Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно Бурдисо во тимот на неделата

Очекувајте нови земјотреси или некаква елементарна непогода...

Уклучвам телма и гледам нова најава за натпреварите кои ќе ги пренесуваат во наредното коло. Се потрудиле да најдат нешто интересно. :)

Редно беше после иста најава 5-6 години.Уште да им текне преглед на коло да даваат ке биде добро:vozbud::vozbud:

се надевам дека ќе го има и понатака, сега за сега Бурдисо игра одлично, па кој ќе ја држи одбраната на Арегенита ??? :)
Он и Самуел, моментално најдобрата солуција за Марадона, мада, Бурдисо до доаѓањето на Марадона стандардно играше во прв тим иако во Интер немаше изборено првотимски статус .

Он и Самуел, моментално најдобрата солуција за Марадона, мада, Бурдисо до доаѓањето на Марадона стандардно играше во прв тим иако во Интер немаше изборено првотимски статус .

па Марадона проба со помлади дефанзифци да ја држат одбраната, но како што гледаме тоа скапо може да ја чини Аргентина, Бурдисо последен пат играше на пријателскиот со Русија чинам...се надевам дека во наредните утакмици ќе го гледаме во првите 11-на заедно со Самуел, изговорот на Марадона за неиграњето на Бурдисо на последните 2 или 3 натпревари беше демек не бил доволно кондициски спремен, но се знаеше дека Марадона имаше желба да проба со некој од помладите во одбраната...епа сега ќе размисли два пати:toe:

Тој Марадона јаде гомна ... без везе си става играчи .... Немоеш да ми кажеш дека нема подобро кондиционо спремни од еден МАРТИН ПАЛЕРМО (пази , типот е звер , 3 пенала утна на 1 утакмица пред некоја година)

Гласив за Јувентус бидејки навивам за Јуве, инаку ова година пак Интер ке биде шампион.
Поз.

Гласив за Јувентус бидејки навивам за Јуве, инаку ова година пак Интер ке биде шампион.
Поз.

цццц ... гласав за јуве дека навивам за него, ама мислам дека интер ќе е шампион :tapp: Во анкетата добро ти пишува .... не пишува да гласаш за кој тим навиваш тука кој мислиш дека ќе биде шампион ...

Inter Shampion Normalno ... !! edinstven tim so moze da naprai nesto e juve(DA ZBORIME REALNO),drugive nekako EPTEN SE TAPA AMA EPTEN!! Milan so Udineze nemoze da tepa a ne pa Shampion da bide ... Katastrofa!!:nenene:

Инфо ако не знаевте, МТВ ќе ги пренесува мечевите од Италијанскиот куп, англиските ФА и Карлинг, дерби мечевите од Португалија и француската лига.

Вчера даваа Лидс - Ливерпул, денес Манчестер - Волфс. Добар потег од МТВ :)

Инфо ако не знаевте, МТВ ќе ги пренесува мечевите од Италијанскиот куп, англиските ФА и Карлинг, дерби мечевите од Португалија и француската лига.

Конечно и овие нешто добро да направат!

Иначе сезонава многу поинтересно ви Италија навистина уживам гледајќи!

Да, ама и добар коментатор имат, (Златко Калински) човекот стварно е добар, ајде конечно ке видиме нешто повеке. Да не си трошиме интеренет. :)

Navivam za Juventus i mislam deka ke bidat najgolemi konkuenti na Inter za titulata no se nadevam deka ke ja osvojat Seria A.FORZA JUVE!:vozbud:

Да вчера кажа коментаторот на мечот Манчестер - Вулвс..Добра новина на МТВ и дефинитивно ќе бидаат по гледани..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom