Ивица и Кунт(на корен) прават ршум со нивните маестрални постови кои ние неможиме никако да вратиме бидејќи секогаш кога ќе ни реплицираат се чуствуваме поразени во дебатата и пробуваме да сфатиме дека навиваме за треторазреден тим Шиттер...а оние Пупоне,јовановски...(и останатите од фан клуб Рома)се најголемите можни педери бидејќи ги потплаќаат судиите во Италија наместо да донираат во македонскиот фудбал малку да живни..:smir:..страмота бе.....!
брат како што пишав,оваа недела немој да закачаш миланези. втори ден е денес ако не забораи .Абе Ибра го величите невидена продадена душа е ... Омилен играч од другиве италијански екипи ми е Инзаги само он и никој друг .. Треба него да го величите жива легенда е ...
Се преиспитав уживај..зошто мислам дека само ти и Ивица си се разбирате меѓусебно со постовите??..нели гледаш дека скоро сите МИланези,Интераши и дел од вашиот фан клуб(само што му е незгодно да ве реметат) ги сваќаат мајтапите што ги пишиме и гледаш дека сите се тотално искулирани и расположени за заебанции вие за секој можен пост се фаќате како Кејт Пери на микрофон:pos2:....што мислиш мене не ми е здодевно да ви реплицирам на секое на вашите глупости..ама судбина..Пупоне појависе ''пичко'' местачкаПреиспитај се што имаш напишано здодевно више мие да ви реплицирам не вредите.
ова во стилот RIPНе дај боже да му оддадеме почит
Респект се дава за фер плеј али за вакви работи никогаш не давам фер плеј^ хаха..
Чекај прво ние да освоиме некое скудето после може и вие... :tv:
ПС : БОРИЕЛО РЕСПЕКТ ЗА ПОТЕГОТ !
ова како кинеска парализа, го удараш противникот, а болката доаѓа после 5 секундиДа овој не треба да се санкционира на овој треба да му се дади награда што го направи ова. а да беше играч на јувентус вака да направеше немаше цела сезона да играт ?
Респект се дава за фер плеј али за вакви работи никогаш не давам фер плеј