Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тебе те боли тоа што во Торино го попивте 3-0?
Секој тим си има порази и победи,мене ми е битно Милан да си остане таму каде што е,а за Јуве не се интересирам..
Првиот дел од реченицата не ти го сфатив.Вака може да се дискутира за фудбал али за никови ??? Јок не дискутирам мене не ме боли за јуве што изгубил во Торини пошто јуве тогаш беше во најголемата криза.Така да ние тоа го преболевме
Се нервира што кога си го одбрал никот не знаел што значи Cunt, и што вика Марли овој испаднал Cunt на квадратПрвиот дел од реченицата не ти го сфатив.

Се нервира што кога си го одбрал никот не знаел што значи Cunt, и што вика Марли овој испаднал Cunt на квадрат![]()
Ти доцна се придружи види поназад...Ја нигде не му го спомнав никот,али овој изглеа ги има на душа мачките па го мучи никот !:nesvest:
п.с се шалев...

Ти доцна се придружи види поназад...![]()

Ти доцна се придружи види поназад...![]()
Па он кажа дека сите шинтераши биле неписмени, јуве ова јуве она, стандард, и после кога кажа дека не бил дете, изгубив желба за сериозна дискусијаАјде,да почнеме..
Кажи што имаш да кажеш за фудбал па ќе дискутираме........................нели ИОсоно?

Па он кажа дека сите шинтераши биле неписмени, јуве ова јуве она, стандард, и после кога кажа дека не бил дете, изгубив желба за сериозна дискусија
Губам желба и за сеир, доста е...
Ај се уозбилив сега: што имаш ти Cunt да изјавиш по повод преселбата на Јуве во понизок ранг, феноменот наречен зеро титули, казната на Красиќ од два натпревари и метеорот што прелета над Србија?Со Аматери не дискутирам за фудбал пошто ако беше за дискутирање за фудбал така ќе дискутиравте а јас видов дека само сакавте да вреѓате така да проценив дека не сте вие од тие луѓе што дискутираат за фудбал значи тука темава да не е замо за навивачи на Интер. ? или...? Ако е само за навивачи на Интер онда повише да не постирам тука .. ако е така кажете.?
Абе зашто не си пишувал 5 години на форумов? Гледам 2005 си регистиран? Поради ебачкиот ник или сушните години јувенташки?Со Аматери не дискутирам за фудбал пошто ако беше за дискутирање за фудбал така ќе дискутиравте а јас видов дека само сакавте да вреѓате така да проценив дека не сте вие од тие луѓе што дискутираат за фудбал значи тука темава да не е замо за навивачи на Интер. ? или...? Ако е само за навивачи на Интер онда повише да не постирам тука .. ако е така кажете.?
Ај се уозбилив сега: што имаш ти Cunt да изјавиш по повод преселбата на Јуве во понизок ранг, феноменот наречен зеро титули, казната на Красиќ од два натпревари и метеорот што прелета над Србија?
(Морам за се да те прашам пошто си нов...)