Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
ихаај,у наше село се знае, ако женско не си дојде дома до 9, сигурно заглавила со некој :)
ама тоа не менува ништо. у глобала, целта на нашата егзистенција е ние да си го поминуваме убаво животот, а не да ги задоволуваме комшиите. ако секс во рок од три минути спаѓа во таа дефиниција, што да не. нека им течат лиги на проклетниците.

When you sleep with a men on a first date the relationship will never be anything more then just a sex.
Се надевам барем добар секс :)))
Исклучок од ова мислам дека има само ако двајцата се знаеле претходно , се привлекувале или биле пријатели. НА крај и краеви ако на некој му е до секс од прва негова работа, без етикети.Уште едно прашање во контекс на темава ако машко даде од прва лесен е???:back:

Sekogash ke ostane ona staroto, ako dava od prva vecher e lesna, a ako ne dava ne e lesna....... jbg. takvo vreme dojde..... kao prvo porano mushkite ne baraa od prva vecher, sea mnogu se ohrabrija ..... ili pak curive shto pochnaa da se ponashaat poslobodno gi napavija takvi, no idea.. Kako i da e, ne treba da se bara od prva vecher, makar i zhenskata da ti plache za sex. A, toa dali e lesna ili teshka zhenskata za kjaruenje, si znaat samite zhenski. Mozhe nekoja ti glumi nedopirliva, a i se pravi "taa rabota", a mozhe nekoja pa si kazhuva "apla". Porano ili podocna isto ti se fakja. Mashkite ne treba da se do tolku "odma da se kjari neshto!". Porano prvo se iskachashe nekolku dejta, pa posle se pushtashe na zhenskata... :) A, toa za sex poslem brak ...... toa samo u bajkite. Nikoj nema da ja cheka zhenskata za prva brachna nokj. :) Ja mislam deka vishe se izgubi ona 'opushtenoto' u vrskata... sve mi e sea 'furanje' i 'izigravanje fraer/ka'. Fake mi se ovie raboti.. :|

Барање/Давање... Глупа работа.
Ако дојде до тоа во ред, и после тоа не би мислел ништо. Не е сексот само за мажите , и жените сакаат секс , тоа не ја прави неа лесна.
А да „барам“ од прва , не ...
Мене ми е незгодно

Ова па барање/давање. Вулгаризирање на термини. Бива. :icon_lol:

Сексот од прва е ризик. Од било кој аспект. Треба да легнам со некој на кој не му го знам ни името. А и да му го знам. Не знам дали има жена или деца. Не знам што све има у себе, на кого све друг "барал", и што точно од тоа може мене да ми закачи. Хапеве е грда работа. :icon_lol: Не знам дали ќе завршам у рок од 10 минути на место кај што 10 други ќе ми се наредат. Ако сум пијана уште поубаво. :icon_lol: Не знам, шо друго не знам... Не знам бе дали "чекај, пу пу не важи, се премислив" него ќе му биде причина да ме среди другачие. А најверојатно ќе. Пошто кај машко ваква ствар не проаѓа. :icon_lol: После, не знам дали некогаш пак ќе ме побара. А не ме воодушевуваат релации базирани на нагони.

Не ми е целта да звучам као страшило. :) Само ги анализирам сите можни опции, пошто апсолутно ништо не измислувам, многу реални ситуации се наведени. Секако, не мора да значи по дифолт дека исходот ќе биде лош, негативен, за нигде и тако даље, тоа е само можност. Една од повеќето. Како и да е, моментално не ми се мозга на темава. :icon_lol:

А дали е некоја "лесна"... Можда е изразот лош, ама attitude-от е тој, па кој како го дефинира... Не сме сите подеднакво имуни на тоа што ќе речат другите. За некој е малограѓанштина и ограниченост, за некој не е. Баш ми е гајле ако комшиката ме гледа под око ако сум се вратила во ниедно време. Или воопшто не сум се вратила. :icon_lol: Ама поинаку е кога го познавам, колку и да сакам да преминувам граници и да не сум конзервативна. Ако постов ме прави таква (што мислам дека со "да" се одговара :icon_lol: ).

А популарното чекање n месеци за "давање", е тоа е со сета почит, дебилна работа. :) Не е нешто што се ограничува, најмалку на тој начин. Неам попаметна работа, ќе бројам.

Само ако барањето е потпишано со молба и таксена марка на нејзе.

:tapp:

До сега не ми се случила толку голема страст за да можам да ги исклучам сите други сетила и да се исклучам себе си како личност која многу тупи со опуштање и анализирање,па да се случи и тој чин.
Не, не е морал во прашање туку во прашање е успешноста на таков чин ,познавајќи се себе си.

За она пристапување до дирекно барање е понекогаш и слатко да видиш дека постојат искрени луѓе :pos2:.

Девојка што имала претходни сексуални искуства, што те свиѓа и ја палиш, ако знаеш како да и го направиш муабетот, да ја опуштиш и сосема неприметно и тактички да ја наведеш на секс.. самата ќе биде иницијатор, затоа што во вистински момент желбата е пресилна. :toe:

Секс од прва не ми значи нешто и ми се случил само два пати. Најчесто се случува од 3-тото до 10-тото гледање, секако ако ги исполниш условите од погоре. Фак.. звучам ко статистичар. :nesvest: :pos:

Друго, сум забележал дека многу девојки имаат потреба да тргнат од себе некое наводно чувство на вина кога ќе имаат секс на 2-3 гледање, небитно. Мислам на муабети у стилот “ова првпат ми се дешава“, “не знам што ми се случи вечерва..“ и слични приказни за мали и малку поголеми деца. Страв лозје чува, страв од трачеви мислам.. :pos2:

Курва, како да не. Курва нели е таа што се е*е со сите освен со тебе. Машко со изградени принципи и основна култура никогаш не смее да нарече некоја девојка курва, ако тоа го мисли едноставно доволно е да си го задржи во себе. :helou:

Ама прашање постави Винстон...
Ако даде, даде, ако не...има и други вечери...
Ми давале на прва.
И, не мислам дека се ороспии.

:kafe:Хмммммм

Јас знам случај каде се познаваат одредено време дечко и девојка, и меѓу нив има преголема хемија, и многу се посакуваат. Доаѓаат до ситуација кога тоа премунува баш во тоа ти што го кажа. Од првата вечер кога ке бидат заедно да имаат секс. И?

А после тоа и девојката и дечкото сакаат да продолжат да бидат заедно. Тоа што имале од првата вечер секс можеби значи нешто ама не и овде. Овде значи дека навистина се посакуваат. Така да многу не ти се согласувам со констатацијата, но сепак ја почитувам

Тоа е твое размислување:pipi:

П.С. А јас во глобала не сум за секс од прва вечер(барем до сега не сум имала) доколку не дојдам во ситуација слична на горе наведената.:wink:

Ete vidis...taa situacija ja nemav vo predvid koga go pisuvav postot pregeska...toa e celosno druga rabota, napaluvanje megju dvajcata podolgo vreme i malku hemija moze cuda da napravat...
Zboram za kompletni stranci, koi se videle nekolku pati, se desava "situacija" i bi sex...
Ne znam, ne bi odbil:)...ama tesko da pomislam na vrska so doticnata osoba...

Denes imame hiper produkcija na ubavi devojki,maskite mozat da biraat a se znae deka sekoe masko saka da ima poveke na spisokot pa zatoa bara i na prva :),od 10 baranja edna ke ti dade ili podobro e da cekas na edna ama da ti dade posle 5-6 meseca kolnejki ti se vo nevinost i zimi se vtor si mi ama dali za ovoj den ili ovaa nedela nikogas ne se izjasnile?Sekoja zenska e spremna da dade na prva iako veli NE,nema zeno sto ne davaat tuku ima mazi sto ne znaat kako da pobaraat :drk:

Ова па барање/давање. Вулгаризирање на термини. Бива. :icon_lol:

Сексот од прва е ризик. Од било кој аспект. Треба да легнам со некој на кој не му го знам ни името. А и да му го знам. Не знам дали има жена или деца. Не знам што све има у себе, на кого све друг "барал", и што точно од тоа може мене да ми закачи. Хапеве е грда работа. :icon_lol: Не знам дали ќе завршам у рок од 10 минути на место кај што 10 други ќе ми се наредат. Ако сум пијана уште поубаво. :icon_lol: Не знам, шо друго не знам... Не знам бе дали "чекај, пу пу не важи, се премислив" него ќе му биде причина да ме среди другачие. А најверојатно ќе. Пошто кај машко ваква ствар не проаѓа. :icon_lol: После, не знам дали некогаш пак ќе ме побара. А не ме воодушевуваат релации базирани на нагони.

Не ми е целта да звучам као страшило. :) Само ги анализирам сите можни опции, пошто апсолутно ништо не измислувам, многу реални ситуации се наведени. Секако, не мора да значи по дифолт дека исходот ќе биде лош, негативен, за нигде и тако даље, тоа е само можност. Една од повеќето. Како и да е, моментално не ми се мозга на темава. :icon_lol:

А дали е некоја "лесна"... Можда е изразот лош, ама attitude-от е тој, па кој како го дефинира... Не сме сите подеднакво имуни на тоа што ќе речат другите. За некој е малограѓанштина и ограниченост, за некој не е. Баш ми е гајле ако комшиката ме гледа под око ако сум се вратила во ниедно време. Или воопшто не сум се вратила. :icon_lol: Ама поинаку е кога го познавам, колку и да сакам да преминувам граници и да не сум конзервативна. Ако постов ме прави таква (што мислам дека со "да" се одговара :icon_lol: ).

А популарното чекање n месеци за "давање", е тоа е со сета почит, дебилна работа. :) Не е нешто што се ограничува, најмалку на тој начин. Неам попаметна работа, ќе бројам.

Не звучиш страшно, воопшто. За некој можеби конзервативно, за мене совршено :)
Финтата е тоа што токму мажите за оваа девојка ќе помислат а и од нив произлегува муабетот дека е „лесна“.

А зашто да не? Ако ми е убаво со личноста, ако моментот е тој, зашто би се воздржувала? Некогаш едноставно се случува :toe:

за мене давање од првата вечер одма не ми е ок и мислам дека тоа го работат лесните девојки а оние машки кои сакаат одма првата вечер тогаш тие ги свакам како личности не заинтерсирани за мене не размислуваат натаму за мене и тие сакаат забава само за една вечер:nesvest:

Ако се погодил моментот со една личност и испаднал секс од прва не значи дека девојката со сите легнува од прва, не значи дека менува многу партнери и не значи дека е лесна или пак е курва.

За второто болдирано- грешка си и тоа голема грешка.
Се зависи од личностите и не значи дека нема понатаму да сака ништо со тебе, баш напротив...на крај може да испадне нешто сосема друго, во позитивна смисла секако.

епа ништо не им фали ама им фали една жица во главата се задоволуваат сексуално ама тоа задоволување скоро секоја вечер со различни може да биде и горчливо партнерите за секс неможеш да ги менуваш како чорапите.И за да легнеш со некого не е работа само да му го знаиш името и после кога закачиш некоја болест или останеш трудна кога ке те прашуваат од кого е детето ти освен името друго да не знаиш да кажеш .Кога некој те сака и планира да биде подолго време со тебе тој е сигурен дека ке има секс во наредниот период со личноста и не си вика ај сега ке ја легнам оваа вечер па од утре ке шмекам некоја друга:uvo:

Слушај девојко...голема си ама ипак ја да ти напоменам, што е сигурно-сигурно е... Девојко при секс се користи кондом. Чисто ради заштита.
Болест можеш да закачиш дури и ако за него знаеш многу повеќе од името,само доколку не се чуваш. Истото важи и за бременоста. Значи не е до тоа дали сте се сексале од прва или од триесетта него поентата е да се внимава.

Не давам на прва! Освен ако не станува збор за Џесика Алба која мора да фати авион за 4 саати, па има само една прилика да ме сака искрено и на прва :pipi:

Ако машко и женско се сретнат во диско, на пример, вечерва...ако почувствуваат хемиски експлозивни процеси кога ќе се погледнат или играат еден до друг - и ако им се ебе, ќе се ебат. Не мора нит име да си знаат, особено ако сексот испадне крш (за да нема зборење по град); ако е добар, "Ооо Боже" ќе заврши работа. А за заштита од вируси и слични работи - постои индустријата за гумички, која претпочита секс на прва, заради профитот кој и е неизбежен: Или ќе платиш за кондом, или за цуцли.

за мене давање од првата вечер одма не ми е ок и мислам дека тоа го работат лесните девојки а оние машки кои сакаат одма првата вечер тогаш тие ги свакам како личности не заинтерсирани за мене не размислуваат натаму за мене и тие сакаат забава само за една вечер:nesvest:
Како машките ги сваќаш како личности што не се заинтересирани за тебе? Они се толку многу заинтересирани што сакаат и внатрешно да те упознаат.
Смешно малце, ама ако иде ситуацијата накај секс уште првиот пат ќе фуче. Ако не иде првиот пат накај секс нема да пристапам со ДАЈ МИ....ако не денес, утре, ако не утре друг ден/девојка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom