Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
да, си дупел. fuck dude...

сексот е ќар:pos2::pos2::nenene:.... можеби некое искутво + но ништо повеќе. А тоа искуство вака или така ќе стигне. Само што така е сепак со поголема сигурност. Вака...

сексот е ќар:pos2::pos2::nenene:.... можеби некое искутво + но ништо повеќе. А тоа искуство вака или така ќе стигне.
да, е ќар(за таков секс). плус искуство. ок, како сакаш, теши се со стигањето =)

ПОВТОРУВАМ-ДРОЉА СУМ :pos:

да, е ќар(за таков секс). плус искуство. ок, како сакаш, теши се со стигањето =)

ПОВТОРУВАМ-ДРОЉА СУМ :pos:

чек, чек не реков дека прва таа да се понуди туку време малце да помине...

Site maski da se dogovorat ko pravilo da baraat od prva i nikad vishe ako ne dadat znaete li kolku ebenje ke padne ????

BARAJTE OD PRVA :smir:

чек, чек не реков дека прва таа да се понуди туку време малце да помине...

Така де, да помине време за да се запознаете со сите стравови желби и соништа, за да можете да "водите љубов", телата да се спојат во едно, космичките енергии да се сплотат и да блесне светлина која ќе сигнализира на свемирот дека нешто волшебно се случува на тоа и тоа место...

On the other hand, пробај по пократкиот начин. Ебење, без нишо плус. Експорт-импорт, натиго дајмија, упразнување на напнатост.

Ете, сакав да ја подобјаснам терминологијата :pipi:

хммм... баш сеа контактирам со еден многу згоден дечко кој мислам дека сеа, во периодов се фура шо поише пошо нема девојка, и ми се пушта дискретно нели... а пошо ќе бидам искрена ми се свиѓа со него сум искрена колку можам повеќе... контактираме преку мсн :)) смешно... сака што побрзо да ме запознае, се знаеме само визуелно, но ете јас сакам таа заедничка чест да ја одолговлечам докај 18ти.10 кога ми е брдеј бај д веј, и се прашувам, што ќе се деси таа вечер ако биде малку повеќе заинтересиран за мене, а јас до сега сум имала само 1наш секс, ако е секс...

дали да му дам :) .. ке мисли ли дека сум промискуитетна ? :)
ма не се замарам бре, дали ќе му дадам зависи од него.. како ќе побара.. као шо рече некој, нема цуца шо не дава, туку маж шо не бара правилно :)
Ипак скромноста не прави сите поголеми, така да ќе биде поголем во моите очи ако не напиња истата вечер... а јас најверојатно нема да му дадам, пошо сигурно нема да ми биде пријатно и опуштено толку во 2-3 саата одколку во 2-3 дена гледање, да се запознаеме боље :) ....

но сепак би рекла, се зависи од моментот, ако ми се допадне и ме привлече тоооолку многу, сигурно нема да идам дома да мастурбирам туку ке го искористам она што ми се нуди... ( од озборувње не се плашам, пошо не праам нишо неморално и бирам со кого излегувам )

Па кај нас и незнам кој дава од прва освен Кенгур :pos2: сепак сексот би требало да дојде нешто подоцна но не и да ми обеле косата од чекање...а за девојки кои имаат секс на прва воопшто не мислам дека се лесни,курви итн...

Za maskite prasanja

Momci ...barate li na zenska od prva vecer i na kogo barate na ubavi, grdi na kakvi ?

Ako Vi dade sto ke mislite za nea ke ja postuvate li , lesni li se , samosvesni li se ?

Procentualno kolku Vi dale od prva ?

---------------------------

Za devojkite prasanja ...

Davate li devojki od prva ?

Ako ne davate zasto ne davate od prva ?

Sto mislite za maskite koi baraat od prva ?

----------------------------------

Ako moze pokonkretno i statisticki da se drzime do temata ??? :toe:

Ne sum konzervativna i ne me interesira koj sto misli i zbori za mene ali nikogas ne sum imala seks od prva. Inace ne mora da si u vrska za da imas seks i ne mora da cekas so meseci za da ne te smetaat za kurva. Seksot e zadovolstvo i site taka treba da gledaat na nego. :)

Сметам дека најголем проблем зашто женските не даваат од прва е "незагарантираната дискреција".
Излегуваат вечерта,девојката му дава од прва,тој од неизживеаност и да се направи заебан(го изеле радостии ебел) :) им кажува на другарите и одма е девојката етикетирана...
Воглавно ради оваа работа "фините и поштени" девојки од мојов преубав град одат на одмор и со мислење дека никој нема да ги дознае се клецкаат уште не слезени од кола :)
Има доста случаи и кај што машково не видело цура,прва таа му дигнала нозе и одма сака да ја жени... кој како сака си ја тера работата,никому ни се мешам ни па осудувам :)

Па не ми се случило да имам секс од прва вечер и не ни верувам дека ќе ми се случи некогаш тоа.
Едноставно типот мора да е некој од кој јас би се онесвестила (пример Бред Пит, Неста, Бориело :pos:) па да знам дека таа вечер е прва и последна и да си ја искористам единствената прилика која ми се пружа :icon_lol:

А сексот го сметам како дел од една љубов, не како обично задоволување на две лица. Така да за да дозволам некое лице да ја има мојата интима мора прво да го запознам добро, значи отпаѓа она прва вечер. Од прва вечер само името и бројот може да ги памтам:) Не ми е нормално во дискотека и ај Здраво јас сум Трајко ... јас Здраво јас сум Кристина и ај во кола... секс и утредента јас памтам некој Трајко имало, не ни знам годиште, ни боја на коса, ни што учи или работи... не иде глупо е.
Треба да го запознам. Има убавина во тоа да одвај чекаш да ја запознаеш личноста, да љубовта прво ја искажете со бакнежи и потоа дури одвај да чекате на некоја средба да имате секс.

Imam malo potprashanje ... za onie koi ne davaat od prva ... dali Vi se zlatni ?

еј, се предомислив, не сум дроља, доста праќате понуди по ПП девојки! ВЕ МОЛАМ ДОСТА! се пишманив...
Imam malo potprashanje ... za onie koi ne davaat od prva ... dali Vi se zlatni ?
не, не давам од прва и да, златен ми е, СИЈА :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom