Сељак на годината 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Mizantrop
  • Време на започнување Време на започнување

Сељак на годината 2013

• Вкупно гласачи
    305
  • Гласањето е завршено на .
Претежок избор беше ова, имајќи предвид кои све се понудени...
За оној Кико апсурдно е да биде прогласен за сељак на годината, дека тропнал онаква глупост со ринглата, според мене тој е тотален анонимус желен за внимание...Погледнете ги бре другиве крупни риби...:D Зоки Фаци и Боки за мене се изветиперени суштества, хермафродити, одвратни, а Зоки плус и голем сељак, ама сеуште не може другине да ги стигне во категоријава...
Саше, веќе е сериозна сељачина, како што рече некој погоре, идол му е Латас и очајно сака да го стигне, а посебно по она што го истресе за Игор Џамбазов сум го жалела најискрено...Он уствари е жив доказ дека секој полуписмен шарлатан може себе си да се нарече новинарче...Греотка...А и знаете како се удвара на женска што за прв пат во животот ја видел, по некоја случајност: убавице дали би сакала да идеме некогаш на кафе или сладолед? Имај убав ден убавице... :facepalm::giggle: лоолл...Ама да бидам објективна, со настапот на надзорна комисија извади јаки аргументи и тука потполно го оправдувам...Еден единствен исклучок од него...
Жаре е веќе докажана сељачаана, која си мисли дека он веќе во Македонија е докажан, па сега во соседството оди по разни шоуа таму...И кога ќе се сетам дека еден на сред емисија го дигна на клоци, еднаш...:pos:
Марјан Стојановски, го памтам на еден спот како влегува на роденден и толку...:D Типов го нема некако по телевизииве, така да не го гласам ни него...
Мојот глас како и секогаш отиде за Драган Вучиќ, бидејќи све дури се појавува на малите екрани, за мене ќе нема поголем сељак во целата историја на Македонија! Тој е без конкуренција, вонсериски сељак! И другата година да го номинирате, повторно ќе го гласам...

Апсолутно да.
:icon_lol:
1503890_190577837797405_701737275_n.jpg

Undisputed heavyweight champion - Драџе, со бата Драџе никој неможит да се носит, како што тргнале во скоро време очекувам некој од овие Латас - Ебиветар, Јанко - Свињич или Миленко - Тентерко да му е директен конкурент на Бата Драџе.
Кико Рингла (Шо че кажуваш друго манга) e на овај осеќам дека и најблиските го дриблаат како што сакаат - undisputed lightweight champion
З.Фаци - Овај е сељакот што Ријана му пишала во инбох? Боже какви ајвани чекорат по оваа света земја.
Берберо Жаре хахахаха - Најкрш најкичерајска фаца од мајка шо е родена абе да ти е кејф да го гледаш ми се бљват кога ке слушнам
Слаткар - Лигајчар топ звезда си може се лигави по сите токшоу си може, тој ја започна хип-хоп револуцијата во земјава а пак неговите обожаватели 14 годишни девојчина
Јоце Панов :pos:
Боки13 - Нели овој/оваа е во Србија бе ? Нека си го задржат. Иако преферирам итно да го однесат Треблинка. Чукнете во дрво твое да е онакво/ва да не е.

Абе има листа да составиш од овие километар долга има доста што се издвојуваат самоназначени пејачки, старлети, водителки хахахха им нема крај. Ја сакам оваа земја полна со хумор:tapp:

Со денови се двоумев помеѓу Даце и Кико. На крај вртев паричка. Честитки за Ринглата!

Си го ставил Саше Аналитико, а не си ги вметнал како на пример Латас или Миленко!
Или кога ќе размислам поубаво тие подобро би припаѓале кон листата „Будала на годината„, а секако ни таму не би победиле (ќе го делат второто место) затоа што на прво би бил Амди Бајрам.- моја претпоставка.:)

Се одлучив! По она вчера, дефинитивно мојот глас оди за Јанко! Сите оние кои сте ги ставиле во анкетата, и тоа собрани заедно не можат на малиот прст да му се фатат!

Јанко ја сврте во девееста. Ретко се гледа таков невротичен испад по телевизииве. Многу е, дури и за наши услови.

Сепак, мудро е да се почека до вторник, глупоста и сељачизмот секогаш знаат да изненадат.

Ауу јака конкуренција, сте требале чекбоксови наместо radio копчиња да ставите. Гласав за Рингла, а второто место убедливо оди кај Политико.

1522230_657325337658187_1105237791_n.jpg

Леџенд.

Али ипак за годинава најсељо е ригнлата дефинитивно, Вучиќ ми е океј во последно време се некако на стара слава се шлепа :D
Ама не најозбилно си прави емисија си има редовни гледачи забавља народ и тоа е тоа, сега на вас ви е сељачко дека сте помлади и не ги гледате тие работи, но постарава раја и те како редовно си ги прати ваквите глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom