Сељак на годината 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Mizantrop
  • Време на започнување Време на започнување

Сељак на годината 2013

• Вкупно гласачи
    305
  • Гласањето е завршено на .
Чекајте бе, озбилно го гласате Вучиќ? Човеков е многу паметен, знае каков им е менталитетот на голем дел луѓе у Македонијава и фино-лепо си чека моменти да си направи квиз, емисија, шо-и-да-е...
Мислам дека за снаодливост и инвентивност треба НАГРАДА да му даде, не дека го ставам во ист кош со К-15, ама заедно со нив е еден од фаците без кои не можеш да си замислиш телевизија у Македонија. Дали е позитивно или негативно за Вучиќ си е нечија определба, за мене дефинитивно е негативно, но не можете да му го негирате на човеков сенсот за бизнис и правење пари. Вучиќ е институција според мене сите овие години по телевизииве, човекот си плива како сака. Една мрља не може да му се најде шо се тиче со политичкиве партии, да бил закачен со едните или другите што е НЕМОЖНО сите овие години, али ете... тоа барем сеуште нема за него што со оглед на политичкава држава што ја имаме сепак е УСПЕХ. И не глуми лудило на малите екрани, удара на народната раја и тоа е тоа.
Плус не можете да негирате дека Вашите 5 минути може и е една од најуспешните такви емисии у историјата на македонската телевизија. Абе луѓе од градовите по МКД со 5-6 автобуси му идеа секоја емисија на Градски у Сител...

Иначе дефинитивно гласам за она кепецот Кико пошто од глумење фраер отиде у аналите на глупоќата со само еден прилог на ТВ.

Mnogu pretendenti slina konkurencija ne e ednostavno coek da se resi...treba da se organizira soocuvanje vo zivo i glasanje on lajn nesto kako ultimejt fajt a seto toa da bide vo direkten prenos i toa ful hd po site televizii a seto toa da se stavi vo kladilnica na koeficienti.Em drzavata kjar em lugjeto zadovolni em najdobriot ke pobedi.Site srekni i veseli-;))))))

Саше дебилитико дефинитивно. Али и Ринглата беше сјајен тука се негде

Ок да се поправам после говорот Саше што го даде у собрание го ставам Ринглата nb 1 . Саше може е дебил али е едини со муда у државава да ги каже јавно работите како што се.

1. Најголеми сељачки сите пријавени Хуремки на годината.
2. Драган, иако знае како да направи емисија за простата маса на граѓани си е сељак.
3. Кике звани рингла е многу голем сељак.

Незнам зошто Драган Вучиќ го сметате за сељак. Супер си е човекот......... да не е он ние во државава немаше да имаме ни квиз, ни емисија, ни ништо. Баш човекот си ја работи својата работа, за се она што тој го направил имало некои заинтересирани....., некои ќе речат само сељаци го гледаат сељаков......, извинете, а вие од каде знаете дека е сељак ако го немате гледано? :confused:

А за Рингла целосно се согласувам дека он е сељак......., ако мисли дека со таквото понашање ќе стане sвезда се зезнал.... дури и во шоу како Фарма не го сакаат.
:)

Meanwhile in republika.mk.

maz na godinata.jpg

Зошто ги мешате категориите кретен и сељак?

Рингла, Боки, политико и фаци се кретени.

Овој избор е само уште еден доказ дека рамковниот договор не се почитува од страна на Македонците!
Соодветниот процент не е запазен повторно!
И после ќе тепаат деца по автобуси. Па нормално дека ќе тепаат, кога им ги скратувате основните човекови права.
Требало да се стави дваес пет посто албански опции, во анкетава. Ако ве мрзело да барате албански сељаци сте можеле по случаен избор да извлекувате....ќе било ОК
Вака, само се зголемуваат етничките тензии...
Аман бе, и во ЧДА труеш ли??? Ми се повраќа од твојот сарказам, сериозно...

Претежок избор беше ова, имајќи предвид кои све се понудени...
За оној Кико апсурдно е да биде прогласен за сељак на годината, дека тропнал онаква глупост со ринглата, според мене тој е тотален анонимус желен за внимание...Погледнете ги бре другиве крупни риби...:D Зоки Фаци и Боки за мене се изветиперени суштества, хермафродити, одвратни, а Зоки плус и голем сељак, ама сеуште не може другине да ги стигне во категоријава...
Саше, веќе е сериозна сељачина, како што рече некој погоре, идол му е Латас и очајно сака да го стигне, а посебно по она што го истресе за Игор Џамбазов сум го жалела најискрено...Он уствари е жив доказ дека секој полуписмен шарлатан може себе си да се нарече новинарче...Греотка...А и знаете како се удвара на женска што за прв пат во животот ја видел, по некоја случајност: убавице дали би сакала да идеме некогаш на кафе или сладолед? Имај убав ден убавице... :facepalm::giggle: лоолл...Ама да бидам објективна, со настапот на надзорна комисија извади јаки аргументи и тука потполно го оправдувам...Еден единствен исклучок од него...
Жаре е веќе докажана сељачаана, која си мисли дека он веќе во Македонија е докажан, па сега во соседството оди по разни шоуа таму...И кога ќе се сетам дека еден на сред емисија го дигна на клоци, еднаш...:pos:
Марјан Стојановски, го памтам на еден спот како влегува на роденден и толку...:D Типов го нема некако по телевизииве, така да не го гласам ни него...
Мојот глас како и секогаш отиде за Драган Вучиќ, бидејќи све дури се појавува на малите екрани, за мене ќе нема поголем сељак во целата историја на Македонија! Тој е без конкуренција, вонсериски сељак! И другата година да го номинирате, повторно ќе го гласам...

А сељак е оти? Прави пари на глупости? Тоа не е сељак, тоа е генијалец. Точно е дека му е селско водителството, ама за такви емисии сигурно не се бара Џими Кимел или Лери Кинг

Аман бе, и во ЧДА труеш ли??? Ми се повраќа од твојот сарказам, сериозно...
Добро бе, мајку му стара, што сакаш?
Кога не сте пропорционално застапени, праите пиздарии затоа што не сте. Коа човек се залага да бидете пропорционално застапени, пак пиздарии...
Знаеш како викаат: Рџавом курцу свака длака смета.

Незнам зошто Драган Вучиќ го сметате за сељак. Супер си е човекот......... да не е он ние во државава немаше да имаме ни квиз, ни емисија, ни ништо. Баш човекот си ја работи својата работа, за се она што тој го направил имало некои заинтересирани....., некои ќе речат само сељаци го гледаат сељаков......, извинете, а вие од каде знаете дека е сељак ако го немате гледано? :confused:

А за Рингла целосно се согласувам дека он е сељак......., ако мисли дека со таквото понашање ќе стане sвезда се зезнал.... дури и во шоу како Фарма не го сакаат.
:)
Најверојатно луѓето имаат различна претстава во главата, за тоа што е сељак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom