F
FuckYouAll
Гостин
Патетики:tv::bip:Штета што нема тука фанови на Торино,таман ќе ви одговараше второлигашко друштво:tv:
Патетики:tv::bip:Штета што нема тука фанови на Торино,таман ќе ви одговараше второлигашко друштво:tv:
Не сум бил ја у план тогаш бате,така да збори до утре ако сакаш!
хахаха.греота си.за миланд а не си од пред 2 недели коа беа 1 на табела после кусур години.Иди утепај се.Не сум бил ја у план тогаш бате,така да збори до утре ако сакаш!
А ти си дел од тоа инзворедно искуство,кое се надевам нема да го заборавиш
Не ме цитирај веќе,џабе ке ти е.
А дали си бил во план кога последен пат освоиле Милан Серија А ?Не сум бил ја у план тогаш бате,така да збори до утре ако сакаш!
А ти си дел од тоа инзворедно искуство,кое се надевам нема да го заборавиш
Не ме цитирај веќе,џабе ке ти е.
Не чиче,вчера почнав да навивам за Милан,кога видов на лајвскор дека ги тепале интер и си реков од денес за нив сум,..А дали си бил во план кога последен пат освоиле Милан Серија А ?
Браво ... Само продолжи така :wink:Не чиче,вчера почнав да навивам за Милан,кога видов на лајвскор дека ги тепале интер и си реков од денес за нив сум,..
Па Милан зема 2004,а на Јуве последна му е 2003(наместените не се сметаатА дали си бил во план кога последен пат освоиле Милан Серија А ?
Moже не бил во план другарчето ...Па Милан зема 2004,а на Јуве последна му е 2003(наместените не се сметаат).
Ај бе па и ти што се мешаш,му го расипа филмот на ајскрим мејкерот.Па Милан зема 2004,а на Јуве последна му е 2003(наместените не се сметаат).
Другар фан сум на Милан од 2002 година,има ли уште нешто што не ти е јасно?Moже не бил во план другарчето ...
Дај КОј ми збори за местење утакмици Уууу даа беее ние му рековме на Рицолии да суди пенал за рома пошто мораше да играме за кладилници ај мајката што ги жалам ново компнирани навивачи на интер хахахха јас кога саледев калчо и кога се радував на скудета ти сигурно гледаше НБА..не фановите,туку екипата нивна.Е сеа тоа шо некој од ваш фан клуб има мал капацитет на IQ да не речам минус IQ,тоа не е мој проблем.![]()
брат остај ги што се замараш децава појма немаат од фудбал .хахаха.греота си.за миланд а не си од пред 2 недели коа беа 1 на табела после кусур години.Иди утепај се.
Еве го и овојПа Милан зема 2004,а на Јуве последна му е 2003(наместените не се сметаат).
Абе секој си рачуна како си сака, јас си ги рачунам 29 а за останатите, нивно право :wink:Броите како сакате пак се 29![]()
и јас брат ги рачунам 29 Упсс само додека стигнат тие да носат две ѕвездички на дресовите.. треба да помини цела ера.Еве го и овој
--- надополнето ---
Абе секој си рачуна како си сака, јас си ги рачунам 29 а за останатите, нивно право :wink:
Јас за Јуве од 98 .. да ти појаснам поубаво ?Ај бе па и ти што се мешаш,му го расипа филмот на ајскрим мејкерот.
--- надополнето ---
Другар фан сум на Милан од 2002 година,има ли уште нешто што не ти е јасно?