Има и за правење стрелчиња за мавање со пачки по женски дупој.Да бе, едните се за секс а другите за пушење не знаеше. Треба јасно да си кажи од кои сака за да не се заеби цел филм капиш?
Их,ме потсети на почетокот на деведесетите, колку само пачки завршија во женски дупој да можат да зборнат само хахах. Имаше и ќотек за потромавите и неспретните другари кои горделиво ни го опишуваа интензитетот на шамарите откако биваа фатениИма и за правење стрелчиња за мавање со пачки по женски дупој.
Јас да умрев не ќе знаев да не беше кајгана....И сум избрала метод да се едуцирамДа бе, едните се за секс а другите за пушење не знаеше. Треба јасно да си кажи од кои сака за да не се заеби цел филм капиш?
Не ја обвинувај кајгана поради еден пост, а за методите преиспитај се уште еднаш до тебе е изгледаЈас да умрев не ќе знаев да не беше кајгана....И сум избрала метод да се едуцирам
Имат и кондоми шо се за со вода полнење и уште едни како замена за балон .Имало кондоми што се за секс?
И ти ме врати на почетокот од деведесеттите аххх those were the days my friendИмат и кондоми шо се за со вода полнење и уште едни како замена за балон .
make love not war16 години?
кај отиде светов брејјјј не си мала да имаш дечко да речеме, ама секс бе има време не се брзај, после ќе се каеш.
Може со краставица ќе има секс,со друго разноразно воче,поврче и остало.Уште не си имала секс, ти анти бејби пилули бараш.
Јас едно знам, а тоа е дека најубаво се губи невиност без кондом. Секако дека треба да внимава дечкото.
И да , би било добро доколку оставиш матичен во твојот потпис. Името и презимето се важни да , ама на човека поважно му е да знае кога ти е роденден. Ипак , никогаш незнаеш што поклон ќе добиеш за роденден. Боже мили Марија Иванова ник за на форум. Шо не стаи и улица и број , и секако матичен у потпис.Ima li nekoi poiskusni za da mi predlozat kakvi kondomi da zemam za prviot seks i da mi dadat nekoi informaicii za anti baby pilulite
Ima li nekoi poiskusni za da mi predlozat kakvi kondomi da zemam za prviot seks i da mi dadat nekoi informaicii za anti baby pilulite
Педер, не е срамота ако си ебел првпат на 20че. Машко и поштен муабет не идат у дует, од дамнина.16 години?
кај отиде светов брејјјј не си мала да имаш дечко да речеме, ама секс бе има време не се брзај, после ќе се каеш.