bezobrazna
...Paste
- Член од
- 7 август 2008
- Мислења
- 440
- Поени од реакции
- 27
нема шанси!!! па после муабети одма... уствари муабети ке има и така и така ама... незнам што навика им е тоа дај па дај...е несакам бе,и сега? мене дада така не ме учеше!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема шанси!!! па после муабети одма... уствари муабети ке има и така и така ама... незнам што навика им е тоа дај па дај...е несакам бе,и сега? мене дада така не ме учеше!!!![]()
Да златна ми е. Барем доволно позлатена за да не му ја "давам" на секој некој кој ќе се преплаши да ми "побара", првата вечер кога ќе се запознаеме.
Всушност, знаејќи колку многу вие мажите си ги цените вашите полови органи, би требало понекогаш и вие да си им одредите некоја цена. Според тоа што ги именувате, ви се втора глава со која понекогаш мислите ... би требало и вие да не барате место кај некоја што не ја познавате, на кое само би си го стоплиле.
Како може да се почувствуваш убаво со некој што не го познаваш? И што човек ќе е тоа ако се разочара што нема да му легнам одма, па не ме побара пак? Со него ќе уживам? Секако дека не.
Башка, нели сите знаеме да кажуваме колку ги цениме внатрешните убавини кај луѓето, а тука испаѓа сосем спротивното. Уживаш со нечие тело, кое толку те запалило, па од страв да не го изгубиш ќе му дадеш се` што ќе ти побара? Буквално е така, бидејќи незнам кој успеал во една вечер, во гласна музика (макар и тивка) да го запознае странецот во ноќта.![]()
точно муабетите ке се шират како и да е,ама пред се гледам за себе па после за другите,ама јас сум свесна што како сум направила или не сум направила!!! така што нека си шири типот муабети ако нема попаметна работа,вистината кога тогаш ке излезе на виделина!!!
а тоа што он ке излезе фраер прва класа,а девојкава ороспија тешка е друга работа...
Za devojkite prasanja ...
Davate li devojki od prva ?
Ako ne davate zasto ne davate od prva ?
Sto mislite za maskite koi baraat od prva ?
Moze li da bidete korektni i veke koga spojuvate da postavite moeto prasanje i vo naslovot na temata i na prvata strana posto samo prva i posledna strana se citaat
Fala :smir:
точно муабетите ке се шират како и да е,ама пред се гледам за себе па после за другите,ама јас сум свесна што како сум направила или не сум направила!!! така што нека си шири типот муабети ако нема попаметна работа,вистината кога тогаш ке излезе на виделина!!!
а тоа што он ке излезе фраер прва класа,а девојкава ороспија тешка е друга работа...
Ама од каде можеме да тврдиме дека никогаш тоа не би го направиле, што знаеш во какво искушение можеш да западнеш.. (за мене тоа е во минато свршено, мажена сум веќе) општо зборувам, се бива, некој сакаат прво да пробаат со кого си имаат работа, па потоа врска и се, и башка Дивне, нели гледаш дека деншницава се е на тоа сведена, секс од одма и утре чао пријатно не се знаеме, амерички стајлинг, и затоа на сите ние веќе сеедно која вечер.:smir:
Е па од тоа и се гадам. Тој чин кој треба да е момент на обострано задоволство сега е нешто што се поистоветува со купување мастика во продавница. А секако не мислев на тебе, само го искористив твојот пост со кој мислев на тие кои така механички живеат.:smir:
Devojki,davale ili ne davale sekako maskite ke se falat deka ve imale,zatoa davajte bez razmisluvanje za da ne si slusate lazni muabeti![]()
edno prasanje: ti bi legnal so devojka koja so site ima sex od prva (spored zborenjeto na tvoite drugari.
A i da, ne veruvam vo ljubov na prv pogled
edno prasanje: ti bi legnal so devojka koja so site ima sex od prva (spored zborenjeto na tvoite drugari.
A i da, ne veruvam vo ljubov na prv pogled