M
Mario Gómez
Гостин
Како можете да гласате за Милан море, 
.!.

.!.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

.!.Како можете да гласате за Милан море,.!.

ц.... рано е за дедо мраз
Aбе не за нешто друго чудно ми е, сите големи сте а уште верувате во Дедо Мраз, дека тој ќе донесе титула.![]()
Aбе не за нешто друго чудно ми е, сите големи сте а уште верувате во Дедо Мраз, дека тој ќе донесе титула.![]()

Ги мразам Милан пошто не можеме од нив глава да кренеме...
Ги мразам Манчестер пошто не победија во 99`.
Ги мразам Реал Мадрид пошто стално ги победуваме многу лесно.
Ги замразив Арсенал од навивачите кои изиграваат стручњаци(не сите)
Ги мразам Милан ама веќе тоа кажав
:smir:
За жал долго ќе трае и во право беше имате теоретски али мали ви беа шансите Бари се голема екипа за да можете да ја тепате.
Зошто сеир Бари се доста квалитетен тим, јас типувам табела..
1. Милан
2. Јувентус
3. Бари
4. Фиорентина
5. Интер
..
..
15. Рома
Нема пониско од ова брат веруј ми. Нов тренер ќе има пошто као прво Леонардо не ни сакаше да биде тренер, али ова педериве го натераа. Дечкото ќе си се врати на местото што го работаше преходно.
Нов тренер ја мислим дека ќе биде Спалети. Мене ми се свиѓа он као тренер, Рома играше убав фудбал под негово водство и од просечни играчи како Бриги и Касети ваѓаше максимум.
Или евентуално Ван Бастен мада не верувам пошо е поскуп од Спалети.
Како што реков полошо од ова нема а подобро здравје се надевам.....

Нема пониско од ова брат веруј ми. Нов тренер ќе има пошто као прво Леонардо не ни сакаше да биде тренер, али ова педериве го натераа. Дечкото ќе си се врати на местото што го работаше преходно.
Нов тренер ја мислим дека ќе биде Спалети. Мене ми се свиѓа он као тренер, Рома играше убав фудбал под негово водство и од просечни играчи како Бриги и Касети ваѓаше максимум.
Или евентуално Ван Бастен мада не верувам пошо е поскуп од Спалети.
Како што реков полошо од ова нема а подобро здравје се надевам.....
на туѓи реми натпревари а вие губите колку само убава глетка.