Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
FC+Internazionale+Milano+v+AC+Milan+Serie+7K2O3srOvtYl.jpg

Тебе те боли тоа што во Торино го попивте 3-0?
Секој тим си има порази и победи,мене ми е битно Милан да си остане таму каде што е,а за Јуве не се интересирам..

Вака може да се дискутира за фудбал али за никови ??? Јок не дискутирам мене не ме боли за јуве што изгубил во Торини пошто јуве тогаш беше во најголемата криза.Така да ние тоа го преболевме

Вака може да се дискутира за фудбал али за никови ??? Јок не дискутирам мене не ме боли за јуве што изгубил во Торини пошто јуве тогаш беше во најголемата криза.Така да ние тоа го преболевме
Првиот дел од реченицата не ти го сфатив.
А за вториот ако ти така лесно си преболел пораз од 3-0(х2) тогај ја овие 1-2,уз вчерашната битна победа одма ги забораив...

Првиот дел од реченицата не ти го сфатив.
Се нервира што кога си го одбрал никот не знаел што значи Cunt, и што вика Марли овој испаднал Cunt на квадрат :pos:

Се нервира што кога си го одбрал никот не знаел што значи Cunt, и што вика Марли овој испаднал Cunt на квадрат :pos:

Ја нигде не му го спомнав никот,али овој изглеа ги има на душа мачките па го мучи никот !:nesvest:

п.с се шалев...

Ја нигде не му го спомнав никот,али овој изглеа ги има на душа мачките па го мучи никот !:nesvest:

п.с се шалев...
Ти доцна се придружи види поназад... :)

Ти доцна се придружи види поназад... :)

Се гледа дечко дека тебе целта на форумов тие само да вреѓаш и да ти помине време али дека ти имаш појма од фудбал тоа нема никогаш да го прифатам, кажав еднаш дека тука сме да дискутираме за фудбал а не за никови ?

Ајде,да почнеме..
Кажи што имаш да кажеш за фудбал па ќе дискутираме........................нели ИОсоно?

Ајде,да почнеме..
Кажи што имаш да кажеш за фудбал па ќе дискутираме........................нели ИОсоно?
Па он кажа дека сите шинтераши биле неписмени, јуве ова јуве она, стандард, и после кога кажа дека не бил дете, изгубив желба за сериозна дискусија :pos:
Губам желба и за сеир, доста е...

Па он кажа дека сите шинтераши биле неписмени, јуве ова јуве она, стандард, и после кога кажа дека не бил дете, изгубив желба за сериозна дискусија :pos:
Губам желба и за сеир, доста е...

Со Аматери не дискутирам за фудбал пошто ако беше за дискутирање за фудбал така ќе дискутиравте а јас видов дека само сакавте да вреѓате така да проценив дека не сте вие од тие луѓе што дискутираат за фудбал значи тука темава да не е замо за навивачи на Интер. ? или...? Ако е само за навивачи на Интер онда повише да не постирам тука .. ако е така кажете.?

Со Аматери не дискутирам за фудбал пошто ако беше за дискутирање за фудбал така ќе дискутиравте а јас видов дека само сакавте да вреѓате така да проценив дека не сте вие од тие луѓе што дискутираат за фудбал значи тука темава да не е замо за навивачи на Интер. ? или...? Ако е само за навивачи на Интер онда повише да не постирам тука .. ако е така кажете.?
Ај се уозбилив сега: што имаш ти Cunt да изјавиш по повод преселбата на Јуве во понизок ранг, феноменот наречен зеро титули, казната на Красиќ од два натпревари и метеорот што прелета над Србија?
(Морам за се да те прашам пошто си нов...)

Абе зашто не си пишувал 5 години на форумов? Гледам 2005 си регистиран? Поради ебачкиот ник или сушните години јувенташки?

Ај се уозбилив сега: што имаш ти Cunt да изјавиш по повод преселбата на Јуве во понизок ранг, феноменот наречен зеро титули, казната на Красиќ од два натпревари и метеорот што прелета над Србија?
(Морам за се да те прашам пошто си нов...)

Нема потреба на такви како тебе .. да одговарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom