Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne sum siguren zatoa sto go sledev natprevarot od severnata tribina na Marakana pa ne bev vo moznost da vidam dali imase kontakt ili ne. Isto taka ni na video bimot (semaforot) ne ja vidov povtorenata snimka, taka da ne mozam da vlezam vo diskusija dali bil ili ne bil penal. Sepak ostanuvam na stavot deka Roseti e dobar sudija i ako zgresil, ne bilo so namera.
Според мене сите судии во Италија се добри, ама поради тоа што сме навикнати сите да си плачеме на пораз и да се жалиме е факт!
лани на Милан-Интер кога тртна милан гол од офсајд сите интеристи се жалевме на возвратната утакмица кога даде Адри гол со рака па они се жалеа и така се си се врти во круг.
чуден е народот секогаш кога ке згреши судијата спремни се да напишат и по 1000 страни само за да го нагласат неговото лошо судење а кога ке суди добро судијата никој не сака ни пост да напише!

Според мене сите судии во Италија се добри, ама поради тоа што сме навикнати сите да си плачеме на пораз и да се жалиме е факт!
лани на Милан-Интер кога тртна милан гол од офсајд сите интеристи се жалевме на возвратната утакмица кога даде Адри гол со рака па они се жалеа и така се си се врти во круг.
чуден е народот секогаш кога ке згреши судијата спремни се да напишат и по 1000 страни само за да го нагласат неговото лошо судење а кога ке суди добро судијата никој не сака ни пост да напише!

Тоа се случува само во Италија, во Англија лани Ван Перси му донесе победа на Арсенал со гол од офсајд па никој збор не рече. Кога ќе се донесе некоја погрешна одлука во Италија, тогаш исто како да паднало атомска бомба.
Медиумите на Милан и Јувентус пред се го вршат тој притисок и секогаш се создава хаос после судиските грешки, а тие грешки се редат во низа потоа, многу нормално е кога се суди под притисок.

The Italian curse!

Особено ми се допаѓа делот кај што го опишува Роналдињо и се согласувам со секој збор на авторот на овој текст!

Балотели и Сантон ако не се изнаиграле во Интер незнам кој....
а тоа дека Роналдињо изигра само против сиена добро е факт, против интер незнам дали играше и ако играше не го видов!

Пуштајте Телма бре, леле каков натпревар, ВОЈНА !!!

пуштајте телма и гледајте трета светска војна :vozbud:

многу јака утакмица трчање,дуели,остри фаули :vozbud:

ова колку има убави голови ов Серија А. од преносиве што ги имаше денес видовне еден прекрасен гол на Самуел Ето и сега овој :vozbud:

Очекувајте нови земјотреси или некаква елементарна непогода...

Уклучвам телма и гледам нова најава за натпреварите кои ќе ги пренесуваат во наредното коло. Се потрудиле да најдат нешто интересно. :)

Рома и Фиорентина играат во недела, овој натпревар ќе покаже кој го заслужува 4-то место во Италија, се надевам Рома ќе покаже дека и поголем тим од Фиорентина

mozes da se potesis malce ti

Рома и Фиорентина играат во недела, овој натпревар ќе покаже кој го заслужува 4-то место во Италија, се надевам Рома ќе покаже дека и поголем тим од Фиорентина

Tимот на изминатово коло според гол.ком

Buffon

Zaccardo - Burdisso - Nesta - Lanna

Seedorf - De Rossi - Marchisio

Totti

Cassano - Milito

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom