Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Како можете да гласате за Милан море, :pos::pos: .!.

inzaghi.jpg

Ќибу пациентела .!.

Aбе не за нешто друго чудно ми е, сите големи сте а уште верувате во Дедо Мраз, дека тој ќе донесе титула.:pos::pos:

Aбе не за нешто друго чудно ми е, сите големи сте а уште верувате во Дедо Мраз, дека тој ќе донесе титула.:pos::pos:
ц.... рано е за дедо мраз
ve-molime.jpg

чим Интер не им пукна петарда им се смилува тогаш рано е за дедо мраз!

Види на твоето пишува Friendly.

На ова на почеток пишува Champions LEague.

E забраев за малце. Те поздрави Пипо :pipi:

Ги мразам Милан пошто не можеме од нив глава да кренеме...
Ги мразам Манчестер пошто не победија во 99`.
Ги мразам Реал Мадрид пошто стално ги победуваме многу лесно.
Ги замразив Арсенал од навивачите кои изиграваат стручњаци(не сите)
Ги мразам Милан ама веќе тоа кажав

Фала многу енд оф дискашн

:smir:

За жал долго ќе трае и во право беше имате теоретски али мали ви беа шансите Бари се голема екипа за да можете да ја тепате.

Зошто сеир Бари се доста квалитетен тим, јас типувам табела..

1. Милан
2. Јувентус
3. Бари
4. Фиорентина
5. Интер
..
..
15. Рома

:tv:

Шо ти праи една победа против Сиена гости и кикс на Интер дома со Бари .

Where's your irony now ? :wink:

Kako не те мрзеше да бараш жити све.

Иначе Милан, Интер и Јуве киксаат у едно коло. Случајност или .......

Бари исто киксна .... :smir:

Шала на страна , читајте во Фан Клуб Интер за распоредот , тхус слабата игра со самп без мн. напор .....

Сплет на околности: Интер многу замор и повреди, Јуве го прими во продолжение а Милан... то и не е кикс... :pos2:

Поздрав Марли :smir:

Шала на страна, Бари се покажа како доста незгодна екипа. На две гостувања во Милано, извади две нерешени. Со Интер не ја гледав, така да неможам да коментирам, ама на Милан им одржаа вистинска лекција по фудбал. Милан отсекогаш ми биле симпатична екипа и не сум чувствувал никаква потреба да ги зафркавам нивните навивачи за нивни евентуален неуспех ама ова што го гледав беше самото дно. Се прашувам дали Милан може да падне пониско од ова. Искрено се надевам дека до утре ќе биде отпуштен Леонардо и дека со новиот тренер ќе се вратат на местото кое им припаѓа а тоа е врвот на табелата. Воопшто не е интересно Калчото Кога Милан не е во игра за титула. Со партиите сезонава многу ме потсеќаат на сезоната 97/98 кога завршија десетти или единаесетти не ми текнува точно.

Нема пониско од ова брат веруј ми. Нов тренер ќе има пошто као прво Леонардо не ни сакаше да биде тренер, али ова педериве го натераа. Дечкото ќе си се врати на местото што го работаше преходно.

Нов тренер ја мислим дека ќе биде Спалети. Мене ми се свиѓа он као тренер, Рома играше убав фудбал под негово водство и од просечни играчи како Бриги и Касети ваѓаше максимум.

Или евентуално Ван Бастен мада не верувам пошо е поскуп од Спалети.

Како што реков полошо од ова нема а подобро здравје се надевам.....

Нема пониско од ова брат веруј ми. Нов тренер ќе има пошто као прво Леонардо не ни сакаше да биде тренер, али ова педериве го натераа. Дечкото ќе си се врати на местото што го работаше преходно.

Нов тренер ја мислим дека ќе биде Спалети. Мене ми се свиѓа он као тренер, Рома играше убав фудбал под негово водство и од просечни играчи како Бриги и Касети ваѓаше максимум.

Не гледаш никаков Ван Бастен, он јасно им кажа пред едно месец дена дека им требаат играчи(само он и Бобан најдоа муда за овој муабет)-према тоа нема шанси да ја води оваа екипа, а и рака на срце не го ни бива многу.
Спалети е идеален за оваа политика и овие играчи, он води офуцани петпарачи откако знае за себе, ни ќе им побара засилување некое ни бутур, верувам дека и со овие може да напраи нешто колку да не е тотална катастрофа.
Мада мене малце ми тера и на Закерони, не знам зошто, ама може и тоа да ни се задеси :)

Го знаеш вицот кога зборувале песимист и оптимист? Песимистот се жалел како останал без работа, жена му го оставила, нема скршен денар, полошо од тоа не може... а оптимистот рекол: може, може...

Оптимист си е оптимист... :pos2:

Вие интерашите немате право да го коментирате вчерашното реми со Бари.
Милан не прима гол од Бари како што го примија Интер и затоа :jaj:.
Како второ загубивте од Сампдорија ова коло и пак можете само :jaj:.
:drk: на туѓи реми натпревари а вие губите колку само убава глетка.
Ај освојте некоја титула во Лига на Шампиони гледам оној со цвикерите почна да се нервира више.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom