Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
Sto garancija imas deka nema te ogovara ako ne mu dadesh ???

Прашање успат: Ако се познавам со девојката (колеги пример) ама ете нели после некое време првпат се среќаваме некаде или планирано излеземе и работите тргнат по добар правец и се деси „давањето“ (терминологијата вришти). Нумерирајте го тоа. Од прва, од не прва, хибридно? Јас мислам за два исходи овде, или скриена љубов, или тешка курвештина (па да се дупиш со колеги бе, онака од ќеф или недајбоже ќар).

Не, не сакам давање од прва (од нејзина страна, ја не одбивам :) ). Ако навистина тргне нешто потоа, би имал тешки предрасуди за девојката и би требало доста време да поминe додека изчезнат. 1 недела, уф колку менува и не менува. У добра смисла де.

Да, сакам one nite' stand. Второто е добро, издувување на пареа, ништо повеќе. И не ми ни треба име, ми треба тело и толку. Уште подобро ако нема име, ќе нема нели кој да „оговарам“ другиот ден на другарите (нели пошо сум машко и сум кретен). Ми се ебе, и се ебе - дурекс, собиче, работа, фала молим пријатно. Утре, ни лук јал ни лук мирисал.

Imam dve prasanja do tebe...

si ebel sea od prva vecer

i

zosto ne ?

Za devojkite prasanja ...

Ako ne davate zasto ne davate od prva ?

Sto mislite za maskite koi baraat od prva ?

-Зашто вакви термини давање/земање? Можда девојче како такво ќе си побара тој да и даде.

-Мене само не ми изгледа во ред.
Не дека го сметам за големо инстинктивно чување на себе си, но едно е тоа што би фалело опуштеност и блискост, затоа што после тој оргијастичен одминлив акт би се добило оддалеченост поголема од претходно, дури страм па може и омраза.
Или во втора опција на прифаќање на вечниот метафизички принцип да и такви непријатни случки мора да има.
Али јас би сепак за првата.

-Едно не им доликува на сите, та машки та женски, сметам дека во нив постои нешто што е попаметно од главата, импулси можеби, типична органска функција на мозокот.
Надокнадни епитети во стилот лесни не се ни потребни ,се однесува аналогно ко и секоја друга органска работа.

Темите се споени,сепак на истото се мисли,продолжете.

Dali barame od prva?? M? ....Ami ako ne pobaram od prva jas, togash taa sama na nekoj drug ke mu dade, ebago!

Многу убаво ве испрочитав сите и нормално е да не се согласуваме баш во се.. затоа е развиена и волкава дискусија...
Збунета сум од предрасудите бе, курви ќе биле ако даеле од првата.. а нема да бидеш курва, ако даваш на секој од втора или после една недела? Баш мене од тие ми е повеќе страв, кој навидум светици, а внатре бројчаникот им е расипан од обртаи.. Јас едно почитувам, ако легнала од прва да ама ако навистина се почувствувала убаво со партнерот кој е во моментот со неа? А што ако повеќе не го видите баш поради таквите лоши предрасуди кои бдеат над вас? А сте можеле да задржите прекрасна личност покрај вас, и да уживате уште долго навраќајки се со насмевка на лицето за првата вечер.. И нормлано дека неможе со секого така, има некогаш моменти кои се неизбежни, а ќе ви значат многу и ќе ги памтите цел живот. И да ќе заборавев за убавите мигови и часови се молчи и се мечтае, а за лошите јазиците имаат облик на оган и пецкаат и болат.

Значи, потврдуваш дека не си нишо посебно?!

Не дадов пример на оговарање за џабе ваљда... :nesum:

Нема врска муабетот шо го кажав со ова шо го кажваш ти.
Али, нек' ти буде.:wink:

Нема врска муабетот шо го кажав со ова шо го кажваш ти.
Али, нек' ти буде.:wink:

Кажа дека не мора да значи дека би те оговарал некој кој не те ни имал.
Јас, па го направив точно тоа - и за тебе и за Анка.
Како нема врска?

Па да земеме пример одам со друштво на одмор се запознавам со некој,фаца супер,башка тело,и знаеш дека нема никогаш да го видиш повторно зошто да не би имала и така никогаш повеќе нема да го видиш,барем за да не жалиш..А за некој што постојано околу мене и сум имала многу шанси тогаш не,ќе почека малку за тоа..
А за оговарањето не се замарам толку затоа што и да не било така некој ќе се изнакажува приказни и во нив секако ќе те има легнато..

Imam malo potprashanje ... za onie koi ne davaat od prva ... dali Vi se zlatni ?

Да златна ми е. Барем доволно позлатена за да не му ја "давам" на секој некој кој ќе се преплаши да ми "побара", првата вечер кога ќе се запознаеме.
Всушност, знаејќи колку многу вие мажите си ги цените вашите полови органи, би требало понекогаш и вие да си им одредите некоја цена. Според тоа што ги именувате, ви се втора глава со која понекогаш мислите ... би требало и вие да не барате место кај некоја што не ја познавате, на кое само би си го стоплиле.:toe:

Јас едно почитувам, ако легнала од прва да ама ако навистина се почувствувала убаво со партнерот кој е во моментот со неа? А што ако повеќе не го видите баш поради таквите лоши предрасуди кои бдеат над вас? А сте можеле да задржите прекрасна личност покрај вас, и да уживате уште долго навраќајки се со насмевка на лицето за првата вечер.

Како може да се почувствуваш убаво со некој што не го познаваш? И што човек ќе е тоа ако се разочара што нема да му легнам одма, па не ме побара пак? Со него ќе уживам? Секако дека не.
Башка, нели сите знаеме да кажуваме колку ги цениме внатрешните убавини кај луѓето, а тука испаѓа сосем спротивното. Уживаш со нечие тело, кое толку те запалило, па од страв да не го изгубиш ќе му дадеш се` што ќе ти побара? Буквално е така, бидејќи незнам кој успеал во една вечер, во гласна музика (макар и тивка) да го запознае странецот во ноќта. :toe:

E so ima vrska bre divajn stopluvanje so strastven sex od prva... moze sakame vrska ne stopluvanje :back:

KOga ides na pzar ti davaat sirenjeto da go probash pred da go kupish... malo parchence

Какви глупости , бог да чува.Што е тоа важно која вечер.Еве јас „барам„ највише на сабајле , нема таква опција за гласање :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom