Тамарче
Ако одам во Битола..
Bash taka ...toj sto ogovara ke te ogovara a te ebel a ne te ebel...logicno bolje da te ebe ako ti se saka ..od ogovarach nema spas ... :back:
Не би се согласила.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bash taka ...toj sto ogovara ke te ogovara a te ebel a ne te ebel...logicno bolje da te ebe ako ti se saka ..od ogovarach nema spas ... :back:
Не би се согласила.
Прашање успат: Ако се познавам со девојката (колеги пример) ама ете нели после некое време првпат се среќаваме некаде или планирано излеземе и работите тргнат по добар правец и се деси „давањето“ (терминологијата вришти). Нумерирајте го тоа. Од прва, од не прва, хибридно? Јас мислам за два исходи овде, или скриена љубов, или тешка курвештина (па да се дупиш со колеги бе, онака од ќеф или недајбоже ќар).
Не, не сакам давање од прва (од нејзина страна, ја не одбивам). Ако навистина тргне нешто потоа, би имал тешки предрасуди за девојката и би требало доста време да поминe додека изчезнат. 1 недела, уф колку менува и не менува. У добра смисла де.
Да, сакам one nite' stand. Второто е добро, издувување на пареа, ништо повеќе. И не ми ни треба име, ми треба тело и толку. Уште подобро ако нема име, ќе нема нели кој да „оговарам“ другиот ден на другарите (нели пошо сум машко и сум кретен). Ми се ебе, и се ебе - дурекс, собиче, работа, фала молим пријатно. Утре, ни лук јал ни лук мирисал.
Za devojkite prasanja ...
Ako ne davate zasto ne davate od prva ?
Sto mislite za maskite koi baraat od prva ?
Значи, потврдуваш дека не си нишо посебно?!
Не дадов пример на оговарање за џабе ваљда... :nesum:
Нема врска муабетот шо го кажав со ова шо го кажваш ти.
Али, нек' ти буде.:wink:
Imam malo potprashanje ... za onie koi ne davaat od prva ... dali Vi se zlatni ?
Јас едно почитувам, ако легнала од прва да ама ако навистина се почувствувала убаво со партнерот кој е во моментот со неа? А што ако повеќе не го видите баш поради таквите лоши предрасуди кои бдеат над вас? А сте можеле да задржите прекрасна личност покрај вас, и да уживате уште долго навраќајки се со насмевка на лицето за првата вечер.