Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер једина италијанска надеж за ЛШ ........ good satirical one. :pos:
И такви времиња дојдоа за калчо фудбалот. :)

hahah abe stvarno te komedii, p fiorentina e klasa nad vas be, da ne vi sudiite u italija vie nema da igrate u 2liga, a u pravo si sse vide so naprae fioretnina u CL, aso naprae, ili da recam ne napre juventus, ne tuku pisuvajte gluposti, a ne mu se sekiraj ne ste zagrozeni vie, i onaka ne zavrsuvate 4ti
Фиорентина класа над нас чујте и почујте да се фрлам од тераса :vozbud:.една сезона слаба и боље биле ЈУВЕНТУС НАЈТРОФЕЕН КЛУБ ВО ИТАЛИЈА ПРИЈАТНООО !!!!

Им се свиѓа она "The feeling of ALL in" :)

он топик : Пак на Шинтер им остануе да ви ја брани честа а ? Еееее бедотии бе :))

Ај бар сеа ваљда нема да има потреба судиите да им помагаат на геријатријава ;) На ЕДЕН фронт играат :tv::tv::tv:

Им се свиѓа она "The feeling of ALL in" :)

он топик : Пак на Шинтер им остануе да ви ја брани честа а ? Еееее бедотии бе :))

Ај бар сеа ваљда нема да има потреба судиите да им помагаат на геријатријава ;) На ЕДЕН фронт играат :tv::tv::tv:
епа ај одбранете ја еднаш беее да ве видиме :)Ние во европа лига ја браниме шо сакаат п*чкаим мајчина:pos2:

Ама миланезите се и секогаш ќе останат оптимисти...(Јас не знам со кој памет очекуваја да победат на Олд трафорд И тоа со два гола разлика:toe:)....нема врска темава е сериа А да не должиме само помалку чудни ми беа нивните очекувања пред натпреварот:toe:

ако влезе некако Интер ја гол ќе влезам у собрание на сред Собраниски тв пренос

нема врска темава е сериа А да не должиме само помалку чудни ми беа нивните очекувања пред натпреварот:toe:

А да ги видеше на полувремето тек тогаш ќе се чудеше :pos2:

Ставено во букмарк за евентуална понатамошна употреба :pos:

треба да се замислат газдите од сериа а кај им отиде фудбалот...

Ти на сред Собраниски тв пренос,јас у Влада ке им влезам :pos2::pos2:

Уште и Интер ак испаднит и џабе Палермо, Наполи, Јуве и Каљари цела година се опервет за 4то место. :pos2: Трагедии. Ебати играта вечерва, барем на целото црно една бела точка беше Реал Мадрид шо е ептен за срамота. То е то. Бонера мудрецот FTW!

Значи годинава Италија ќе нема претставник во четвртфинале.

Ако продолжат вака од следната сезона, ќе го изгубат четвртото место за ЦЛ... мизериии:uvo:

Значи годинава Италија ќе нема претставник во четвртфинале.

Ако продолжат вака од следната сезона, ќе го изгубат четвртото место за ЦЛ... мизериии:uvo:
Многу голема почит имам кон Милан ама денес многу се разочарав мора под итно да се менуваат некои работи кај вас.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom