Фиорентина класа над нас чујте и почујте да се фрлам од тераса .една сезона слаба и боље биле ЈУВЕНТУС НАЈТРОФЕЕН КЛУБ ВО ИТАЛИЈА ПРИЈАТНООО !!!!hahah abe stvarno te komedii, p fiorentina e klasa nad vas be, da ne vi sudiite u italija vie nema da igrate u 2liga, a u pravo si sse vide so naprae fioretnina u CL, aso naprae, ili da recam ne napre juventus, ne tuku pisuvajte gluposti, a ne mu se sekiraj ne ste zagrozeni vie, i onaka ne zavrsuvate 4ti
епа ај одбранете ја еднаш беее да ве видиме Ние во европа лига ја браниме шо сакаат п*чкаим мајчина:pos2:Им се свиѓа она "The feeling of ALL in"
он топик : Пак на Шинтер им остануе да ви ја брани честа а ? Еееее бедотии бе )
Ај бар сеа ваљда нема да има потреба судиите да им помагаат на геријатријава На ЕДЕН фронт играат :tv::tv::tv:
А да ги видеше на полувремето тек тогаш ќе се чудеше :pos2:нема врска темава е сериа А да не должиме само помалку чудни ми беа нивните очекувања пред натпреварот
Ставено во букмарк за евентуална понатамошна употребаако влезе некако Интер ја гол ќе влезам у собрание на сред Собраниски тв пренос
Ти на сред Собраниски тв пренос,јас у Влада ке им влезам :pos2::pos2:ако влезе некако Интер ја гол ќе влезам у собрание на сред Собраниски тв пренос
Додека размислат убаво отиде сериа А во неповрат.:pos2:треба да се замислат газдите од сериа а кај им отиде фудбалот...
У џебот (мани, мани)треба да се замислат газдите од сериа а кај им отиде фудбалот...
Многу голема почит имам кон Милан ама денес многу се разочарав мора под итно да се менуваат некои работи кај вас.:smir:Значи годинава Италија ќе нема претставник во четвртфинале.
Ако продолжат вака од следната сезона, ќе го изгубат четвртото место за ЦЛ... мизериии:uvo: