Секс школо

Hero

dreamer
Член од
10 јуни 2012
Мислења
9
Поени од реакции
2
Имам две прашања во едно, прво прашање.
На девојка ми и се појавиа црвени мали точки на почетокот од вагината, чешање, и топлина на местото, 95% станува збор за инфекција, помош околу маст ? што да користи?
Настрана тоа, веќе неколкупати сме имале однос, 5/6 ..но и покрај тие 5/6 уште има болка, нормално ли е ?

Член од
21 февруари 2013
Мислења
13
Поени од реакции
2
Имам две прашања во едно, прво прашање.
На девојка ми и се појавиа црвени мали точки на почетокот од вагината, чешање, и топлина на местото, 95% станува збор за инфекција, помош околу маст ? што да користи?
Настрана тоа, веќе неколкупати сме имале однос, 5/6 ..но и покрај тие 5/6 уште има болка, нормално ли е ?
kandida se vika toa drugarce , kje ides u apteka i kje baras mast za toa
--- надополнето: 27 февруари 2013 во 02:32 ---
Болки при отварање на главичката... и црвенило на врвот на кожичката а пред тоа како црвени точки на главичката, шо сипмтоми се тоа некој постручен нека се истакне :)
kandida drugar , simptomi na kandida se toa

Член од
28 февруари 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Имам 14 години, и мастурбирам по околу 3 пати на ден. Но последните неколку дена имам многу густа сперма, а не е во многу големи количини. Спермата е многу малку водена. Се прашувам што е проблемот. Вчера цел ден пијам вода и не се реши. А деновиве многу малку јадам а многу вежбам, а и малку спијам, дури пред неколку дена ми се слоши во школо. Може да ми кажете отприлика што ми е, дали се работи за нешто сериозно? Дали е тоа сериозен проблем, до што може да дојде, и како да го решам тоа. И дали има врска со тоа што ми се слоши пред некој ден? Фала многу. Ве молам сватете го сериозно бидејќи ми е итно. :confused:

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Имам 14 години, и мастурбирам по околу 3 пати на ден. Но последните неколку дена имам многу густа сперма, а не е во многу големи количини. Спермата е многу малку водена. Се прашувам што е проблемот. Вчера цел ден пијам вода и не се реши. А деновиве многу малку јадам а многу вежбам, а и малку спијам, дури пред неколку дена ми се слоши во школо. Може да ми кажете отприлика што ми е, дали се работи за нешто сериозно? Дали е тоа сериозен проблем, до што може да дојде, и како да го решам тоа. И дали има врска со тоа што ми се слоши пред некој ден? Фала многу. Ве молам сватете го сериозно бидејќи ми е итно. :confused:
Намали малце,одмори 3-4 дена,ташаците не се регенерираат ко херој на фонтана у Дота

Член од
1 октомври 2012
Мислења
20
Поени од реакции
5
а да пробаш малце место да мастурбираш 3-4 пати на ден да подржиш и некоја книга у рака ? потреби се потреби ама со ова темпо нема уште долго да тераш...

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ostaj gi ovie dvajca pred mene so ti pisale bratce, drkaj i ich kur da ne te boli, ako mozes i ebi 3-4 pati na den, nisto ne ti e...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Чанчлај мали, не е сапун, не се арчи

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Да прашам ко за почетници кои се најдобри кондоми?

Член од
30 април 2013
Мислења
1
Поени од реакции
1
Ima li nekoi poiskusni za da mi predlozat kakvi kondomi da zemam za prviot seks i da mi dadat nekoi informaicii za anti baby pilulite

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ima li nekoi poiskusni za da mi predlozat kakvi kondomi da zemam za prviot seks i da mi dadat nekoi informaicii za anti baby pilulite
Уште не си имала секс, ти анти бејби пилули бараш.
Јас едно знам, а тоа е дека најубаво се губи невиност без кондом. Секако дека треба да внимава дечкото.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.915
Поени од реакции
12.451
Имало кондоми што се за секс?
Да бе, едните се за секс а другите за пушење не знаеше. Треба јасно да си кажи од кои сака за да не се заеби цел филм капиш?:D

Kajgana Shop

На врв Bottom