Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
нема шанси!!! па после муабети одма... уствари муабети ке има и така и така ама... незнам што навика им е тоа дај па дај...е несакам бе,и сега? мене дада така не ме учеше!!!:pipi:

нема шанси!!! па после муабети одма... уствари муабети ке има и така и така ама... незнам што навика им е тоа дај па дај...е несакам бе,и сега? мене дада така не ме учеше!!!:pipi:

Ако ти е за муабетите, а не за себе, тогаш давај, што се мислиш. Како што кажа, посекако ќе ги има, без оглед што правиш ти.:nesvest:

точно муабетите ке се шират како и да е,ама пред се гледам за себе па после за другите,ама јас сум свесна што како сум направила или не сум направила!!! така што нека си шири типот муабети ако нема попаметна работа,вистината кога тогаш ке излезе на виделина!!!
а тоа што он ке излезе фраер прва класа,а девојкава ороспија тешка е друга работа...

Напишано од Winston
Za maskite prasanja

Momci ...barate li na zenska od prva vecer i na kogo barate na ubavi, grdi na kakvi ?

Ako Vi dade sto ke mislite za nea ke ja postuvate li , lesni li se , samosvesni li se ?

Procentualno kolku Vi dale od prva ?

---------------------------

Za devojkite prasanja ...

Davate li devojki od prva ?

Ako ne davate zasto ne davate od prva ?

Sto mislite za maskite koi baraat od prva ?

Moze li da bidete korektni i veke koga spojuvate da postavite moeto prasanje i vo naslovot na temata i na prvata strana posto samo prva i posledna strana se citaat

Fala :smir:

Да златна ми е. Барем доволно позлатена за да не му ја "давам" на секој некој кој ќе се преплаши да ми "побара", првата вечер кога ќе се запознаеме.
Всушност, знаејќи колку многу вие мажите си ги цените вашите полови органи, би требало понекогаш и вие да си им одредите некоја цена. Според тоа што ги именувате, ви се втора глава со која понекогаш мислите ... би требало и вие да не барате место кај некоја што не ја познавате, на кое само би си го стоплиле.:toe:

Како може да се почувствуваш убаво со некој што не го познаваш? И што човек ќе е тоа ако се разочара што нема да му легнам одма, па не ме побара пак? Со него ќе уживам? Секако дека не.
Башка, нели сите знаеме да кажуваме колку ги цениме внатрешните убавини кај луѓето, а тука испаѓа сосем спротивното. Уживаш со нечие тело, кое толку те запалило, па од страв да не го изгубиш ќе му дадеш се` што ќе ти побара? Буквално е така, бидејќи незнам кој успеал во една вечер, во гласна музика (макар и тивка) да го запознае странецот во ноќта. :toe:

Ама од каде можеме да тврдиме дека никогаш тоа не би го направиле, што знаеш во какво искушение можеш да западнеш.. (за мене тоа е во минато свршено, мажена сум веќе) општо зборувам, се бива, некој сакаат прво да пробаат со кого си имаат работа, па потоа врска и се, и башка Дивне, нели гледаш дека деншницава се е на тоа сведена, секс од одма и утре чао пријатно не се знаеме, амерички стајлинг, и затоа на сите ние веќе сеедно која вечер.:smir:

точно муабетите ке се шират како и да е,ама пред се гледам за себе па после за другите,ама јас сум свесна што како сум направила или не сум направила!!! така што нека си шири типот муабети ако нема попаметна работа,вистината кога тогаш ке излезе на виделина!!!
а тоа што он ке излезе фраер прва класа,а девојкава ороспија тешка е друга работа...

Kako be dusho ke izleze vistinata na videlo deka nisto ne bilo ????

Kako ke dokazesh deka ne bilo ??? Aj realno kako...

Primer idesh ti so nekoj od prva vecer da receme idete se lapate negde na strana sigurno ne se lapate na podijum... i on se vraka kaj drugarite posle pola saat ...i vika...lele ama mi go pusheshe ovaa ...kakva drolja e malava...

Aj kako ke dokazesh ti deka ne e taka ??? Ke se snimash dur ste zaedno tie prvi pola saat dva ???

Za devojkite prasanja ...

Davate li devojki od prva ?

Ako ne davate zasto ne davate od prva ?

Sto mislite za maskite koi baraat od prva ?

Moze li da bidete korektni i veke koga spojuvate da postavite moeto prasanje i vo naslovot na temata i na prvata strana posto samo prva i posledna strana se citaat

Fala :smir:

Добро де.
-Не барам од прва, а ни од втора. Не барам додека не знам кому треба да му побарам.
-А зошто? Затоа што имам самоконтрола и без оглед за колку згоден дечко да се работи, сакам прво да го запознаам и со ладна глава да размислам што сакам од и со него.
-За машките кои даваат од прва мислам дека биле пресушени претходно, па не бираат кому го даваат само за да стигнат побрзо до тоа. Лесни, неинтересни и досадни пленови, кои ги има кај и да се завртиш. Поинаков е работата да се најде, а за таков ... незнам, јас не ги ни погледнувам втор пат таквите.:toe:

п.с. Жените бараат, мажите даваат. Кога ќе сфатите?

Нема да е баш така во ова работа.Ај докажи дека не си легната со некого што ваѓа муабети,освен ако си невина,па ќе му дадиш на некој од тие што раскажал па демек ете не е вистина..:uvo:
А секс од прва вечер зошто да не,кој како сака,никого не го осудувам за тоа,само тоа прва вечер да не стане со секоја вечер по некој нов..Тогаш можат да паднат тешки зборови,после тоа..
А за муабетите имаше еден тип што право на другарите им рече дека ме легнал,па потоа дека ме скинал..:tapp:.А типот не ме имаше ни чепнато..Ама тие се уште можеби веруваат дека било така..
Затоа муабетите на страна,како што кажа Дивајн ако го правиш да го правиш заради себе.

Ама од каде можеме да тврдиме дека никогаш тоа не би го направиле, што знаеш во какво искушение можеш да западнеш.. (за мене тоа е во минато свршено, мажена сум веќе) општо зборувам, се бива, некој сакаат прво да пробаат со кого си имаат работа, па потоа врска и се, и башка Дивне, нели гледаш дека деншницава се е на тоа сведена, секс од одма и утре чао пријатно не се знаеме, амерички стајлинг, и затоа на сите ние веќе сеедно која вечер.:smir:

Е па од тоа и се гадам. Тој чин кој треба да е момент на обострано задоволство сега е нешто што се поистоветува со купување мастика во продавница. А секако не мислев на тебе, само го искористив твојот пост со кој мислев на тие кои така механички живеат.:smir:

Е па од тоа и се гадам. Тој чин кој треба да е момент на обострано задоволство сега е нешто што се поистоветува со купување мастика во продавница. А секако не мислев на тебе, само го искористив твојот пост со кој мислев на тие кои така механички живеат.:smir:

Точно така и јас заклучив и затоа претежно на сите постовите им се дека им е сеедно, а за машките нив па уопште не им е гајле која ќе ја легнат, битно да легнат...(чест на исклучоците), но сепак ќе кажам секој си има право да одлучи од која вечер, арно ама да го сака тоа, а не дека е многу фенси, и дека сите така праат па ај и она/он.

искрено никако....:toe: ама ке си ја кажам и јас мојата приказна па ке биде или-или... па сега кој на кого ке верува!!!

Ни ја више не услужувам од прва вечер,не е општински печат мојов па на секоја штембили да мава:baeh:

edno prasanje: ti bi legnal so devojka koja so site ima sex od prva (spored zborenjeto na tvoite drugari.
A i da, ne veruvam vo ljubov na prv pogled

Odma ne mu ja mislam ...jes da ne me prasa mene ...al ako znaesh takva odma da ne mi ja zeme atom ant ne daj boze :toe:

De bre ko u sela da ziveete ... pa strav od ogovaranja ... sto so site ako legnala taka ... moze ke se izrodi prekrasna vrska od toj sex

Jas na primer znam deka jas sum poseben i deka mene mi dala od prva ne e do nea do mene e , a za proslost bash me zabole :tv:

Ne e vazno da si prv nego da si posleden

edno prasanje: ti bi legnal so devojka koja so site ima sex od prva (spored zborenjeto na tvoite drugari.
A i da, ne veruvam vo ljubov na prv pogled

A kaj i pisa deka taa so sekoj legnuva od prva?Zarem jas treba da gi veruvam drugarite ili samiot sebe?Znam dosta primeri vo mojot grad koi pocnale so sex na prva vecer pa preminalo vo vrska,golema ljubov,brak i denes ziveat srekno.Sekoja devojka si bara dobar maz sto ke ja zadovoluva,definicijata e slednata,brkni si go prstot vo uvoto i kazi na koj mu e podobro,na prstot ili na uvoto?Jas opravduvam seks na prva vecer,za drugite ne znam a dali ke se zastitite od bolesti bidejki ne go poznavate partnerot dovolno toa e veke vase?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom