Bratot
Стоик и Машкртник!
А која е разликата меѓу тие што даваат на прва вечер или после недела дена?:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А која е разликата меѓу тие што даваат на прва вечер или после недела дена?:smir:
една недела е разликата.А која е разликата меѓу тие што даваат на прва вечер или после недела дена?:smir:
те молам дај ми :baeh:
Целата работа е за ова.
Мажите другиот ден сабајле, веќе почнуваат да трачарат и да му зборуваат на нивниот другар: „Абе брат, онаа ја легнав вчера, не е ништо посебно, курва е!“
Пајажина.![]()
Тоа важи само за оние кои не се ништо посебно...![]()
Oкеј, а за оние другите, посебните би го рекле ова: „Ја поминав вчера брат, каков блоу џаб ми даде, и како мешаше малата, не си свесен!“
Боље е вака?![]()
A tamarce koj ti garantira deka toj i da ne si mu dala blou job sepak enma se fali kako da si dala ?
Ja taka im vikab...a dala a ne dala ja pak ke te zboram ko da si dala, em ke recam ne znaesh da se ebesh pa ti vidi... :wink:
Oкеј, а за оние другите, посебните би го рекле ова: „Ја поминав вчера брат, каков блоу џаб ми даде, и како мешаше малата, не си свесен!“
Боље е вака?![]()
Муабетот ти е, демек, прајте го то, ко и така ќе бидите зборани.
Поарно да бидите зборани за нешто шо сте го напрајле, отколку за нешто шо не го имате напраено..
То ти е целта на муабетот?![]()