Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Претежок избор беше ова, имајќи предвид кои све се понудени...
За оној Кико апсурдно е да биде прогласен за сељак на годината, дека тропнал онаква глупост со ринглата, според мене тој е тотален анонимус желен за внимание...Погледнете ги бре другиве крупни риби...Зоки Фаци и Боки за мене се изветиперени суштества, хермафродити, одвратни, а Зоки плус и голем сељак, ама сеуште не може другине да ги стигне во категоријава...
Саше, веќе е сериозна сељачина, како што рече некој погоре, идол му е Латас и очајно сака да го стигне, а посебно по она што го истресе за Игор Џамбазов сум го жалела најискрено...Он уствари е жив доказ дека секој полуписмен шарлатан може себе си да се нарече новинарче...Греотка...А и знаете како се удвара на женска што за прв пат во животот ја видел, по некоја случајност: убавице дали би сакала да идеме некогаш на кафе или сладолед? Имај убав ден убавице...лоолл...Ама да бидам објективна, со настапот на надзорна комисија извади јаки аргументи и тука потполно го оправдувам...Еден единствен исклучок од него...
Жаре е веќе докажана сељачаана, која си мисли дека он веќе во Македонија е докажан, па сега во соседството оди по разни шоуа таму...И кога ќе се сетам дека еден на сред емисија го дигна на клоци, еднаш...
Марјан Стојановски, го памтам на еден спот како влегува на роденден и толку...Типов го нема некако по телевизииве, така да не го гласам ни него...
Мојот глас како и секогаш отиде за Драган Вучиќ, бидејќи све дури се појавува на малите екрани, за мене ќе нема поголем сељак во целата историја на Македонија! Тој е без конкуренција, вонсериски сељак! И другата година да го номинирате, повторно ќе го гласам...
Апсолутно да.